Allah aşkına biri bana bu işin formülünü söylesin!!!

canım merb.. Eşinin içinde yoksa ne kadar yontarsan yont aynı şekilde kalacaktır.. :) Şahsen ben eşime isteklerimi tatlı dille yaptırıyorum tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış :) 'Hayatım onu öyle değilde şu şekilde yapsak benim daha çok hoşuma gider', 'Aşkım oraya gitmeni istemiyorum bütün gün zaten evde yoksun ben seni çok özlüyorum lütfen gitme' vs.. bu tür şeyler :) ayrıca çok cinsellik sayılmaz ama eşimi mutlaka makyajla ve gecelikle karşılarım işten geldiğinde ve sabah uyanır en azından rimelimi sürüp o şekilde uyandırırım.. ve evin içinde bile topuklu ayakkabılarım ayağımdan çıkmaz en azından akşam o şekilde karşılarım eşimi çünkü çok beğeniyor öyle.. :) benim yaptıklarım bunlar ve sağolsun eşim bir dediğimi ikiletmez..

ne cinsellik ne de güzellik.isterse 10 çocuğun olsun o adamda hep seni kaybetme korkusu olucak
kadın dediğin biraz gizemli olucak azcık merak ettirceksin adamı aklındaki herşey ağzında olmucak inadından hiddetinden korkucak 1 söylediğini bi daha söylemiceksin köşene geçip susup sabretmeyi biliceksin
bide zarif olacaksın en kötü kavgada bile ağzından çıkanlara dikkat ediceksin aranızda görünmeyen bi saygı eşiği olucak bunu ne onun geçmesine ne kendin aşmaya izin vermiceksin

ben ilgi de istemiyorum
ailesine karşı beni korumayı ögrensin yeter

Çok hoşuma gitti yazdıklarınız..bende biraz üşengeçlik de var sanırım benim eşimde topuklu ayakkabıya falan bayılır ama nedendir bilmem ben o şekilde giyinince kendimi bi tuhaf hissediyorum değişmekte kararlıyım bunu biliyorum 3 yıllık evliyim ve genelde ben hep alttan alıyorum sizce çok geç kalmış sayılırmıyım???

Bence ne bir formulu var, ne de bu kurali.
Cok sevdigin, kompleksleri olmayan, kendini gelistirmis, gozunun icine bakan biriyle evlenirsen boyle devam ediyor.
BEN
Biz cok severek evlendik, ama bundan once universite hayati boyunca beraberdik, herseyimizi ogrendik, kavga ettik, abarttik, iyi olduk, gulduk, eglendik, kustuk, baristik, neler neler...
Esim hic ego derdinde olmayan, benim mutlu etmek icin didinip duran biri, bende oyleyim, gozumuzun icine bakariz, kiyamayiz asla birbirimize...
Cok ovmus gibi oldum, ama anlatmak istedigim, tanimak icin zaman vererek, gercekten severek evlendiginiz zaman kacinilmaz son
Sevgilim cok kiskanc, ve sinirli ama beni cok seviyor diye evlenirseniz, bas edemezsiniz.
Benim calismami istemiyor ama beni cok seviyor diye evlenirseniz, bas edemezsiniz.
Aldatti ama beni cok seviyor diye evlenirseniz, bas edemezsiniz.
Uzar gider, taniyin, sevin, emin olun, evlenin, siz onun isteklerini yapin, gozunun icine bakin, o da aynisini yapsin.
Bu arada cinsellik kullanma konusuna cok karsiyim. Asla saglikli bulmuyorum, onu kucuk dusurmekten baska birsey degil.

Aslında eşinizin ailesinde sevgi görmemiş olması sizin için bir artı.Benim eniştem de öyle ve gerçek yuvanın ailenin mutluluğunu kardeşimle yaşadığı için onu el üstünde tutar.Çünkü sevgiye,ilgiye aç yetişmiş ve bu yüzden kardeşimin azıcık ilgisi bile onu öyle mutlu ediyor ki.Allah bozmasın.Bizimki de tam tersi.Ailesinde fazlaca sevilmiş ve fazla ilgi görmüş olduğu için yaptığı her şeyin doğruluğuna inanmış.Bu onu bencilliğe itmiş.Ama karşısında ben her dediğine haklısın demediğim zamanlarda kavga ederiz.İlla benim istediğim olacak düşüncesinde ve inanılmaz takıntılı.
Kelin merhemi yok ki başına sürsün hesabı benimki.Yorumları okuyorum ve inanın burada yazılan her şeyi ben de uyguladım zamanla.Ama olmuyor işte.Ben de akışına bıraktım.

Ayni benimki. Biz de bosaniyoruz. Konuma bakarsan neler neler yasadik malesef de bitiyor, severek ayriliyorum...

Ayni benimki. Biz de bosaniyoruz. Konuma bakarsan neler neler yasadik malesef de bitiyor, severek ayriliyorum...

Boşanmasanız keşke bencillik konusunda çoğu erkek aynı maalesef inanın erkklerîn çoğunda bir ego probemi var bu bizim toplulumuzda daha yaygın din örf ve adetlerin birazda kalıplaştırdığı erkek modeli daha o kalıbın dışına çıkamadık yani babamdan tutun yaknımdaki bütün erkeklerde var bu evlilik terapistine gitseniz ne bilim üzülüyorum böyle şeyleri duyunca

dediğinize tamamen katılıyorum fakat bir müddet sonra hep siz veren taraf oluyorsunuz o istemedikten sonra yine ayno bu sefer bunları hazmedemiyorsunuz son böle bir durum geldi basıma tatlılıkla ifade ettim bir i,ki olmadı en sonunda patladım gerci patladığımlşa kaldım değişmedi sonuc insan beklentilere cevap verdiği zaman kendide beklentilerine karsılık görmek istıoyor olmadımı biz bayanlar takıyoruz

kendiliğinden yapıyor benim eşim çoğu şeyi, arada çok aman aman şeyler çıkarsa da dayatma yapıyorum valla yapmam diyip çıkıyorum işin içinden. gerekçemi de açıklıyorum istediği kadar konuşsun. ben konuşmaya başlayınca zaten tamam diyo aslında bu işi ona yaptırmanın çok sakince bi yöntemi var bişey istedim yapmazsa eğer tamam deyip köşeme çekilirsem kendiliğinden yapmak istiyo ama ona da ben sabredemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…