• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına biri bana bu işin formülünü söylesin!!!

aselkuzum

Rabbim yavrumu koru...
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
913
6
68
Mrb sevgili arkadaşlar artık iyiden iyiye düşünmeye başladım bu durumu.,eşlerine her istediğini yaptıran ,eşlerinin kul köle olduğu kadınlar bunu nasıl başarıyorlar anlayamıyorum artık !!bunu sorduğumda "oo sen yapman gerekenleri bilmiyorsun "deniyor.Nedir yani kastedilen şey cinsellik mi??Bunu söyleyen kadınlar çok güzel de değil hani ama onlar başarmışlar :)Ben herşeyi kendi çapımda iyi yaptığımı düşünüyorum..ama yok işte onlar gibi olmuyor sonuç!!Nedir bu işin formülü???her erkek yontulmaya müsaittir:))Ama nasıl???fikirlerinize ihtiyacım var...teşekkürler

Mrb sevgili arkadaşlar artık iyiden iyiye düşünmeye başladım bu durumu.,eşlerine her istediğini yaptıran ,eşlerinin kul köle olduğu kadınlar bunu nasıl başarıyorlar anlayamıyorum artık !!bunu sorduğumda "oo sen yapman gerekenleri bilmiyorsun "deniyor.Nedir yani kastedilen şey cinsellik mi??Bunu söyleyen kadınlar çok güzel de değil hani ama onlar başarmışlar :)Ben herşeyi kendi çapımda iyi yaptığımı düşünüyorum..ama yok işte onlar gibi olmuyor sonuç!!Nedir bu işin formülü???her erkek yontulmaya müsaittir:))Ama nasıl???fikirlerinize ihtiyacım var...teşekkürler
bende senin gibi işin sırrını çözemeyenlerdenim ama tahminim bazısı cinselliği kullanıyor bazısı da kendinden ödün vermiyor

cinsellikle benim istediklerimi yapacaksa yapmasın daha iyi.kendimi o şekilde kullandırtmam ben.o çok sevmekten oluyor yani kişinin içinden geliyor.sen ne yaparsan yap adamın içinde yoksa yapmaz.

1. Evlenirken seçici olacaksınız. Ne kadar yontarsanız yontun bazı odunlardan anca bir masa bir sandalye çıkıyor.

2. Bencil, aşırı kıskanç (ama beni çok seviyor demeyin öyle sevgi olmaz.), Çok vurdumduymaz tipler o masalık olanlardan.

3.Cinsellik çok önemli ama evde huzurlu hissettirmek, sevdiğini belli etmek daha da önemli.

4. Bir şeyleri yaptırmak istiyorsanız küsmeyin, kavga etmeyin. Seçenekler sunun. Canım çöpü atmak ve bulaşık yıkamak lazım sonra film izleyebiliriz. Hangisini yapmak istersin vb. (benim eşim hemen çöpe koşar:9:)

5. Kırıldığınız şeyler varsa sakin bir konuşmada ne kadar üzüldüğünüzden bahsedin:5:. Kesinlikle suçlamayın, eski konuları temcit pilavı gibi önüne koymayın.

6. Evin dışındaki sorunları eve taşımayın. Çok zor bir okulda çalışıyorum akşama kadar sinir harbi ama evden içeri girdiğimde hepsi biter.

7.Evin düzeni tam olmasa da olur yeter ki yüzünüz gülsün, adam eve isteyerek gelsin.:16: Eve gelince sarılın öpün, günün nasıl geçmediğinden onsuz hayatın ne kadar sıkıcı olduğunu söyleyin.

Bunların hepsi yatırımdır ama bugün ama yarın mutlaka size geri döner.

Son düzenleme:
valla adamın içinde yoksa cinsellikte işe yaramayabilir..
yani bilmiyorum cinsel anlamda hiç koz kullanmadım...
ama benim eşim ben hamile kaldıktan sonra çok değişti..
dünyanın en düşünceli,en sevgili insanı oldu..
doğurana kadardır belkide bu durum emin değilim öyle çok güvenmiyorumda bu konuda eşime....

Evet insanın içinde de olacak bazı şeyler benim eşim okumak için ortaokuldan sonra ailesinden ayrılmış okul bitmiş iş hayatı başlamış daha önce uzun süreli ilişkisi hiç olmamış biliyorum çünkü o taraklarda hiç bezi yok ancak olsun ona pc oyunu falan :) ben hayatına girdim sevmeyi aşkı öğrendi yavaş yavaş oturdu herşey allah razi olsun kolay kolay bi dediğimi iki etmez Tabiki bizde de sorunlar oluyo önemli olan uzatmamak karşılıklı konuşmak karşılıklı anlayış :) ilk başlarda birbirimizi çok yerdik birbirimizin huyuna suyuna iyice alisana kadar :) cinsellik, konusmak, güleryüz çok önemli Tabiki ama ilk başlarda kendinden ödün verebiliyorsun biraz ama Tabi eşinin içinde de olacak birtek seninle olmuyo :)

Bu durum tamamen erkegin karakteri ile ilgili.
Kul kole olmak degil de ,
hakkaniyetli davranmasi ile ilgili bir durum ...

O nedenle es secimi onemli ...

Tek bildiğim başkasını değiştiremezsin ancak kendin değişebilirsin. Onu yontmak için uğraşma, yontulmayacaktır ama sen kendin değişirsen onun da değiştiğini göreceksin. Sadece kendine odaklan. Onu hayatının merkezi yapma. Mutlu olduğun şeyleri yap. Bir süre sonra yanında yürümeye başladığını göreceksin. Unutma bu hayat senin hayatın ve nasıl istiyorsan öyle yaşa.

Walla ağzınızla kuş tutsanız adamın 1 dediğini 2 etmeseniz günde 4 kez sevişsenizde adam anlamıyorsa anlamaz
kadınlar bunu şu şekilde başarıyor kocaları adam gibi adam
kiymet bilen halden anlayan destek
o yüzden orta yolu buluyorlar
annem hep der akıllı adamla geçinmek kolaydır diye
allah hepimize hayırlı eşler nasip etsin
evlilere geçim versin

kul köle tabiri bir sevgili ve eş için pek iyi değil açıkcası.öyle bir ilişki çok sağlıklı mı sizce.
Mutlu olmak için sahici bir ilişki gerekir halbuki. İtişe kakışa, gerekirse kavga ede ede, yanlışlarla doğruları öğrene öğrene inşa edilecek ilişki. Bıkmadan, usanmadan, sınırları aşmadan, umutsuzluğa düşmeden, kaçmadan, yılmadan, sabırla, metanetle, halis bir niyetle.

Son düzenleme:
sadece eslerimizi değiştirip istediğimizi yaptırmak gibi bir düşünce var biz hanımlarda bir düşünelim önce siz değişin siz onun her dediğini yapın kolay birşeyse görün değişikliği a bazı odun kocalar vardır anlamayan onlar içinse şöyle desek bağır çağır nereye kadar emir almak kimsenin hoşuna gitmez cinsellik diyorsanız bir arkadaşım eşinin izin vermediği biryer için geceyi dediğiniz gibi geçirmiş sabah eşi neyse dün izin vermediğim yere gidebilirsin gece onun için çok emek sarfettin sözlerinden sonra gidemediğinden bahsetmişti açıkcası öyle birşeyde herhalde kendisine saygısı kalmaz bir kadının diye düşünüyorum

eşim her istedigimi yapar
kul köledir
ama bunlarda bazen yetmiyor
bunlar adamın artısı olarak kalıyor:27:
bunu nasıl yaptın dersen bilmiyorum valla:27:
sanırım bunlar eşimin içinden geliyorki yapıyor
içinden gelmezse yapmaz diye düşünüyorum:34:

Tek bildiğim başkasını değiştiremezsin ancak kendin değişebilirsin. Onu yontmak için uğraşma, yontulmayacaktır ama sen kendin değişirsen onun da değiştiğini göreceksin. Sadece kendine odaklan. Onu hayatının merkezi yapma. Mutlu olduğun şeyleri yap. Bir süre sonra yanında yürümeye başladığını göreceksin. Unutma bu hayat senin hayatın ve nasıl istiyorsan öyle yaşa.

Benim değişmekten kastım onun her dediğini yapmak değil, lütfen yanlış anlamayın. Demek istediğim hayat sizin hayatınız. Nasıl mutlu iseniz öyle yaşayın, yani ona endeksli yaşamayın. Çünkü evliliklerde "verici" olanlar hep kaybediyor maalesef. Çok da verici olmayın. O size iki geliyorsa siz bir gidin. Umarım demek istediğimi anlatabiliyorumdur.

Bu kişiye göre değişir canım... Her şey cinsellik değildir asla ona dayalı bir şey yaptırılmaz bana göre... Ben eşimi iyi tanıyorum ve onun bana olan zaafından faydalanıyorum

valla bende beceremedim o nu bi türlü bende bilmiyorum krakteri var ve vazgeçmiyor dediğini yapar istemediğini yaptırmaz falan filen iste bende uğraşamıyorum artık aynı tas aynı hama sonuçta

bunun tamamen karakterle, ailede görmekle ilgisi var. Cinsellikle bir şey elde edemezsiniz. Adam odunsa o işten sonra döner sırtını uyur sabahta aynen odunluğa devam. Zaten cinsel anlamda ihmal edilmiyor diye de nezaket ,ilgi göstermesin o da güzel bir şey değil ki herşeyin ona bağlı olması. Demek rahatsız olsanız bir şey olsa ilgi bitecek. Sevgi bambaşka bir şey. İçten gelmesi lazım bazı erkekler de seviyor evet ama erkekliğe toz kondurmayacak ya taşfırın olmak işlerine geliyor arkadaş çevreleri tarafından alay konusu olmak istemiyorlar, babalarından öyle görmüşler vs.. Ya da bilmiyorlar nasıl nazik olunur yani güzellik filan hiç alakası yok o zaman güzel olmayan bayanlar iyi muamele haketmiyor mu şöyle mi demeliyiz ay bu kızda güzel değil kocası ne buluyor bunda da böyle kul köle yaa filan diye ki böyle konuşmalar etrafımda çok duydum. Bende aman aman güzel biri değilim eşimden oldukça kısayım filan ama eşim bana çok bağlıdır gözümün içine bakar, ne istesem alabileceği birşeyse alır getirir. İlaç saatlerimi takip eder, moralim bozuk olsa hemen anlar vs.. Ama ben hiçbirşey yapmadım özel bir çaba asla harcamadım karakteri böyle babası da böyle çünkü çocuklar ailelerinden nasıl görürse onu normal kabul eder büyünce de bunu uygularlar o yüzden kimsenin karakterini değiştirmeye çalışmayın çok ilgisiz değilse, sevdiğini bir şekilde belli ediyorsa sizde eminseniz çok kötü tartışmalarınız yoksa gerçekten önemsiz bunlar her erkek aynı değil.

Son düzenleme:
Bencede bu karsi tarafla ilgili. Siz ne kadar fedakarlik yaparsaniz yapin maalesef bazı erkekler anlamiyor.bildiklerini okumaya devam ediyorlar.

Karşılıklı konuştuğum evli arkadaşlarım valla kadın istesin kocasına her dediğini yaptırır diyorlar imreniyorum onlara:((bende kırk takla atıyorum bişey söyleyince nasıl desem diye :(( her istediğimi yapsın demiyorum cinselliği de kullanmak istemiyorum tabiki de..ama neyi nasıl yapacağımıda bilmiyorum:((

Karşısındakine kul köle olmak, karşısındakinin her istediğini yapmak kendine değer ver(e)meyen, kabul görmek için kendini parçalayan insan tavrıdır. Eşimin öyle olmasını istemem zaten. "Eşim beni önemsesin, saygı duysun" diyen insan öncelikle kendini sevmeli ve karakterli bir eş seçmelidir. İpe sapa gelmez bir adamla ömür boyu uğraşsan da sonunda elde edeceğin şey yine odundur. Eğer eşinde zaten uygun bir alt yapı varsa etkili iletişim yöntemleriyle çok daha sağlıklı bir ilişki geliştirmek mümkün olur. Bunu annelerimiz "akıllı kadın olacaksın" diye ifade eder ama bu asla cinselliğin silah olarak kullanılması değildir. Aksine bunun yapılması evliliklerde uzmanlarca hiç tavsiye edilmez.

Dırdır yapmayın, gerekli gereksiz trip atmayın, surat asmayın, beklentilerinizi açıkça ifade edin, eşinizi olmadığı biri gibi davranmaya zorlamayın, affettiğiniz hataları her tartışmada öne sürmeyin, her kavgada ayrılık lafı etmeyin, eşinize değer verin ve olumlu yönlerini takdir edin, aşırı kıskançlıktan, kısıtlamalardan, inatlaşmalardan kaçının. Bunları yaparken de "saçımı süpürge ettim" moduna girmeyin, kendine de değer verin ve yatırım yapın.

Back
X