Çocuk Hastalıkları allah aşkına biri bana yardım etsin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurcihan01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
556
98
43
35
Bursa
arkadaşlar kızım sürekli hasta 1 ayda 3 kere antibiyotik kullandık. ilaçları kullanıyor düzeliyor ama 2 gün sonra yine aynı hasta artık çok korkuyorum eminim ki başka bi hastalık var kan tahlili idrar tahlili felan mı istesem ne yapsam bi akıl verin başına böyle bişi gelmiş olan var mı:43:

Bende şuan hastayım ve içtigim antibiyotik çok agır ama geçmiyo maalesef salgın resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar kızım sürekli hasta 1 ayda 3 kere antibiyotik kullandık. ilaçları kullanıyor düzeliyor ama 2 gün sonra yine aynı hasta artık çok korkuyorum eminim ki başka bi hastalık var kan tahlili idrar tahlili felan mı istesem ne yapsam bi akıl verin başına böyle bişi gelmiş olan var mı:43:

Geçmiş olsun canım, tekrar bi doktora gidin, iyice konuşun akıl alın doktordan, aynen tahlillere falan da bakmasını isteyin, belki hormonal bişey vardır allah korusun da o yüzden bünyesi zayıflamıştır, tedavi olur falan.. Ama doktora gitmeden kendi başınıza ilaç alıp da kullanmayın sakın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım lütfen panik yapma, aklına kötü şeyler getirme. Günümüzde doktorlar para kazanmak için ( ne yazık ki bir çoğu) en ufak gribe bile antibiyotik yazıyorlar, antibiyotik her hastalıkta kullanılmaz, zamanla mikroplar antibiotiğe direnç gösterirler ve hastalık uzar ve iyileşmez. Muhtemelen üst üste kullandığı antibiyotikler vücut direncini düşürmüştür, ilaç; özellikle antibiyotik yanlısı olmayan bir doktor bulun, geçmiş olun.

canım hastalığı ne? grip mi? nedir? başka hastalık vs diye kendini korkutma.. antibiyotik neye göre verildi.. ben kan tahlilinde enfeksiyon çıkmazsa antibiyotik kullanmıyorum.. önce tahliller yapılmalı sonra teşhis konup ilaç yazılmalı.. doktor neye göre verdi hem de 3 kez? kızın kaç yaşında canım yazık ama.. kızım 2 yaşında her hasta olduğunda direkt antibiyotik yazıyorlar acile gittiğimizde.. her yazılanı verseydim şimdiye 10 şişe ederdi.. kesinlikle vermiyorum.. çocuk doktorumuz görmeden tahlil yapılmadan vermem.. tahlil sonucu çıkmadan iyileştiğini bilirim.. lütfen acele etme..

Yukardaki arkadasa katiliyorum mecbur kalinmadikca antibiyotik verilmemeli 13aylik kizim kac kez hasta oldu antibiyotik vermedim en son atesi 2 gun boyunce 39 olunca mecbur kaldim surekli antibiyotik kullanan arkadaslarimin cocuklari hep hasta oluyo.

Son düzenleme:
canım hastalığı ne? grip mi? nedir? başka hastalık vs diye kendini korkutma.. antibiyotik neye göre verildi.. ben kan tahlilinde enfeksiyon çıkmazsa antibiyotik kullanmıyorum.. önce tahliller yapılmalı sonra teşhis konup ilaç yazılmalı.. doktor neye göre verdi hem de 3 kez? kızın kaç yaşında canım yazık ama.. kızım 2 yaşında her hasta olduğunda direkt antibiyotik yazıyorlar acile gittiğimizde.. her yazılanı verseydim şimdiye 10 şişe ederdi.. kesinlikle vermiyorum.. çocuk doktorumuz görmeden tahlil yapılmadan vermem.. tahlil sonucu çıkmadan iyileştiğini bilirim.. lütfen acele etme..

Ah ah allah o doktorları bildiği gibi yapsın meğerse hep yanlış tedavi uygulanmış salgın varmış mutasyon geçirmiş bir virüs sebep oluyormuş bu da sıradan antibiyotikle duzelecek bişi değilmiş yavrum 3 tane penisilin yedi şimdi iyi hamdolsun dr bu iyileşme zaman zarfında aşırı titiz olun dedi habire ellerini yüzünü yıkadım günde 2 kere evi dip köşe temizledim bol bol taze meyve sıktım zorda olsa içirdim ilaçta n sonra zencefil bal verdim haftada 3 kere kefir içirdim kendini topladı daha 3 gündür doğru dürüst yemeye başladı hep ağzının içi yaraydı ateşten dolayı. Yanlız gitmediğimiz dr kalmamıştı buna da daha muayene etmeden bi çömkürdüm de öyle adam akıllı baktı tahlil felan yaptı. Allahım ne zormuş ama ya çıldıracaktım artık hamdolsun allahın izniyle düzeldi kuzum..

Ah ah allah o doktorları bildiği gibi yapsın meğerse hep yanlış tedavi uygulanmış salgın varmış mutasyon geçirmiş bir virüs sebep oluyormuş bu da sıradan antibiyotikle duzelecek bişi değilmiş yavrum 3 tane penisilin yedi şimdi iyi hamdolsun dr bu iyileşme zaman zarfında aşırı titiz olun dedi habire ellerini yüzünü yıkadım günde 2 kere evi dip köşe temizledim bol bol taze meyve sıktım zorda olsa içirdim ilaçta n sonra zencefil bal verdim haftada 3 kere kefir içirdim kendini topladı daha 3 gündür doğru dürüst yemeye başladı hep ağzının içi yaraydı ateşten dolayı. Yanlız gitmediğimiz dr kalmamıştı buna da daha muayene etmeden bi çömkürdüm de öyle adam akıllı baktı tahlil felan yaptı. Allahım ne zormuş ama ya çıldıracaktım artık hamdolsun allahın izniyle düzeldi kuzum..

geçmiş olsun canım..

bize de boğaz enfeksiyonu var salgın var antibiyotik kullanacak ateş düşmezse serum takmalıyız hastanede kalırsınız 1-2 gün demişlerdi..
ertesi gün idrar yolu enfeksiyonu dedi başka doktor 4-5 günde iyileşti..

allah başımızdan eksik etmesin çaresiz kalınca onlara koşuyoruz ama 5 parmağın 5i bir değil dikkat etmeli, anneye çok iş düşüyor.. kolay gelsin..

Back
X