Allah aşkına bu kadının amacı ne !

Tbty1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
100
26
18
Daha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(

ayrıl bu iş yürümez öyle bir kaynanadan ve öyle anacı bir adamdan sana yar olmaz huzurda vermezler yabancı insanların bırbırıne birseyler demesini anlarım ama onlar akraba akrabayı en iyi akraba bilr annenle babanın bir bildigi var yol ver gitsn emin ol daha mutlu olursun

uzaktanda olsa akraba akrabadır ne yazık ki, benimde çok uzaktan akrabam benimle olmak istediğini söylemişti ailem çok tepki göstermişti bende vazgeçmiştim istememiştim olmasını ama iyi de olmuş. düşünsene daha şimdiden böylesiniz evlenince daha kötü olur gibi

Elin adamı için ailenizi karşınıza almayın. Ailenin bir bildiği var bence. Kayınvaliden senin hakkında konuşmuş ama erkek arkadaşın annesine konduramamış. Burda senin için çanlar çalmalı bence. Şimdiden sonu için tahmin yürüyebilirim ama moralinizi bozmayayım.

bence ilerde pisman olmamak icin ailenizi dinleyin onlar asla kotulugunuzu istemez bi bildikleri, ongordukleri seyler vardir

Huylarını sevmiyolar onlarla geçim olmaz yapamazsın huyları çok pis diyolar.

ne gibi mesela. huyları pis deyip geçiyolar mı kenara?

ayrıca kaynana da sizi istemiyor. çocuk da rest çekmelere başlamış. çok uzatmamak mantıklı sanki.

bir de yaş kaç acaba?

valla cnm ailen hakli gibi .. sen simdi sevdigin icin bunu kabullenemiyosun ama bence aileni dinle uzulme

bak cocuga o senden ayrılmaya razı ne demek beni oyalama kızım aklını kullan adam asıgım bırakma kimseyi dinleme mutlu oluruz dememis beni oyalama demis saf olma
Aynen öyle beni bırakma falan hiç demiyor sadece beni bıraktıgın gün ben buralardan ceker giderim beni oyalama soguk davranarak diyo.

ne kadar aşık olursan ol ne varsa ailende var. Eşime çok aşığım ama ailemin yeri çok başkadır. Eğer onaylamıyorlarsa dinle derim. Çünkü hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez.

ne gibi mesela. huyları pis deyip geçiyolar mı kenara?

ayrıca kaynana da sizi istemiyor. çocuk da rest çekmelere başlamış. çok uzatmamak mantıklı sanki.

bir de yaş kaç acaba?
20 yasındayım. Diyolarki o yüzüne güler arkandan demedigini bırakmaz iki yüzlü diyolar kaynanam icin huydan kasitlari bu galiba. Eltimde ayni seyleri söylüyo

Aileler karşılıklı olarak birbirinden hoşlanmıyor çok belli.
Rest çeker evlenirsiniz eşiniz ailesine yanaşır siz ailenizden olmuş olursunuz.
Bir de kv kp dırdırı çekersiniz.Ne aksiyon ne dram...
Bence sakat sizin iş.

20 yasındayım. Diyolarki o yüzüne güler arkandan demedigini bırakmaz iki yüzlü diyolar kaynanam icin huydan kasitlari bu galiba. Eltimde ayni seyleri söylüyo

herşey için erkenmiş zaten. 20 yaşındaki ilişkide anneler babalar kaynanalar eltiler ohooooo

Şuan ayrılmayı düşünüyorum ama pisman olursam geri dönüşü olmaz bunuda biliyorum

Böyle durumlarda aileler yanılmıyor, bence ailenizi dinleyin. Zaten kayınvalideniz şimdiden belli etmiş kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…