Huylarını sevmiyolar onlarla geçim olmaz yapamazsın huyları çok pis diyolar.aileniz neden istemiyor? bi bildikleri vardır heralde.
Huylarını sevmiyolar onlarla geçim olmaz yapamazsın huyları çok pis diyolar.
Aynen öyle beni bırakma falan hiç demiyor sadece beni bıraktıgın gün ben buralardan ceker giderim beni oyalama soguk davranarak diyo.bak cocuga o senden ayrılmaya razı ne demek beni oyalama kızım aklını kullan adam asıgım bırakma kimseyi dinleme mutlu oluruz dememis beni oyalama demis saf olma
20 yasındayım. Diyolarki o yüzüne güler arkandan demedigini bırakmaz iki yüzlü diyolar kaynanam icin huydan kasitlari bu galiba. Eltimde ayni seyleri söylüyone gibi mesela. huyları pis deyip geçiyolar mı kenara?
ayrıca kaynana da sizi istemiyor. çocuk da rest çekmelere başlamış. çok uzatmamak mantıklı sanki.
bir de yaş kaç acaba?
20 yasındayım. Diyolarki o yüzüne güler arkandan demedigini bırakmaz iki yüzlü diyolar kaynanam icin huydan kasitlari bu galiba. Eltimde ayni seyleri söylüyo
Şuan ayrılmayı düşünüyorum ama pisman olursam geri dönüşü olmaz bunuda biliyorumne kadar aşık olursan ol ne varsa ailende var. Eşime çok aşığım ama ailemin yeri çok başkadır. Eğer onaylamıyorlarsa dinle derim. Çünkü hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez.
Valla ya evlilikten sogudum:-(herşey için erkenmiş zaten. 20 yaşındaki ilişkide anneler babalar kaynanalar eltiler ohooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?