Allah aşkına bu kadının amacı ne !

Beni oyalama ne demek ya? Evleniyorsan hadi yoksa ben bulurum birini beni oyalama demis iste size.kusura bakmayin ama sevgilinizde ADAMLIK yokmus acikcasi.gercekten sevse sahiplense seni annesi de gidip hesap sorar boyle bisey dedin mi demedin mi boyle boyle duyulmus demediysen bi ara acikla diye.demek ki cooook anaci birisi sizinki.sonuca gelirsek ayrilllllll ve kendine yeni bi hayat kur keza ailenin onayi olmadan yola cikanlarin çoğu mutsuz oluyor

bence de aileni dinle canım.onlar her zaman senin iyiliğini ister ve hep de haklı çıkarlar.daha çok gencsin.belki ilk başlarda ayrılmak zor gelir sana ama inan en doğrusu bu gözüküyor

Anneme dedim annem agliyo ben oyle bisey demedim diyomus ama beni arayip ben oyle bisey demedim kizim demiyo hic

20 yaşındasın, sevgilin de tavrını koymuş,aileni karşına almaya değmeyecek.

Tecrübe ile konuşuyorum, aynen böyle uzak akraba ilişkisi, benim anne onayım olmaması, soğukluk ve ayrılık...
Ve iyiki ayrılmışım dedirten zaman....

Hiç bulaşma.. Ayrıca daha şimdiden "kaynana beni arasın, ben öyle şey demedim desin" diye beklemek çok yersiz. Ne münasebetle arayacak seni..

İlişkine güveniyorsan devam et diyecem ama burdan güven veriyo gibi durmuyor

Uff omur boyu su rezilligimi cekeceksin, sevgilim dedigin adam coktan senden vazgecmeye raziymis sen hala neden kendi kendine gelin guvey oluyorsun. Adam sana ayriliyorsan ayril demis hala ne surduruyorsun ailene ragmen, ustelik karsilikli bir nefret de var aileler arasinda sen mutlu olamazsin bu iliskide kaldiki karsindaki adam sana ne olursa olsun seviyorum bile dememis.
Daha ne gorup yasaman gerekiyor bu iliskiyi bitirmek icin. Akrabadan koca olmaz omur boyu cektirirler sana.

Anneme dedim annem agliyo ben oyle bisey demedim diyomus ama beni arayip ben oyle bisey demedim kizim demiyo hic
Belki de sevgilin boyle soyluyor,annem gercekten bu laflari etmis diyemedigi ve annesini korumak icin.bunu da dusunmek lazim.ya sizi sevse cabalardi ailenizin karsisina da gecerdi sizin icin.adim da atardi bu kadar kolay vazgecmezdi seven erkek

Ayrilacagimm.

Aileni dinle,bi bildikleri vardır

Ayrıca sevgilin şimdiden ANNEM ÖYLE ŞEY DEMEZ DEMİŞ bu varya ilerde hep karşına çıkar,elti adayıda tüyoyu vermiş

Aileni dinle,bi bildikleri vardır

Ayrıca sevgilin şimdiden ANNEM ÖYLE ŞEY DEMEZ DEMİŞ bu varya ilerde hep karşına çıkar,elti adayıda tüyoyu vermiş
Evet eltim hep diyo huylari pis ben icindeyim biliyorum diye

Ailen istemiyorsa bi bildikleri vardir.
Amca oglum ailesinin istemedigi bir kizla evlendi. Kiz akraba uzaktan. Kizin ailesi de amcamlari begenmiyordu aile olarak. Cok sevdik dediler kizi kacirdi evlendi. Sonuc suan kari koca birbirinden nefret ediyor. Hergun kavga gurultu. 15 güine bi adliyeye gidiliyor bosanmaya karar veriliyor. Amca oglum ülser oldu uzuntuden.
Bence buyukler mantikli yaklasiyor.

Hiç kimse için aileni ezıp geçme değmez inanki ailen söylüyorsa bildikleri var demekki ilerde pişman olacağına sımdı bırak derım

çocuk da dünden razı imiş, ailen bu kadar sert bir şekilde karşı çıkıyor, kaynana arkandan konuşuyor ve en önemlisi de çocuk daha şimdiden "annem yapmaz öyle şeyler!" diyor. hala düşünüyor musun ayrılmak için?

Ailesini filan geç de daha şimdiden en ufak bir sarsıntıda ayrılacaksan ayrıl diyen herife güvenip nasıl yuva kuracaksın asıl bu soruya gel.

Çocuk zaten direkt resti çekmiş.

Evlenmeden daha dedikodun yapılıyor.

Neyi uzatıyorsun ki aileni dinle.Onları karşına almaya değmez

Daha evlilik degil nisan soz bile yokken kaynana eltim filan ifadeleri cok itici geldi bana. Gayet belli diger arkadaslarinda dedigi gibi bu adam arkanda durmaz zaten resti cekmis oyalama diye demekki sen olmszsan siradaki mantiginda. Ailene karsi gelme onlarin bir bildigi vardir illaki senin kotu olmani istemezler.

Aileni dinlemez de evlenirsen buraya daha çoook konu açacakmışsın gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…