- 23 Şubat 2016
- 215
- 116
- 23
Anneme dedim annem agliyo ben oyle bisey demedim diyomus ama beni arayip ben oyle bisey demedim kizim demiyo hicBeni oyalama ne demek ya? Evleniyorsan hadi yoksa ben bulurum birini beni oyalama demis iste size.kusura bakmayin ama sevgilinizde ADAMLIK yokmus acikcasi.gercekten sevse sahiplense seni annesi de gidip hesap sorar boyle bisey dedin mi demedin mi boyle boyle duyulmus demediysen bi ara acikla diye.demek ki cooook anaci birisi sizinki.sonuca gelirsek ayrilllllll ve kendine yeni bi hayat kur keza ailenin onayi olmadan yola cikanlarin çoğu mutsuz oluyor
Daha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
Belki de sevgilin boyle soyluyor,annem gercekten bu laflari etmis diyemedigi ve annesini korumak icin.bunu da dusunmek lazim.ya sizi sevse cabalardi ailenizin karsisina da gecerdi sizin icin.adim da atardi bu kadar kolay vazgecmezdi seven erkekAnneme dedim annem agliyo ben oyle bisey demedim diyomus ama beni arayip ben oyle bisey demedim kizim demiyo hic
Ayrilacagimm.Uff omur boyu su rezilligimi cekeceksin, sevgilim dedigin adam coktan senden vazgecmeye raziymis sen hala neden kendi kendine gelin guvey oluyorsun. Adam sana ayriliyorsan ayril demis hala ne surduruyorsun ailene ragmen, ustelik karsilikli bir nefret de var aileler arasinda sen mutlu olamazsin bu iliskide kaldiki karsindaki adam sana ne olursa olsun seviyorum bile dememis.
Daha ne gorup yasaman gerekiyor bu iliskiyi bitirmek icin. Akrabadan koca olmaz omur boyu cektirirler sana.
Evet eltim hep diyo huylari pis ben icindeyim biliyorum diyeAileni dinle,bi bildikleri vardır
Ayrıca sevgilin şimdiden ANNEM ÖYLE ŞEY DEMEZ DEMİŞ bu varya ilerde hep karşına çıkar,elti adayıda tüyoyu vermiş
Hiç kimse için aileni ezıp geçme değmez inanki ailen söylüyorsa bildikleri var demekki ilerde pişman olacağına sımdı bırak derımDaha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
Bazen sevsende gitmen gerekiyomus cidden.sHiç kimse için aileni ezıp geçme değmez inanki ailen söylüyorsa bildikleri var demekki ilerde pişman olacağına sımdı bırak derım
Burdaki konuları okumanı tavsıye ederım bır çoğu ailesi istemediği halde kalbini dınleyen insanlar ..zamanla gecer ask sevgıBazen sevsende gitmen gerekiyomus cidden.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?