Allah aşkına bu kadının amacı ne !

Ailenin onaylamadıği her ailede mutlaka bi sorun cıkıyo... ki kv adayin bunun sinyalini gözüne soka soka vermiş. Bence aileni dinle. Aileden daha onemli hicbirsey yok. Babam bana o lafi soylese "dunyadaki butun kocalari senin tirnaginin ucuna degismem" derim. Aile hersey. Onaylaniyolarsa mutlaka sebebi vardir. Yakma kendini derim.

Sadece çocukla evlenmiş olmayacağın için;
Bu kadının daha iyi yüzü bu olduğu için emek vermeye değmez.

sakın cnm sakın yanasma hikaye buraları terkederim lafları.benim arkadasımında böyle halasının oğluna asıktı aynı lafları dedi ama ailesinin sözünü dinledi kız önüne baska birisi cıktı onu cok sevdi onunla evlendi.eski sevgilisi ne yaptı bilyor musun o terkederim dıyen adam daha dugun olalı ay gecmeden hemen nisanlandı hemde anasının begendigi bir kızla.yüzsüz oda yetmedi aynı semtde ev aldı şaka gibi...

Valla sevgilininde pek umurunda oldugunu soyleyemeyecegim.

Kararini ver biran once beni oyalama demesi...
Annesinin dedikleri.
Bana kalirsa aileni elinin tersi ile itme. Sonra cok pişman olursun.
Benim sevdigim ve ailesi cok iyi birikeri oksa bile ailem kesinlikle karsi ciksa ben yine evlenemezdim. Evlenmezdim.

Okumuyormusun burdaki dertleri. Kv oyle yapti boyle yaptı. Kocamla arami acti vs. Aile cok onemli hernekadsr herkes ailesi ile değil oglu ile evlenecegim desede... maalesef aileleriylede evleniyoruz.
Ailede is yoksa yurumez.
Aileni bosuna karsina alma. Adamda pek hevesli gelmedi bana.

"Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo". bu cümle beni bitirir. Biri bana böyle dese dakika da kapıyı gösteririm. Bu kadar önemsiz misiniz siz? Burda duramam da en şahane yalandır durur durur merak etmeyin hiç bir yere gitmez.
Ayrıca evlenmeden eltim kaynanam falan nedir Allah aşkına. Biraz değil bol mesafe.
SON OLARAK AİLENİ DİNLE DERİM.

anlattığına bakarak ailenin çok haklı olduğunu söyleyebilirim. Sakın bu insanlar için aileden vazgeçme. Yarin öbür gün kafani çok vuruşun duvarlara da yüzün tutmaz ailene dönmeye.

Ailemden asla vazgecemem zaten. Ve bana diyorki erkek arkadasim sen aileni dinle sözünden cikma bu nedir kendini acindiriyo bide

Daha evlenmeden kaynanam,eltim kaynım muhabbetine girmişsin çok ilginç geldi bana.20 yaşındayken ben elti kim görümcr kim bilmezdim o kadar uzaktım evliliğe.Genel olarak hiçbir aile durduk yere akrabalarına laf etmez.Ediyorlarsa vardır bir bildikleri.Sevgilin de bildiğin ağır hanzo.Kestirip atmalar tripler, gideceğim diye manevi tehditler.Ayrılırsan bir yere gitmez o ana kuzusu.Hemen anneciğinin bulduğu ile evlenir gör bak.
Sözün özü durduğun kabahat ayrıl kurtul.

Bencede ayrılıyım.. Daha neler neler kendini acindiriyo bana

Sevgiliyken senin için mücadele etmeyen adam evliyken yüzüne bile bakmaz. Annesi zaten baştan belli etmiş kendisini, iş sevgilinde biter. Sevgilin de daha şimdiden oyalama beni ayrılıyorsan ayrıl diyorsa, ben seni bırakmam her zorlukta seninle mücadele edicem diyemiyorsa o iş yaş güzelim. Aileni dinle bence

Herşey ortada, adamda nasıl biri olduğunu belli etmişken siz hala annesine takılıp bu kadının amacı ne diye mi sorguluyorsunuz? Sarılın ailenize hemde sıkı sıkı. 20 yaşındasınız üstelik evliliği bir kenara bırakın kendinizi geliştirmeye bakın.

Senin anne baban sevgilini istemiyor,adamın annesi seni istemeyince mi suç oluyor?? Kadının kulağına gitmiştir haklarında ailenin ettiği laflar. Empati Yap biraz

Bak sen de şimdiden bişeyler duymuşsun. Kaldı ki ayrılıyorsan ayrıl, benim annem öyle şey demez diye kestirip attıran bi tip sevgilin. Özellikle ailen de kötülüğünü istemediğine göre vazgeç derim ben. Bir bildikleri var ki diretiyorlar, tanıyorlar o aileyi çünkü. Yarın öbürgün kv istediğim gelinliği aldırtmadı, nişanlım bana resti çekti vs gibi konuların olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…