V
Valla ya evlilikten sogudum:-(
Hiç bi anne baba evladı kötü olsun istemez bence aileni dinle vardır bi bildikleriHuylarını sevmiyolar onlarla geçim olmaz yapamazsın huyları çok pis diyolar.
Artik düşünmüyorum..senin bu yaşta evlilik düşünmemen lazım ki zaten. onu anlatmaya çalışıyorum.
"Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo". bu cümle beni bitirir. Biri bana böyle dese dakika da kapıyı gösteririm. Bu kadar önemsiz misiniz siz? Burda duramam da en şahane yalandır durur durur merak etmeyin hiç bir yere gitmez.Daha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
anlattığına bakarak ailenin çok haklı olduğunu söyleyebilirim. Sakın bu insanlar için aileden vazgeçme. Yarin öbür gün kafani çok vuruşun duvarlara da yüzün tutmaz ailene dönmeye.Daha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
Ailemden asla vazgecemem zaten. Ve bana diyorki erkek arkadasim sen aileni dinle sözünden cikma bu nedir kendini acindiriyo bideAilenin onaylamadıği her ailede mutlaka bi sorun cıkıyo... ki kv adayin bunun sinyalini gözüne soka soka vermiş. Bence aileni dinle. Aileden daha onemli hicbirsey yok. Babam bana o lafi soylese "dunyadaki butun kocalari senin tirnaginin ucuna degismem" derim. Aile hersey. Onaylaniyolarsa mutlaka sebebi vardir. Yakma kendini derim.
Bencede ayrılıyım.. Daha neler neler kendini acindiriyo banaDaha evlenmeden kaynanam,eltim kaynım muhabbetine girmişsin çok ilginç geldi bana.20 yaşındayken ben elti kim görümcr kim bilmezdim o kadar uzaktım evliliğe.Genel olarak hiçbir aile durduk yere akrabalarına laf etmez.Ediyorlarsa vardır bir bildikleri.Sevgilin de bildiğin ağır hanzo.Kestirip atmalar tripler, gideceğim diye manevi tehditler.Ayrılırsan bir yere gitmez o ana kuzusu.Hemen anneciğinin bulduğu ile evlenir gör bak.
Sözün özü durduğun kabahat ayrıl kurtul.
Ailemden asla vazgecemem zaten. Ve bana diyorki erkek arkadasim sen aileni dinle sözünden cikma bu nedir kendini acindiriyo bide
Bak sen de şimdiden bişeyler duymuşsun. Kaldı ki ayrılıyorsan ayrıl, benim annem öyle şey demez diye kestirip attıran bi tip sevgilin. Özellikle ailen de kötülüğünü istemediğine göre vazgeç derim ben. Bir bildikleri var ki diretiyorlar, tanıyorlar o aileyi çünkü. Yarın öbürgün kv istediğim gelinliği aldırtmadı, nişanlım bana resti çekti vs gibi konuların olmasın.Daha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
Aynen öyleResmen senin ayrilmani bekliyo. Ki vicdan yapmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?