İnanmak istemiyorum ama cok yalvariyo kafsmi karistiriyoo sözlere inanmamanı tavsiye ederim. hepsi palavra ve hatta yarın birgün evlenirseniz vay sen böyle şüpheye düşmüştün vay sen milletin lafına inanmıştın anneme böyle demistin diyerek bunların bile hesabı sorulur senden. tabi ki karar senin Allah mahcup etmesin canım.
Galiba:-(((((Annesiyle konusmuyormus. :) Şimdiden hayatının tabutunu hazırla . Kamyon önsozu gibi oldu ama sonuç bu olur evlenirsen.
Bugün ve dün ve dün dünyanın bir bıçağını daha yedim. Gel beni dinle desem de biliyorum ki o seni bırakmadan sen bırakmayacaksın.
Öyle anlaşılıyor.
Ben hic bisey bilmiyorum annemi aradim agzima geleni saydim diyo bana kim dedi diye hesap soruyo kendimi oldururum diyo hic bi fikrim yok suanda.."Beni oyalama ayriliyosan ayril".
???
Neden boyle bisey dedi?
Hic savasmayi goze almiyormu?
Onu oyaladiginimi dusunuyor? Sen icinde ic savaslar verirken, aileni karsina alirken o oyalandigini dusunuyor oylemi?
Ayrica "benim annem yapmaz" demek yerine annesini arayip yada karsisina alip seni koruyan bi tavirla hesap sordumu?
Kendinimi öldurur? Biliyorum sen simdi dusunuyosunki "keske kk ya bu konuyu acmasaydim, ne olucak sandimki, herkes kafasina gore ayril ayril diyor tanimadan etmeden okumadan". Ama bilemedim be canim. Bu adam cok tripli. Hakkinda hayirlisi olsun. Bende cok sevdgine inandigim birisi icin ailemi karsima aldim. Ve sonra cok ama cok pisman oldum. Neyseki en sonunda dgru karari verdim. Insallah en dogru karari verirsin.Ben hic bisey bilmiyorum annemi aradim agzima geleni saydim diyo bana kim dedi diye hesap soruyo kendimi oldururum diyo hic bi fikrim yok suanda..
Kendinimi öldurur? Biliyorum sen simdi dusunuyosunki "keske kk ya bu konuyu acmasaydim, ne olucak sandimki, herkes kafasina gore ayril ayril diyor tanimadan etmeden okumadan". Ama bilemedim be canim. Bu adam cok tripli. Hakkinda hayirlisi olsun. Bende cok sevdgine inandigim birisi icin ailemi karsima aldim. Ve sonra cok ama cok pisman oldum. Neyseki en sonunda dgru karari verdim. Insallah en dogru karari verirsin.[/QUOTdogru kararin ne oldu?
Kv nin söylediği,eltinin söylediği,sevgilinin konuya yaklaşımı. Inat etme aileni dinle. Bence ne diyorlarsa doğruDaha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
SEVGİ GÜZELDE BOYLE KÖRÜ KÖRÜNEDE BAĞLANMAYI BEN ANLAMIYORUM,NE YAPARIM NE DEMEK NORMAL HAYATINA DEVAM EDECEKSİN,AYRICA EMİN OL EVLENİNCE SADECE EŞİNLE DEĞİL AİLESİYLE DE EVLENİYORSUN. HUYLARI KÖTÜ DİYORSA AİLENİ EZİP GEÇME PİŞMAN OLURSUN. ZATEN SEVGİLİNDE ANNEME SORAYIM DEMEK YERİNE DİREK SAVUNMAYA GEÇTİYSE İLERLEYEN PROBLEMLERDE SENİN ÜZERİNE GELECEKTİR.Daha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
Tabiki hayır ailem benim herşeyim..Cocuk dunden razi gibi beni oyalama ben baskasini bulurum ayrilirsan ayril demis aninda...Bu cocuk icin gercekten aileni yok mu sayacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?