Allah aşkına bu kadının amacı ne !

ailelerin istemediği evliliklerden pek hayır gelmiyo. benim kayınvalidem sakın oğlumu bırakma çok seviyo seni diyordu. sonra kendin geldin oldu adı. eşimle kör topal gidiyoruz ama geçmişe dönme imkanım olsa evlenmezdim sanırım. hiç pişman olmazsın ayrıl bence.

Yıl olmak kaç halen akraba evliliğe annen haklı , dünyada başka erkek
mi yok?
Çoğunluğu dinliyorumda şimdi aklım olsa evlenmezdim diyorlar , taze kan iyidir bence

Zaten herşey köprüyü geçene kadar..

Yıl olmak kaç halen akraba evliliğe annen haklı , dünyada başka erkek
mi yok?
Çoğunluğu dinliyorumda şimdi aklım olsa evlenmezdim diyorlar , taze kan iyidir bence
Halasi annesi o kadar aklimi karistiriyoki. Evlenip pisman olmakta istemiyorumm.

neyin oluyor tam olarak. ailen onları senden daha iyi tanır. ailene güven. insan başkasını sevemem sanıyo ama seversin. evlenip boşanıp 2. de mutluluğu yakalayan çok. demekki seviliyormuş bir daha

Bulunduğum yer küçük ve çoğunluk akraba evliliği birde yanımda önümde arkamda hepsi akrabalarıyla evliler birbirleriyle küsler konuşmuyorlar çekememezlik ,kıskançlık had safhada ömür boyu annende sende aynı insanlarla olacaksın herkesin sırları,zaafları ortada ortam nasıl huzurlu olsun ? Sonra hepsi birbirine benziyor çocukları ,yemek kültürü fakir , bir gerilik söz konusu , annende kabahat kızı olan kızını korumaya alacak gerikirse görüşmeyecek annen anlaması gerekirdi

Şimdide bana yalvariyo bize bunu yapma diye o kadar kararsizimki evlenince is farkli oluyo bunu biliyorum.

İyi düşün cabuk karar verme kalan omrune iyi kara ver

kesinlikle ama kesinlikle ailenin dedigini yapmalisin. aile şimdiden boyleyse ileride ailesiyle hic bas edemezsin. sevgilinin tavrina bakilirsa asla sendrn taraf da olmayacak olasi bir tatsizlikta. ailene hele bir de kinlilerse napar eder arani bozarlar. ileride sonuçları senin için daha kötü olur. kimseye olmaz olan. sana olur. canli ornegiyim bu durumun. sonuc: yuvani catir catir basina yikarim diyen bir kayinvalide bozuntusu - arkamda durmayan bir eski es - yikilan hayallerinin altinda enkaza donen bir adet ben.

Aslı hu nesli hu derler bizimkiler. Ailesi fos üstelik sevgilin malesef annem yapmaz diyenlerden. Baştan tavırları net. Sonra daha çok üzülme ihtimalini ailen görüyor olabilir

Acıkça söyleyim ben olsam ayrılırdım kaynananın dedğinden geçtim hadi ama eşin olacak adamın dedği n3 öle be ne kadar kaba bi söz. Evlenmeden önce bnu nasıl der o öle

Erkek arkadasim simdi annesiyle konusmuyomus ama nedense bi turlu inanamiyorum.s

Canım bak olgun düşün hiç bi anne baba kızının mutsuz olmasını istemez. Onlar senn iyiliğin için olmaz diolar. İnatlaşmak yerine şimdi düşün allahö ben ne yapıorum kimn için kimi kırıorum. Lütfen iyi düşün derim ben ve üzülme inaşllah sonnda.

Şimdide yalvariyo işte naparsan yap
Canim kardeşimin yasindasin sakın ailenin sözünden çıkma....
Annen,baban sana layık görüp seni mutlu edeceğini dusunselerdi zaten verirlerdi seni...
Adam resti çekmiş sana aşık olduğunu düşünmüyorum evlenince başını taşlara vurursun....
Anne sözünden çıkmayan eş,dır dır eden kvde,şimdiden laf taşıyan elti vs vs uzar gider...
Ayrıca DOST ILE YE İÇ ALIŞVERİŞ ETME demiş atalarımız boşa dememiş...
Sakin tatli sözüne kanma...

Erkek arkadasim simdi annesiyle konusmuyomus ama nedense bi turlu inanamiyorum.s

o sözlere inanmamanı tavsiye ederim. hepsi palavra ve hatta yarın birgün evlenirseniz vay sen böyle şüpheye düşmüştün vay sen milletin lafına inanmıştın anneme böyle demistin diyerek bunların bile hesabı sorulur senden. tabi ki karar senin Allah mahcup etmesin canım.

Şimdiden eltim 'diyorsunuz ?
Dünyanın kaç bucak olduğunu sayamamissiniz. Anlaşılan birdesiniz daha.

Sevgi ölür sıkıntı baki kalır. Ailen biliyor demek ki ne olduğunu ?

" Benim annem öyle demez :) , oyalama beni başka ufuklara acilacagim " özeti bu cumleler . Cevabınız bunun içinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…