Zaten herşey köprüyü geçene kadar..ailelerin istemediği evliliklerden pek hayır gelmiyo. benim kayınvalidem sakın oğlumu bırakma çok seviyo seni diyordu. sonra kendin geldin oldu adı. eşimle kör topal gidiyoruz ama geçmişe dönme imkanım olsa evlenmezdim sanırım. hiç pişman olmazsın ayrıl bence.
Halasi annesi o kadar aklimi karistiriyoki. Evlenip pisman olmakta istemiyorumm.Yıl olmak kaç halen akraba evliliğe annen haklı , dünyada başka erkek
mi yok?
Çoğunluğu dinliyorumda şimdi aklım olsa evlenmezdim diyorlar , taze kan iyidir bence
Babamin dayisinin oglu..neyin oluyor tam olarak. ailen onları senden daha iyi tanır. ailene güven. insan başkasını sevemem sanıyo ama seversin. evlenip boşanıp 2. de mutluluğu yakalayan çok. demekki seviliyormuş bir daha
Şimdide bana yalvariyo bize bunu yapma diye o kadar kararsizimki evlenince is farkli oluyo bunu biliyorum.Bulunduğum yer küçük ve çoğunluk akraba evliliği birde yanımda önümde arkamda hepsi akrabalarıyla evliler birbirleriyle küsler konuşmuyorlar çekememezlik ,kıskançlık had safhada ömür boyu annende sende aynı insanlarla olacaksın herkesin sırları,zaafları ortada ortam nasıl huzurlu olsun ? Sonra hepsi birbirine benziyor çocukları ,yemek kültürü fakir , bir gerilik söz konusu , annende kabahat kızı olan kızını korumaya alacak gerikirse görüşmeyecek annen anlaması gerekirdi
İyi düşün cabuk karar verme kalan omrune iyi kara verBen demedim diye bana yeminler ediyo kadın, ama içimde hep bi şüphe var erkek arkadasimin halasi falan aradi beni sizi cekemeyenler cok o sinirle söylemistir ayrilmak istemiyo diye annemde bana birakti herseyi, yemin ederim cok yoruldum ya
Erkek arkadasim simdi annesiyle konusmuyomus ama nedense bi turlu inanamiyorum.skesinlikle ama kesinlikle ailenin dedigini yapmalisin. aile şimdiden boyleyse ileride ailesiyle hic bas edemezsin. sevgilinin tavrina bakilirsa asla sendrn taraf da olmayacak olasi bir tatsizlikta. ailene hele bir de kinlilerse napar eder arani bozarlar. ileride sonuçları senin için daha kötü olur. kimseye olmaz olan. sana olur. canli ornegiyim bu durumun. sonuc: yuvani catir catir basina yikarim diyen bir kayinvalide bozuntusu - arkamda durmayan bir eski es - yikilan hayallerinin altinda enkaza donen bir adet ben.
Şimdide yalvariyo işte naparsan yapAcıkça söyleyim ben olsam ayrılırdım kaynananın dedğinden geçtim hadi ama eşin olacak adamın dedği n3 öle be ne kadar kaba bi söz. Evlenmeden önce bnu nasıl der o öle
Aynn ya uslubu değişik bence.Ne kaynana ne anne arada ask varsa mani olmasin dicemde. Sevgilin. Ayriliyosan ayril demis. Yaninda olmasi gerekmez mi
Canim kardeşimin yasindasin sakın ailenin sözünden çıkma....Şimdide yalvariyo işte naparsan yap
Erkek arkadasim simdi annesiyle konusmuyomus ama nedense bi turlu inanamiyorum.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?