Bi kere bile demiyoki böyle yapma gel yanima bi konusalom daha o kadar yasanmislik var molletin yuzune nasil bakican derdindeiki aileyi de geçtim, sevgiliniz tarafından söylenen bir cümle yeter zaten "Annem benim verecek kızım" şaka mısın sen? bence ailen haklı. bir sorun olduğunda kayınvaliden çok karışır, sevgilin de hayatta ağzını açıp bir şey demez. sonra ileride olumsuz bir durum olursa baba evinde de rahat edemezsiniz, herkesin kendi hayatı, bu kadar gözle görülüyorken yine de sevgilinizi tercih edecekseniz pişman olmayın ileride. her seyiyle kabul ederek gidin, yok öyle değildirlerle - annem haklıymışlarla değil.
:-(ailenız haklı
Annesi arayacakmısta kontörü yokmuş arayan insan her türlü arar diyorum seni inandırmaya zorunlulugum.yok diyoBana kalırsa annenin sözünü dinle
Artik degiliz,ayrildimAilenin dinle, pişman olursun sonra..ayrıca Elti(!) de nerden çıktı, hani daha sevgiliydiniz..
Ben ailesini dinlemeyipte sonrada mutlu olanı görmedim şimdiye kadar bence ailenize kulak verin sevgi bi yere kadarDaha öncede başka bi konuda anlattığım gibi annem iliskimi onaylamıyor uzaktan bi akrabamızla birlikteligimiz var bilmeyen yok nerdeyse... Neyse ailem bu iliskiyi kesinlikle onaylamıyor babam eger devam edersen hakkımı helal etmem ee madem sen cok istersen hayatını göz göre göre mahvetmeyi kapı orda dedi. Ailem ailesinin huyunu hiç sevmiyor bu yüzden hiç birlikte olmamazı istemiyor. Dünde yeni bir sey ögrendimki benim kaynanam arkadasimin kaynanasina benim hakkimda 'ben onu istemiyorum onu alıp onlarla mı terbiye olucam' demiş. Eltime sordum o kimseyi sevmez cocuklarından baska sadece yüzüne güler milletin diyo. Sevgilime diyorum annem öyle bisey demez diyo ee haliyle benimde içimde şüphe kaliyo Allah aşkına öyle bisey demese bile insan arayıp yavrum ben böyle bisey demedim demez mi? Hic umursamiyo gibi hepsi ayrı hava. Sevgilim bi taraftan kendi kararini kendin ver beni oyalama ayriliyosan ayril bende buralarda durmam diyo. Annem benim verecek kızım yok aklını başına al hayatını kurtar kurtul onlardan diyo ailem kötülüğümü istemez biliyorum ama seviyorumda ayrılsam nasıl yaparım diye düşünüyorum, sizce napmalıyım:-(
Aynen öyle, zaten bugün sonlandırdım iliskimi...Ben ailesini dinlemeyipte sonrada mutlu olanı görmedim şimdiye kadar bence ailenize kulak verin sevgi bi yere kadar
Aynen öyle, zaten bugün sonlandırdım iliskimi...
Helal olsun ...Aynen öyle, zaten bugün sonlandırdım iliskimi...
Annesi aradi biraz önce yeminler ediyo ben demedim oglum benle konusmuyo diye. Ne yapacagimi sastim ya annemde hersey ortada ister konus ister konusma karar senin diyo napicam ben yaaa :-(Helal olsun ...
Ben demedim diye bana yeminler ediyo kadın, ama içimde hep bi şüphe var erkek arkadasimin halasi falan aradi beni sizi cekemeyenler cok o sinirle söylemistir ayrilmak istemiyo diye annemde bana birakti herseyi, yemin ederim cok yoruldum yaAilen bu kadar karsiyla evlenme gördükleri bisey vardır ve sevgilinde şimdiden annesini tuttugu belli ve evlenirsende çoğu zaman boyle olacak annesi yalan soyledigi halde annem demez diyecek ve sen hakli olduğun halde haksizlikla damgalanacaksin ve istemeyen bi kaynana ne kadar huzur verir sana orasida supheli iyi düşün kendini yakma
Suanda ayriyiz,ilerdede ya ayrildigima pismn olursam kafam cok karisik yaBence anne baba sözü dinle.. çok pişma olursun
Ben ailesinin kötülügünü görmedim ama babam ve annem işte.ailenizi dinleyin. sonra çok üzülürsünüz. şidi çok seven sevgiliniz evlenince çok farklı olur. ailesi de kötüyse onları destekleme ihtimali yüksek.
çok gençsin. daha önüne kimler çıkar kimleri kimleri seversin. akraba evliliğinde huzur olmaz. ailende huzursuz olur. sürekli laf söz dedikodu dolaşır durur.20 yasındayım. Diyolarki o yüzüne güler arkandan demedigini bırakmaz iki yüzlü diyolar kaynanam icin huydan kasitlari bu galiba. Eltimde ayni seyleri söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?