Allah aşkına duyan bir akıl versin!!!!!!!!

semra98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
3
0
1
Merhaba. Derdimi anlatacak kimseyi bulamıyorum oyuzden dışardan bir göz olarak sormak istedim. Eşimle kaçarak evlendik. Çok zorluklar yaşadık evlenene kadar benim ailem tarafından. Evlendik bu sefer onun ailesi başladı. Neyse herşey düzeldi sonunda. Hayalım ailem ve onun ailesiyle huzurlu bir yaşamdı. Ama hayaller gerçek olmuyor hep bir yer eksik kalıyormuş. Ailemle aramda bazı sorunlar oldu ve bu eşime yansıdı. Sonuc olarak sen gidebilirsin ama ben bir daha gelmem dedi. Her defasında gıttıgımde eşimi soruyorlar ve ben tek başıma sanki dul gbi gitmekten bıktım. Sonunda bı konuda tartıştık eşimle ve bu uzadıkça uzadı. Benim haberim olmadan ailesiyle plan yapmış ve ben gitmedim. Zaten genelde ailesi eşimle plan yapar sanki ben yokmuşum gbi.. aynı günün akşamı benim daha önce çok gitmek istediğim biryere gitmek üzere bı plan daha yapmışlar. Eşim gel falan dedi ondan önce de ayrı odalardan msjlastık ben gidicem anneme dedim o gitme sevgim var hala istemiyorum gitmeni gbi bişeyler söyledi. Neyse ben oraya gitmeyecegımı ve eger beni seviyorsa onunda benimle aileme gelmesini falan istedim. İnatlaştık o gelmem sesi ozaman bende gelmem dedim ve aynı gün yıne gıttı. Daha öncesinde beni boyle bırakıp bayramda ve piknik Deniz gbi altıvıtelerı ailesiyle yaptığı olmustu. En son geldiğinde beni evde bulamıcaksın diye msj attım ve oda yolun acık olsun yazmıs. Aileme soyleyemıyorum da ne yapsam kalakaldım. Yazık bunca zamanki emeklerime. Bunu söylemesi beni yıktı bişey diyemedim sizce ne yapmalıyım???

S semra98 Kaçmak nedir? Hadi bi cahillik kaçtınız, ailelerinizden kopamayacağınızı düşünemiyor musunuz? Nasıl ki sen ailenle görüşmek istiyorsun, o da ailesiyle elbette görüşecek. Birbirinize kendiniz ve aileleriniz arasında tercih yaptırmayın lutfen. Insan ne canından ne de cananından vazgeçebilir. Bence akıllıca bir sekilde karşılıklı konuşun ve ailelerinizle arayı düzeltmenin bir yolunu bulun.. Bu hayat böyle gecmez..

Neyin delikanlılığı bu allah aşkına? O adama evde beni bulamayacaksın diyorsan, geldiğin de seni bulamamalı. Bu sözün üzerine, eve geldiğinde de içerde kös kös oturuyor olursan, kendini değersizleştirmiş olursun.

Evcilik Oyunu olmuş bu

Dul kadın gibi tabiri kötü sürekli restlesmeniz çocukca ve onu yapamayacağın bir şeyle tehdit etmen de tuz biber olmuş

Kaçarak evlenip de mutlu olan görmedim aile rızası çok önemli

Zaten kaçan insan kendi anası babası kv kp hepsiyle aynı anda çok iyi olamayacağını bilir. Kendi aranızdaki sorunları çözüp ailelerinizle iletişim kursaydiniz. Ben de kız kaçırsam gidip ailesiyle hiç bir olay olmamış gibi takılamam .herkes kendi ailesiyle ayrı görüşsün adamı zorlayıp gitmek için blorf yapmışsınız. O da bunu görmüş. .. daha fazla ısrar etmeyin siz de onun ailesiyle görüşmeyin ztn. Nedir bu ma aile mutlu olma merakı olmuyorsa olmuyordur olayları akışına bırakın biraz

büyümeden evlenince böyle oluyor işte.. hiçbir yere gidemezsin, dahası artık her tehditte güle güle denecek sana onu da yapamazsın.. bu gidişle çok da uzun sürmez zaten.. senin ailene gelse ne gelmese ne, adamı bir rahat bıraksana..

O zaman geldiğinde seni evde bulmamalı. Sözünde dur ve ailenin yanına git.yoksa her yaptığını blöf olarak değerlendirir. Zaten gördüğüm kadarıyla şu anda da evliliği önemsemiyor o zaman hiç önemsemez ne sizi ne evliliği

Kocan seni iplemiyor ve gidemeyeceğini bildiği için seni sallamıyor.

Topla çantanı sessizce git. Gelirse yanına seviyordur ve en azından gözü korkar, yok gelmezse zaten çıkart hayatından. Zaten sensiz yaşıyor ailesiyle baksana.

Dul kadın gbi.. yani eşim yok boşanmışız gbi tek başıma manasında söyledim dul kadının açılımı zaten eşi ölmüş yada boşanmış kadın demektir

Dul kadın gbi.. yani eşim yok boşanmışız gbi tek başıma manasında söyledim dul kadının açılımı zaten eşi ölmüş yada boşanmış kadın demektir
Anlamını biliyorum sorun o değil biz artık o tabirleri çoktan rafa kaldırdık bahsettigim oydu,neyse.

Bence bir daha yapamayacağın bir şey ile eşini tehdit etme sonra yalancı çoban hikayesine döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…