Allah askina ingilterede yasayan biri noluyo bi soylesin

Allah esirgesin ya inşallah birşey olmaz kimseye deney olarak sağlık çalışanlarına mecburi oldu zaten 30 yıl oku et gel aşı testine kobay ol vallahi hiç iş değil bu
Sağlık çalışanlarına mecburi olmadı ki onlarda da gönüllülere vuruldu ben böyle bir haber duymadım ama mecburi mi vurulmuşlar duyduğum kadarıyla 21 bin sağlık çalışanı gönüllü olmuş vurulmuş

Sağlık çalışanlarına mecburi olmadı ki onlarda da gönüllülere vuruldu ben böyle bir haber duymadım ama mecburi mi vurulmuşlar duyduğum kadarıyla 21 bin sağlık çalışanı gönüllü olmuş vurulmuş
Sağlık bakanı zorunlu demiş İnternet haberden bakabilirsiniz TRT haber den duydum bende

Grip aşılı insan da geçiriyor, bana kalda grip aşısı külliyen yalan.
tetanoz ve zatürrede ise antikorların koruyuculuk süreleri kat be kat fazla hatta yıllar yılı.
Bir insanın viral olan ve 1,5 ay süreyle yeniden geçirilebilen hastalıkta aşılanması kafama oturmuyor.

Annem cocukken bize grip asisi yaptirmis o yıl ölucezd ekisi cikaramayacagiz sanmis bir daha da tovbe etmis
Asi bana da garip geliyor. Helede bu kdr kisa surede

Az once bir reklamin sonuna yetistim.
2020 bi git sen gelme diyodu :D
Ay bulsamda izlesem

Annem cocukken bize grip asisi yaptirmis o yıl ölucezd ekisi cikaramayacagiz sanmis bir daha da tovbe etmis
Asi bana da garip geliyor. Helede bu kdr kisa surede
Dediğim gibi iyi olmasını umut ediyoruz, şuan için deney grubundaki insanların gönüllülük esası dışında bilgimiz de yok.
Kronik hastalıkları var mı, yaş aralığı nedir, organ yetmezliği geçmişleri vs, her türlü parametre için illa ki bir deneme yapılıyordur.
En basiti doktora gittiğinizde ilaç yazmadan önce geçirdiğiniz ameliyat, alerjiniz olduğunu şey var mı diye sorar, bu durumlarda aşı nasıl oluyor, bilmiyoruz.

Kısaca bilmiyoruz, göreceğiz ama aşı deniyorsa yaptıracağız da.
Bundan kaçmak ya da reddetmek söz konusu olamaz.

Ya yeter ya, bıktım artık. Hersey bu senede kalsın dıyorum bu nedır arkadas ya, millet hastalıktan aclıktan kırılıyor dunya bır sene daha bunu cekerse hepımız kafayı yerız.

Arkadaşlar size kötü bir haberim var . ABD de ilk aşırıyı üzerinde deneyen hemşireden haber alınamıyor. Resmen kayıplara karıştı. Medya dahil kimse hiç birsey bilmiyor . Bazı teorilere göre kadın ölmüş olabilirmiş 😔

Arkadaşlar size kötü bir haberim var . ABD de ilk aşırıyı üzerinde deneyen hemşireden haber alınamıyor. Resmen kayıplara karıştı. Medya dahil kimse hiç birsey bilmiyor . Bazı teorilere göre kadın ölmüş olabilirmiş 😔
Hangi kadin? Ismi ne? Ben ingilizce takip ediyorum haberleri. Boyle birsey okumadim. Gozden kacirmis olabilirim. Tek igne vurulup bayilani biliyorum🤔

aşıların en ateşli savunucu olan ablam (doktor) çin aşısının daha makul olduğunu, almanyadan gelecek aşının mrn-5 teknolojisi içerdiğini (yanlış yazmış olabilirim) bu nedenle gen değişikliğine neden olabileceğini ve kendisinin çocukları için eldeki seçenekler arasında çin aşısını tercih edeceğini söyledi. 1 ay önce öyle dediydi, ama şu anda hala öyle mi düşünüyor bilmiyorum, artık telefonda görüşmek bile zevk vermez oldu, bizde herkes kendi evine çekildi, ilk başlarda sık sık görüşüyorduk, artık elim telefona bile gitmiyor, telefon da sıktı

Vallahi benimde kafama takılan birşey var geçenlerde TRT haber izliyorum hemşire ilk doz Çin aşısını vurulmuş 15 gün sonra 2.ci doz aşıyı olmuş 5 gün sonra virüs kaptım diyor bu haberden sonrada arkasından Çin Alman aşısı sipariş vermiş benim anlamadığım konu şu biz bu çin aşısını aldık Çinliler neden Alman aşısı alıyor bu 1 ikincisi ise Amerika'da alman aşısı dan iki hemşire hiç bir alerjisi olmadan nefes darlığı çekiyor ve yoğun bakımda yatıyor ve son sorum madem çin aşısı vurulacagiz neden bizim hemsiremiz 5 gün sonra virüs kaptım diyor bilgisi olan aydinlatabilirmi ? Allah'ım inşallah bu beladan bizi kurtarır çok kayıplarımiz oldu heleki yaşamış biri olarak çok zor günler geçirdik Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Sağlıkçı değilim ama düz mantık yürüterek aşı yapılsa bile hastalığa yakalanabileceğimizi varsayıyorum; misal olarak grip aşısı yaptıran birinin gribe yakalanması. Aşının mantığı zayıflatılmış mikropların vücuda önceden verilerek bağışıklık hafızası oluşturulması, yakalansak bile daha hafif, daha az ölümcül atlatmamızı sağlamasıdır.
Korona virüs RNA virüsü olduğu için mutasyona uğraması da çok olağan. Belki mevcut aşılar seneye ise yaramayabilir. Her sene aşı olmak zorunda bile kalabiliriz...

aşıların en ateşli savunucu olan ablam (doktor) çin aşısının daha makul olduğunu, almanyadan gelecek aşının mrn-5 teknolojisi içerdiğini (yanlış yazmış olabilirim) bu nedenle gen değişikliğine neden olabileceğini ve kendisinin çocukları için eldeki seçenekler arasında çin aşısını tercih edeceğini söyledi. 1 ay önce öyle dediydi, ama şu anda hala öyle mi düşünüyor bilmiyorum, artık telefonda görüşmek bile zevk vermez oldu, bizde herkes kendi evine çekildi, ilk başlarda sık sık görüşüyorduk, artık elim telefona bile gitmiyor, telefon da sıktı
Bunu hemen hemen tüm sağlıkçılar söylüyor ...

Back
X