Allah askina ingilterede yasayan biri noluyo bi soylesin

Haberi gece gördüm uykum kaçtı. Araştırıp ne olduğunu öğrenmeye takatim yok her yer o kadar bilgi kirliliğiyle dolu ki.
Gerçekten işin aslını astarını bilen birisi ne olduğunu yazda da anlasak.
Ben artık çok bunaldım, daha ne kadar böyle devam edebileceğim emin değilim .
Bende bu haberden önce sakin olmaya çalışıyordum hemen bitmesede bir umudum vardı aşı var bitmesine az kaldı diye ama bu haber beni benden aldı bütün gün öyle boş boş oturuyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor.

Bende bu haberden önce sakin olmaya çalışıyordum hemen bitmesede bir umudum vardı aşı var bitmesine az kaldı diye ama bu haber beni benden aldı bütün gün öyle boş boş oturuyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor.
Ama tür aynı aşı yine aynı derecede etkili...

Aşı bir kaç haftaya başlıyor burda . İngiltere ne alemde bilmiyorum ama insanlar kurallara uymadığı sürece aşı dahi fayda etmez.Akşam Arkadaşımla konuşuyorum diyorki ablasının gelini ve gelinin kız kardeşi artı çoluk cocuk yemeğe gelecekler . İcimden hepten zıkkımın kökünü yiyeceksiniz diyesim geldi 🤧
Ben eşimden tırsıyorum millet ne garip

Biz zaten cipliyiz zaten onlara bende takılıyorum. Fakat işte insanlarda böyle bir düşünce var olmam aşı okumusundan okumayanina hepsinin dilinde bir laf ... Ve dünya kötüye gidiyor 🤦 Belkide korkutmak için falandır diye ümit ediyorum...hamileyim ve her gün yeni bir şey deniliyor bugünde sezeryan olacaksan ve covidsen özel hastaneler kabul etmiyor deniliyor🤰😵
Hic takılmayın bence, ilk gunler nasildi covid olmus atlatmislar bile dışlanıyordu vebalı gibi. ilerde bilmemne yapiyormuş akcigerinde hasar kalıyormuş.. Şimdi noldu? herkes covid.
Şuna cook eminim 1 yil sonra aşı olmam vs diyenler de olmuş olacak.
Çok teşekkür ederim bilgi için.yani Çin'den gelen aşıyı iç rahatlığıyla vurulabilir miyiz ?gozkorkutucu yorumlar var insan etkileniyor haliyle. Allah'a emanet olun.ins tez zamanda bitsin bu pandemi
Domuz gribi döneminde de ayni söylentiler-aşı karşıtları vardi, ama bircok insan aşılandı, kimseye bir sey olmadi.
Covid ilacıyla ilgili de kalp krizi gecirtiyor bilmemne diyorlar alakasi yok..
Ulkede ağzı olan konuşuyor durumu kisaca. Ama atıyorum 800 tl olsa bu aşı, kimse çip mip demez cok farkli seyler konuşulurdu.

Çin aşısı dedigim gibi en azindan yeni bir teknoloji degil, 100 yillik bilinen yöntemle üretilmiş bir aşı. Buradaki doktorlar (ama gerçek doktor, tvdeki şarlatanlari demiyorum)önerirse ben aşı olacağım. Aşısız biteceği yok zaten, pandemi haline geldi. Olup kurtulmaya bakarim ben.
Keske Türkiyede üretilen aşının çalışmaları tamamlansa da yerli aşımız olsa.

Su virus bir hayatimizdan cikip gidemedi.
Ne mutasyonu bitiyor, ne yayilma hizi...
Gercekten hepimizin canina tak etti artik, sanirim en guzeli dagda bayirda bir yer edinip, kendini dunyadan izole etmek.
Ancak oyle bir rahat nefes alabiliriz.
Cocuklar 4 duvar arasinda fenalik geciriyorlar, bizler bunalimdan bunalima surukleniyoruz.
Allah yardimcimiz olsun.

Baskalarinin da dedigi gibi, ucuslari Ingiltere vb. ulkelere kapatilsa ne olacak, baska ulkelerden aktarma yapilarak gelinebiliyor nasilsa.
Bence en guzeli tum SINIRLARI kapatmak, hic bir ulkeden ucus kabul etmemek ve ucus yapmamak.
Ulkeyi izole etmek ama ekonomik nedenlerden de bu yapilamiyor.
Allah sonumuzu hayir etsin ne diyeyim, ama bireysel olarak tedbirlere, dezenfektanlara, mesafeye mecburen devam.
Maskeli hayat gelecegimiz sanirim, maskesiz gunleri ne zaman gorecegiz, bu konuda hic umutlu degilim.
Her gecen gun farkli bir sey cikiyor, bu hastalik dunyayi sarmakla beraber tum hayatlarimizi sardi sarmaladi ve elden gelen birsey yok...
Ben de aynısını diyorum, anadolunun mis gibi koruları ormanları var. Kendine bir ev bul, ihtiyaçlarını da bir şekilde karşıla. Mis gibi yaşa oh.

Hala bu durumda bile aşı karşıtlarını görmek beni çıldırtıyor. Keşke aşı gelse de hepimiz kurtulsak. İnsanlar ölüyor bazıları hala komplo teorilerinin peşinde. Yazık!

Hic takılmayın bence, ilk gunler nasildi covid olmus atlatmislar bile dışlanıyordu vebalı gibi. ilerde bilmemne yapiyormuş akcigerinde hasar kalıyormuş.. Şimdi noldu? herkes covid.
Şuna cook eminim 1 yil sonra aşı olmam vs diyenler de olmuş olacak.

Domuz gribi döneminde de ayni söylentiler-aşı karşıtları vardi, ama bircok insan aşılandı, kimseye bir sey olmadi.
Covid ilacıyla ilgili de kalp krizi gecirtiyor bilmemne diyorlar alakasi yok..
Ulkede ağzı olan konuşuyor durumu kisaca. Ama atıyorum 800 tl olsa bu aşı, kimse çip mip demez cok farkli seyler konuşulurdu.

Çin aşısı dedigim gibi en azindan yeni bir teknoloji degil, 100 yillik bilinen yöntemle üretilmiş bir aşı. Buradaki doktorlar (ama gerçek doktor, tvdeki şarlatanlari demiyorum)önerirse ben aşı olacağım. Aşısız biteceği yok zaten, pandemi haline geldi. Olup kurtulmaya bakarim ben.
Keske Türkiyede üretilen aşının çalışmaları tamamlansa da yerli aşımız olsa.
Çok teşekkür ederim bilgi için😊

Aşı bir kaç haftaya başlıyor burda . İngiltere ne alemde bilmiyorum ama insanlar kurallara uymadığı sürece aşı dahi fayda etmez.Akşam Arkadaşımla konuşuyorum diyorki ablasının gelini ve gelinin kız kardeşi artı çoluk cocuk yemeğe gelecekler . İcimden hepten zıkkımın kökünü yiyeceksiniz diyesim geldi 🤧
Şikayet edin de adam başına 3bin küsür tl cezası var bari devletin sağlık harcamalarına katkısı olur böyle şahısların

Hala bu durumda bile aşı karşıtlarını görmek beni çıldırtıyor. Keşke aşı gelse de hepimiz kurtulsak. İnsanlar ölüyor bazıları hala komplo teorilerinin peşinde. Yazık!
Aşı karşıtı olmayan ben bile korkar oldum aşıdan ne yalan söyliyim aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali

Eğer bu virüs mutasyona uğrarsa grip gibi atlatır insanlar dediler şimdi de mutasyona uğradı yayılma hızı arttı diye felaket tellallığı var hani mutasyona uğrarsa iyi deniyordu programlarda aylar önce

Ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ama bana bu olay biraz daha aşıyi zorunlu yaptırmak için kurgulanmış plan gibi geliyor. Çünkü özellikle Avrupa'da aşı ve maske karşıtlığı çok büyük.....
Benim de aklıma geldi ne yalan söyliyim aylar önce uzmanlar TV de dediler mutasyona uğrarsa insanlar biraz hafif atlatırlar diye anlattılar hatta belki mutasyona uğrar falan dediler şimdi de eyvah mutasyona uğradı oldu ben de anlamadım sanki aşı içinmiş gibi geliyor bakalım ne olacak göreceğiz

Allahım sen aklımı koru artık çıldıracağım sanırım.
Yazın 4 defa tatil yaptım her şey çok korunaklıydı diyen adamlar gelmiş burda omo todborloro oymoyorsonoz goboron hoponoz demiş. Aloooo yaz boyu gezdin gezdin bütün stresini attın artık şurda markete giden insanlara laf sokma bir zahmet.
Dünyadaki tüm aptallar ortaya çıktı bu virüs sayesinde .
Ayy çok hoş yazmışsınız güldüm çok tatlısınız 😊

Sakin olun öncelikle. Evet ismibdegismis ilk İngiltere de görüldü diye galiba B (British) olmuş gibi. Ama uzmanlar zaten Eylül den beri hız kazandığını ve yüksek ihtimal de çoğu ülkede bu durum var dedi.
Sakın olacağız 😭
Aslında hız kazanmadı insanlar hızlı sosyalleşti😁düğünler halaylar tey tey tey

gerçekten nefes alamıyorum artık...2 yaşındaki oğlum için üzülüyorum. onu ne biçim bir dünyaya getirdim, temiz havayı bile içine çekemeyeceği, havanın dahi temiz olmadığı, sosyalleşmekten, dokunmaktan uzak büyüyeceğinden korkuyorum. beyin gelişimi ilk 3 yılda büyük oranda tamamlanıyor. rahatça 2022 den önce bitmez en iyimser tahminle deniyor. bebeklerimiz ne olacak? nasıl bir jenerasyon yetişiyor? kendim umrumda değilim artık. oğlumdan başka hiçbir şey umrumda değil...

gerçekten nefes alamıyorum artık...2 yaşındaki oğlum için üzülüyorum. onu ne biçim bir dünyaya getirdim, temiz havayı bile içine çekemeyeceği, havanın dahi temiz olmadığı, sosyalleşmekten, dokunmaktan uzak büyüyeceğinden korkuyorum. beyin gelişimi ilk 3 yılda büyük oranda tamamlanıyor. rahatça 2022 den önce bitmez en iyimser tahminle deniyor. bebeklerimiz ne olacak? nasıl bir jenerasyon yetişiyor? kendim umrumda değilim artık. oğlumdan başka hiçbir şey umrumda değil...
Benim kızım da park deyip duruyor ananeme gidicem diyor 😔sevdiklerimle olmayı vakit geçirmeyi özledim 😪

Back
X