• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkina ne yapmak istiyor ?

nymph06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
161
74
73
Ankara
Yaklasik 3 ay once evlendik ancak yaklasik 2 aydir ayriyiz.. siddet kufur hersey vardi.. bi taraftanda cevremdeki herkesten kiskanma durumlari aşiri sevme halleri.. yani bir siyahti bir beyazdi..neyse kisacasi şu benimki ... yaklasik 1 ay once aramiz bozuktu yalvardim ki 15-20 gun ayri kalmistik.. duzeldik sonra bana emretmeye hukmetmeye kalkisti.. birde annesini eve getirdi..surat 5 karis kenarda oturan normalde ogluyla ilgilenmeyen kadin ogluna pek dustu..hergun dilinde bu boyle gitmez demeler.. en son ablama bu boyle gitmez hergun tartisma var bosanmaya dogru gidiyor demis.. bende o sinirle gittim avukata bosanmak istiyorum dugunde takilanlar hakkin dedi..bunu duyunca annesi de o da şok oldular.. alttan alan ben pes etmistim..sonra ortak arkadaslarimiza aglayip onu cok sevmistim demis.. bende avukati devreden cikardim... simdi ise ne dava acti ne arayip soruyor.. kendisi ve ailesi asiri cimridir..beni rehberden bile silmis whatsapp dan engellemis ee nolcak boyle.. asiri kiskanc olan dakikami bilmek isteyen adam saldi beni resmen..iletisime kapatti kendini...ne yapmak istiyor ?

ne kadar sürede tanışıp evlendiniz ? o_O evlenmeden önce nişanlılık döneminizde en azından hiç göremediniz mi kocanızın huyunu suyunu fikirlerini hareketlerini :KK14:

Bunu yapmak istiyor tam anlamıyla iletisi kesip hem ceza veriyor hem de merak eedip arayıp soracak mi diye bekliyor..

Bunların hepsi 3 ayda mı oldu ? :KK57:
Sizde biraz fevri davranmışsınız ama, kv boşanmaya gidiyor bu iş dedi diye avukata mı koşulur hemen.

Ayrıca kararlı olmalısınız avukatla git sevdim dedi tekrar vazgeç... Kavga et ailenin yanina git barıştekrar gel ooyun gibi bu böyle nereye kadar ki bunun sonu olmaz ve bu evlilik biter sadece

Sunu soyleyim aman ha hamile kalmayin

artık bütün ilişkiler yıldırım hızıyla gelişiyor galiba, flört, nişan, evlen, boşan... sanki bütün evlilik standart da bindi...

3 ay içinde evlenip boşanma aşamasına gelmekte garip.. şuan sizin cicim ayında falan olmanız gerekirken boşanmaktan bahsediyorsunuz ya hakkatten şaşırdım doğrusu...

Bunların hepsi 3 ayda mı oldu ? :KK57:
Sizde biraz fevri davranmışsınız ama, kv boşanmaya gidiyor bu iş dedi diye avukata mı koşulur hemen.

ama diyor ki
ilk bir ayda "şiddet, küfür herşey vardı"...

Yaklasik 3 ay once evlendik ancak yaklasik 2 aydir ayriyiz.. siddet kufur hersey vardi.. bi taraftanda cevremdeki herkesten kiskanma durumlari aşiri sevme halleri.. yani bir siyahti bir beyazdi..neyse kisacasi şu benimki ... yaklasik 1 ay once aramiz bozuktu yalvardim ki 15-20 gun ayri kalmistik.. duzeldik sonra bana emretmeye hukmetmeye kalkisti.. birde annesini eve getirdi..surat 5 karis kenarda oturan normalde ogluyla ilgilenmeyen kadin ogluna pek dustu..hergun dilinde bu boyle gitmez demeler.. en son ablama bu boyle gitmez hergun tartisma var bosanmaya dogru gidiyor demis.. bende o sinirle gittim avukata bosanmak istiyorum dugunde takilanlar hakkin dedi..bunu duyunca annesi de o da şok oldular.. alttan alan ben pes etmistim..sonra ortak arkadaslarimiza aglayip onu cok sevmistim demis.. bende avukati devreden cikardim... simdi ise ne dava acti ne arayip soruyor.. kendisi ve ailesi asiri cimridir..beni rehberden bile silmis whatsapp dan engellemis ee nolcak boyle.. asiri kiskanc olan dakikami bilmek isteyen adam saldi beni resmen..iletisime kapatti kendini...ne yapmak istiyor ?
Bosan gitsin babanin evine git dha fazla durma orda

ya yeni nesil mi çok tahammülsüz oldu yada eskilermi çok vurdumduymaz gurursuzdu anlamıyorum.analarımız neler çekmiş ama şimdi torun torba sahibi oldular.mezara kadar.ama şimdi kocam bana heyt dedi boşanıyorum diyor millet ya.evlilikten korkar oldum.

boşanma için çok kısa bir süre değil mi gerçi şiddet varsa ucunda tamam da ne biliyim erken be güzelim hemen avukata koşmasaydın keşke:KK14:

Sen de onu sallama.Bakalım ne olucak zamanla.baktın ki aynı devam ediyor yol ver gitsin.Yeni evliyim vs diyip boşuna gelmeyecek günlerini ziyan etme..

aman ne iiyi olmuş olmuşki adam seni silmiş ,iletişimi kapamış.
kapamasaymış bunu çekmeye devam edecekmişsin demek. . bu psikopatla görüşmesen bir ömür mutlu olursun. 1 ayda dayak yemiş durmuşsun. otur şükretki çocuğun yok.

ya yeni nesil mi çok tahammülsüz oldu yada eskilermi çok vurdumduymaz gurursuzdu anlamıyorum.analarımız neler çekmiş ama şimdi torun torba sahibi oldular.mezara kadar.ama şimdi kocam bana heyt dedi boşanıyorum diyor millet ya.evlilikten korkar oldum.
şiddet varmış. küfür varmış. çeksinmi

Back
X