Yaklasik 3 ay once evlendik ancak yaklasik 2 aydir ayriyiz.. siddet kufur hersey vardi.. bi taraftanda cevremdeki herkesten kiskanma durumlari aşiri sevme halleri.. yani bir siyahti bir beyazdi..neyse kisacasi şu benimki ... yaklasik 1 ay once aramiz bozuktu yalvardim ki 15-20 gun ayri kalmistik.. duzeldik sonra bana emretmeye hukmetmeye kalkisti.. birde annesini eve getirdi..surat 5 karis kenarda oturan normalde ogluyla ilgilenmeyen kadin ogluna pek dustu..hergun dilinde bu boyle gitmez demeler.. en son ablama bu boyle gitmez hergun tartisma var bosanmaya dogru gidiyor demis.. bende o sinirle gittim avukata bosanmak istiyorum dugunde takilanlar hakkin dedi..bunu duyunca annesi de o da şok oldular.. alttan alan ben pes etmistim..sonra ortak arkadaslarimiza aglayip onu cok sevmistim demis.. bende avukati devreden cikardim... simdi ise ne dava acti ne arayip soruyor.. kendisi ve ailesi asiri cimridir..beni rehberden bile silmis whatsapp dan engellemis ee nolcak boyle.. asiri kiskanc olan dakikami bilmek isteyen adam saldi beni resmen..iletisime kapatti kendini...ne yapmak istiyor ?