• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkina ne yapmak istiyor ?

Sen de onu sallama.Bakalım ne olucak zamanla.baktın ki aynı devam ediyor yol ver gitsin.Yeni evliyim vs diyip boşuna gelmeyecek günlerini ziyan etme..
bende arayip sormuyorum ne yapmak istiyorsa.. dava acmicam demis sanirim yine benim yalvarmami beklio

Yaklasik 3 ay once evlendik ancak yaklasik 2 aydir ayriyiz.. siddet kufur hersey vardi.. bi taraftanda cevremdeki herkesten kiskanma durumlari aşiri sevme halleri.. yani bir siyahti bir beyazdi..neyse kisacasi şu benimki ... yaklasik 1 ay once aramiz bozuktu yalvardim ki 15-20 gun ayri kalmistik.. duzeldik sonra bana emretmeye hukmetmeye kalkisti.. birde annesini eve getirdi..surat 5 karis kenarda oturan normalde ogluyla ilgilenmeyen kadin ogluna pek dustu..hergun dilinde bu boyle gitmez demeler.. en son ablama bu boyle gitmez hergun tartisma var bosanmaya dogru gidiyor demis.. bende o sinirle gittim avukata bosanmak istiyorum dugunde takilanlar hakkin dedi..bunu duyunca annesi de o da şok oldular.. alttan alan ben pes etmistim..sonra ortak arkadaslarimiza aglayip onu cok sevmistim demis.. bende avukati devreden cikardim... simdi ise ne dava acti ne arayip soruyor.. kendisi ve ailesi asiri cimridir..beni rehberden bile silmis whatsapp dan engellemis ee nolcak boyle.. asiri kiskanc olan dakikami bilmek isteyen adam saldi beni resmen..iletisime kapatti kendini...ne yapmak istiyor ?
Ee salmasina da mi bozuldun? Adama dava acmissin o da kabullenmis ne guzel. Salsa suc pesinde olsa suc. Kadinlari anlamak guc

aman ne iiyi olmuş olmuşki adam seni silmiş ,iletişimi kapamış.
kapamasaymış bunu çekmeye devam edecekmişsin demek. . bu psikopatla görüşmesen bir ömür mutlu olursun. 1 ayda dayak yemiş durmuşsun. otur şükretki çocuğun yok.
firtinali bir nisanlilik surecinden sonra ben cok iyimser beklentiler icersine girdim sanirim.. iyiyken bir erkegin iyi olamayacagi kadar iyiydi buna aldandim :(

firtinali bir nisanlilik surecinden sonra ben cok iyimser beklentiler icersine girdim sanirim.. iyiyken bir erkegin iyi olamayacagi kadar iyiydi buna aldandim :KK43:
tamam yanlış yaptın evlendin. daha ilk ay şiddet yaşamışsın küfretmiş. ne olacağı belli. artık bunu devam ettirirsen hata olur. hayatını mahvetme

ya yeni nesil mi çok tahammülsüz oldu yada eskilermi çok vurdumduymaz gurursuzdu anlamıyorum.analarımız neler çekmiş ama şimdi torun torba sahibi oldular.mezara kadar.ama şimdi kocam bana heyt dedi boşanıyorum diyor millet ya.evlilikten korkar oldum.
eskilerde ekonomik guc yoktu ve erkege itaati ogrenmislerdi ha birde el ne der kaygisi vardi.. bence kadin susarsa evlilik yürüyor..evet tahammulsuzlukte denebilir. iyi maaş iyi araba ee kotü olan kocaya ne gerek var ?

dava acmadim avukata gitmeme cok ofkelenmis
Valla bosayacam demissin rest cekmissin o da restine rest cekmis. Simdi geri adim atarsan daha cok dayagini yersin cunku sana zaten saygisi azmis dovuyomus bi de restinden donersen hic kalmaz saygi. Madem bosanmayacaktin bosanacam demiycektin

eskilerde ekonomik guc yoktu ve erkege itaati ogrenmislerdi ha birde el ne der kaygisi vardi.. bence kadin susarsa evlilik yürüyor..evet tahammulsuzlukte denebilir. iyi maaş iyi araba ee kotü olan kocaya ne gerek var ?
E bosan o zaman niye konu acip napacagim diye agliyosun?

artık herkes çok tahammülsüz.
daha ilk aylardan nedir bu böyle.
sevgi aşk kavramlarının da içi boş artık.
herşey lafta.
birinin kuyruğuna basılınca hemen yaygara kopuyor.

şiddet varmış. küfür varmış. çeksinmi
tabiki şiddet küfür çekilmesin bende çekmem.ama kaynanam bana surat astı kocam kolumdan tutup itti görümcem evime geldi dolabımı karıştırdı diyor hooppp ben boşanıyorum çekemem diyorlar.ben onları kasdediyorum.şiddete bende karşıyım tabiki

tabiki şiddet küfür çekilmesin bende çekmem.ama kaynanam bana surat astı kocam kolumdan tutup itti görümcem evime geldi dolabımı karıştırdı diyor hooppp ben boşanıyorum çekemem diyorlar.ben onları kasdediyorum.şiddete bende karşıyım tabiki
yok o bu konuyla alakalı değil zaten

Yaklasik 3 ay once evlendik ancak yaklasik 2 aydir ayriyiz.. siddet kufur hersey vardi.. bi taraftanda cevremdeki herkesten kiskanma durumlari aşiri sevme halleri.. yani bir siyahti bir beyazdi..neyse kisacasi şu benimki ... yaklasik 1 ay once aramiz bozuktu yalvardim ki 15-20 gun ayri kalmistik.. duzeldik sonra bana emretmeye hukmetmeye kalkisti.. birde annesini eve getirdi..surat 5 karis kenarda oturan normalde ogluyla ilgilenmeyen kadin ogluna pek dustu..hergun dilinde bu boyle gitmez demeler.. en son ablama bu boyle gitmez hergun tartisma var bosanmaya dogru gidiyor demis.. bende o sinirle gittim avukata bosanmak istiyorum dugunde takilanlar hakkin dedi..bunu duyunca annesi de o da şok oldular.. alttan alan ben pes etmistim..sonra ortak arkadaslarimiza aglayip onu cok sevmistim demis.. bende avukati devreden cikardim... simdi ise ne dava acti ne arayip soruyor.. kendisi ve ailesi asiri cimridir..beni rehberden bile silmis whatsapp dan engellemis ee nolcak boyle.. asiri kiskanc olan dakikami bilmek isteyen adam saldi beni resmen..iletisime kapatti kendini...ne yapmak istiyor ?
Ona yine eskisi gibi yalvarmanı istiyor..
Ee gülüm sizin evliliğiniz zaten bitmiş..
Böyle bir dargın bir barışık evlilik mi olurmuş sanki evcilik oyunu gibi..
Uzatmayın bence dahada yıpranmadan boşanın önünüze bakın.. ;)

Ben sizi hatırladım. Nişanlilik döneminde bile şiddet ve küfür vardı değil mi hatta eşiniz size evlenmeden önce sahip olmuştu siz onunla evlenmeye mecbur kalın diye. Bir cacık olmaz bu adamdan! Yanlış hatırladıysam affola..

Back
X