Saç Rengi ve Saç Boyama Allah aşkına saçtan anlayan biri saçımın garip rengini söylesin :(((((

secil88

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
197
43
318
İzmir
Arkadaşlar extrait dora saç açıcı ile boyasız saçımı açmaya çalıştım ortaya bu çıktı off sinir oldum saçın rengini bile anlayamadım pişmanım bu saç rengi nedir....

Son düzenleme:
Ben çok begendim tam açık kumral olmasa da ona yakın bişey olmuş canım. Açmadan önce ne renkti saçın

[SUP][/SUP] arkadaşlar niye kims cevap vermiyor gerçekten saç konusunda tecrübelilere ihtiyacım var

[SUB][/SUB]

Alışamadım galiba yaa saçlarım boyasızdı riske girip saç açıcı spreylerden uyguladım sonuç bu işte bu da eski saçımEki Görüntüle 1078802

resimleri düz koysan iyiydi:26:

ben bayıldım bu renge piki bişi sorcam sana bu açıcıda da yine saçı yakan oksijen bilmem ne zararlı maddeler varmı yoksa doğa açıcımı bu papatya özlü yazıyoda netten baktım şimdi bende açmayı düşünüyorum :32:

Boyasız saçı neden açtın ki?
Doğal saça birçok renk tutuyor, açmaya gerek kalmıyor ki.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

saç rengınden cok anlamıyorum ama eskı sacın rengıde guzelmıs yuzunede guzel gıtmıs ama yenı rengı tek tutmadım

Bence eski sacinda yeni sacinda muhtesem 2 turlude cok guzelsin cok kafaya takma bence rengini falan :)

Son düzenleme:
resimleri düz koysan iyiydi:26:

ben bayıldım bu renge piki bişi sorcam sana bu açıcıda da yine saçı yakan oksijen bilmem ne zararlı maddeler varmı yoksa doğa açıcımı bu papatya özlü yazıyoda netten baktım şimdi bende açmayı düşünüyorum :32:

İçinde oksijenli su var canım doğal biri değil yani kimyasal saçın zeminine göre de saç değişik tonlarda açılabiliyor benim ki yukarıdaki gibi oldu işte. Bu arada resimlerin üzerine tıklayınız düz hali geliyo öyle koydu site bende anlamadım

Son düzenleme:
Eski saç rengin daha güzelmiş bence ama bu da dert edilecek gibi olmamış güzel görünüyor.

Saçının rengi ayni benim rengim ve ben de ne olduğunu bilmiyorum :D 2 renkli gibi. Ustleri Sari uclari kahverengi-kizil karisimi gibi gördüm. Benimde öyle fakat ışığa gore degisiyor. Memnun değilim diyemem ama ne renk olduğunu bilsem fena olmazdı :) Bence hoş duruyor tabii yine senin kararin

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Saçının rengi ayni benim rengim ve ben de ne olduğunu bilmiyorum :D 2 renkli gibi. Ustleri Sari uclari kahverengi-kizil karisimi gibi gördüm. Benimde öyle fakat ışığa gore degisiyor. Memnun değilim diyemem ama ne renk olduğunu bilsem fena olmazdı :) Bence hoş duruyor tabii yine senin kararin

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Evet canım yaa dediğin gibi sanırım sen nasıl ulaştın o renge peki Eki Görüntüle 1078958
Bak burda ışık vurdu bide bu resme bak istersen

Ben ve sivri zekam işte off off :)

Bencede fena durmuyor.
Gözlerinle uyumlu duruyor resimde :-)
Ama içine sinmezse 2 hafta sonra tekrar boyayabilirsin.
Bende boyasiz saçimla kuaföre gittim seninkinden daha açik renk ile çiktim (koyu kahveden o renge aşiri durdu) dayanamadım o saçlara kendimi böyle esmerler olur ya kap kara sarışın olmaya çalışırlar onlar gb hissettim gittim düzelttirdim.
Ve birdahada boyatmamaya karar verdim :)
Biz ne kadar güzel desekte insanın içine sinmeyince olmuyor :)

Arkadaşlar extrait dora saç açıcı ile boyasız saçımı açmaya çalıştım ortaya bu çıktı off sinir oldum saçın rengini bile anlayamadım pişmanım bu saç rengi nedir....

Bence güzel olmuş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede fena durmuyor.
Gözlerinle uyumlu duruyor resimde :-)
Ama içine sinmezse 2 hafta sonra tekrar boyayabilirsin.
Bende boyasiz saçimla kuaföre gittim seninkinden daha açik renk ile çiktim (koyu kahveden o renge aşiri durdu) dayanamadım o saçlara kendimi böyle esmerler olur ya kap kara sarışın olmaya çalışırlar onlar gb hissettim gittim düzelttirdim.
Ve birdahada boyatmamaya karar verdim :)
Biz ne kadar güzel desekte insanın içine sinmeyince olmuyor :)

Bence de insanın kendi içine sinmesi önemli gözüm alışmazsa boyatıcam artık :/ napiyim bi değişiklik yapalım dedik elime yüzüme bulaştırdım :18:

Canım benim gördüğüm kadarıyla Demet Akalın'ın rengi olmuş. Uzun süredir bu renk boyuyor. Ona yakışıyor. Esmer olduğu için.
Sana pek gitmemiş ama bunun üzerine çikolata kahve boyarsın süper olur. içine siner bence.

İçinde oksijenli su var canım doğal biri değil yani kimyasal saçın zeminine göre de saç değişik tonlarda açılabiliyor benim ki yukarıdaki gibi oldu işte. Bu arada resimlerin üzerine tıklayınız düz hali geliyo öyle koydu site bende anlamadım

rengi çok hoş olmuş bence sen hangi konuda yardım istiyosun canım onu anlamadım istediğin renk neydi yani boyamakmı istiyosun? bende açmak istiyorumda çekiniyorum yakmaktan. çok yıprattımı canım?

Back
X