Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok begendim tam açık kumral olmasa da ona yakın bişey olmuş canım. Açmadan önce ne renkti saçın
[SUB][/SUB]
Alışamadım galiba yaa saçlarım boyasızdı riske girip saç açıcı spreylerden uyguladım sonuç bu işte bu da eski saçımEki Görüntüle 1078802
resimleri düz koysan iyiydi:26:
ben bayıldım bu renge piki bişi sorcam sana bu açıcıda da yine saçı yakan oksijen bilmem ne zararlı maddeler varmı yoksa doğa açıcımı bu papatya özlü yazıyoda netten baktım şimdi bende açmayı düşünüyorum![]()
Bence eski sacinda yeni sacinda muhtesem 2 turlude cok guzelsin cok kafaya takma bence rengini falan :)
Saçının rengi ayni benim rengim ve ben de ne olduğunu bilmiyorum2 renkli gibi. Ustleri Sari uclari kahverengi-kizil karisimi gibi gördüm. Benimde öyle fakat ışığa gore degisiyor. Memnun değilim diyemem ama ne renk olduğunu bilsem fena olmazdı :) Bence hoş duruyor tabii yine senin kararin
KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.
Eski saç rengin daha güzelmiş bence ama bu da dert edilecek gibi olmamış güzel görünüyor.
Ben ve sivri zekam işte off off :)
Arkadaşlar extrait dora saç açıcı ile boyasız saçımı açmaya çalıştım ortaya bu çıktı off sinir oldum saçın rengini bile anlayamadım pişmanım bu saç rengi nedir....
Bencede fena durmuyor.
Gözlerinle uyumlu duruyor resimde![]()
Ama içine sinmezse 2 hafta sonra tekrar boyayabilirsin.
Bende boyasiz saçimla kuaföre gittim seninkinden daha açik renk ile çiktim (koyu kahveden o renge aşiri durdu) dayanamadım o saçlara kendimi böyle esmerler olur ya kap kara sarışın olmaya çalışırlar onlar gb hissettim gittim düzelttirdim.
Ve birdahada boyatmamaya karar verdim :)
Biz ne kadar güzel desekte insanın içine sinmeyince olmuyor :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
İçinde oksijenli su var canım doğal biri değil yani kimyasal saçın zeminine göre de saç değişik tonlarda açılabiliyor benim ki yukarıdaki gibi oldu işte. Bu arada resimlerin üzerine tıklayınız düz hali geliyo öyle koydu site bende anlamadım