Hanımlar şuan kelimeleri toparlayıp cümle dahi kurabilecek durumda değilim. Aylardır devam eden çalkantılı, yorucu ve üzücü ilişkime 20 gün once noktayı koydum. Çok acı çekiyodum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum derken sudan çıkmış balığa dönmüşken 10 gün sonra hayatıma biri girdi. Çok kısa zamanda bana aşık olduğunu söyleyerek Beni kendine 4 gün içinde aşık etti. Daha once hiç görmediğim ilgi alaka gördüm. Yaralarım bir hafta içinde kabuk bağlamaya başladı. Hergün hiç ara vermeden görüştük zaman geçirdik içimdeki boşluk unutmamam dediğim o saplantılı eski ilişkimi çok değil 5 gün içinde bana unutturdu. Herşey rüya gibiydi. Ben 26 o ise 38 yaşında. Yaş farkını sorun ederken bi kaç gün sonra mutluluğu huzuru yaşadıkça bi onemi kalmadı. Tam tersine olgun oluşu beni daha da mutlu ediyordu. Yanında zaman nasıl geçiyodu anlamadım. Gündüzleri beraber geceleri ise sabahlara kadar telefonda konuşurduk. Yaşadıklarımı anlattığım için benim üzülmemem için oyle dikkatli davranırdı ki 10 gün boyunca elleriyle kahvaltılar elleriyle akşam yemekleri ona güvenmem alışmam için herşeyi ama herşeyi yaptı. Öyle de oldu. Eskiye dair bişey kalmamıştı bende artık o vardı. Beni çevresine soktu kız arkadaşları dahil benden bahsediyodu. Telefonu sürekli ortadaydı. Saklısı gizlisi yoktu.Rüya gibi geçen günlerim saatlerim vardı. Ben bile kendime şaşıyodum aslında nasıl böyle oldu nasıl birbirimize böyle bağlandık diye. Birbirimizi tanımadığımız için arada gerginlikler olurdu hemen gönlümü alır gözyaşlarını tutamaz ben hatalı olsam bile olayları alttan alır tatlıya bağlardı. Bunlar benim yaşamadığım şeylerdi. Ben hep değersizdim eski sevgilimin gözünde.
dün gece olan oldu. evde bana elleriyle masa hazırladı herşey çok güzel rüyada gibiydim ve alkolunde etkisiyle birlikte olduk. Aşkla değildi ama kendimi çok kötü hissettim. Eve geç kaldığımdan dolayı apar topar çıkmak zorunda kaldım ama bişey hissettim kötü bişey. Sanki büyü bozuldu. Öpmedi güzel bakmadı içimde bişey koptu ağlayarak çıktım evden. Bana vardın mı diye msj attı merak etsin diye arasın beni diye cevap vermedim saat geç olmuştu arabam vardı ama merak etmesini istedim. Ağlıyodum sonuçta. Cevap vermedim o da ne aradı ne sordu. Sosyal medyadan gördüm benden sonra dışarı çıkmış aradım ilk defa meşgule verdi. Bi daha aradım telefonu kapattı. İnanamadım şaka yapıyo sandım sonra açtı telefonu ama mesajlarımı okumadı bile bu saat oldu ses seda yok. Acaba ben mi yanlış hissettim haksızlık ettim yoksa gerçekten o da mı bana yalanlar söyledi gözümü boyadı. Allah aşkına bana bişeyler söyleyin. Şuan daha beter oldum. Rol mu yaptı oynadımı benimle.