Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Bu nedir ya. Hayatlarınızı bir erkeğe endekslemeden yaşayamıyor musunuz!
20 gün önce ilişkisi bitmişmiş çok acı çekerken aman allahım o da ne? Bir prens çıkıp gelivermiş ve hayat yeniden akmaya devam etmiş, yaraları kabuk bağlıyormuşmuş! Kendinize gelin aciz insanlar! Yaşı 20 ye değer değmez koca derdine düşen ahmaklar kendinize gelin ve hayatın yalnızca bir penisten ve erkek omzundan ibaret olmadığını anlayarak yaşayacak kadar yürekli ve cesur olun! Nefret ediyorum sizin gibi mahluklardan midemi bulandırıyorsunuz!
Kadın olduğuma utanıyorum sizin gibiler yüzünden! Kadınlığı yerlerin dibine kadar düşürdünüz aciz mahlukatlar!

Konu sahibini bende ayakta alkislamiyorum hoş ama sende biraz yavaş gel istersen, 1 kez degil 5 kez kontrol et şu cümlelerini fazla uçmuşsun...

Konu sahibi olan olmuş ne yasadiysan arkasında dur.
Şu an için yapman gereken tek şey beklemek.
Kendini mutlu eden şeylere odaklan onu düşünmemeye çalış eğer iyi biriyse gerçekten seviyorsa zaten ne yapar eder arar ulaşır sana.
Yok aramaz sormazsa da yapacak bir şey yok hiç muhatap olma derim .

Hanımlar şuan kelimeleri toparlayıp cümle dahi kurabilecek durumda değilim. Aylardır devam eden çalkantılı, yorucu ve üzücü ilişkime 20 gün once noktayı koydum. Çok acı çekiyodum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum derken sudan çıkmış balığa dönmüşken 10 gün sonra hayatıma biri girdi. Çok kısa zamanda bana aşık olduğunu söyleyerek Beni kendine 4 gün içinde aşık etti. Daha once hiç görmediğim ilgi alaka gördüm. Yaralarım bir hafta içinde kabuk bağlamaya başladı. Hergün hiç ara vermeden görüştük zaman geçirdik içimdeki boşluk unutmamam dediğim o saplantılı eski ilişkimi çok değil 5 gün içinde bana unutturdu. Herşey rüya gibiydi. Ben 26 o ise 38 yaşında. Yaş farkını sorun ederken bi kaç gün sonra mutluluğu huzuru yaşadıkça bi onemi kalmadı. Tam tersine olgun oluşu beni daha da mutlu ediyordu. Yanında zaman nasıl geçiyodu anlamadım. Gündüzleri beraber geceleri ise sabahlara kadar telefonda konuşurduk. Yaşadıklarımı anlattığım için benim üzülmemem için oyle dikkatli davranırdı ki 10 gün boyunca elleriyle kahvaltılar elleriyle akşam yemekleri ona güvenmem alışmam için herşeyi ama herşeyi yaptı. Öyle de oldu. Eskiye dair bişey kalmamıştı bende artık o vardı. Beni çevresine soktu kız arkadaşları dahil benden bahsediyodu. Telefonu sürekli ortadaydı. Saklısı gizlisi yoktu.Rüya gibi geçen günlerim saatlerim vardı. Ben bile kendime şaşıyodum aslında nasıl böyle oldu nasıl birbirimize böyle bağlandık diye. Birbirimizi tanımadığımız için arada gerginlikler olurdu hemen gönlümü alır gözyaşlarını tutamaz ben hatalı olsam bile olayları alttan alır tatlıya bağlardı. Bunlar benim yaşamadığım şeylerdi. Ben hep değersizdim eski sevgilimin gözünde.
dün gece olan oldu. evde bana elleriyle masa hazırladı herşey çok güzel rüyada gibiydim ve alkolunde etkisiyle birlikte olduk. Aşkla değildi ama kendimi çok kötü hissettim. Eve geç kaldığımdan dolayı apar topar çıkmak zorunda kaldım ama bişey hissettim kötü bişey. Sanki büyü bozuldu. Öpmedi güzel bakmadı içimde bişey koptu ağlayarak çıktım evden. Bana vardın mı diye msj attı merak etsin diye arasın beni diye cevap vermedim saat geç olmuştu arabam vardı ama merak etmesini istedim. Ağlıyodum sonuçta. Cevap vermedim o da ne aradı ne sordu. Sosyal medyadan gördüm benden sonra dışarı çıkmış aradım ilk defa meşgule verdi. Bi daha aradım telefonu kapattı. İnanamadım şaka yapıyo sandım sonra açtı telefonu ama mesajlarımı okumadı bile bu saat oldu ses seda yok. Acaba ben mi yanlış hissettim haksızlık ettim yoksa gerçekten o da mı bana yalanlar söyledi gözümü boyadı. Allah aşkına bana bişeyler söyleyin. Şuan daha beter oldum. Rol mu yaptı oynadımı benimle.
bu kadar kisa surede bunlari yasadiysaniz buyuk ihtimal istedigini elde etti ve simdide boyle yapiyor

Neden bilmiyorum ama bana masaldan fırlamış gibi geldi pek inandirici degil ne demek birini 20 gun icinde asik ol sonra onunla ol falan filan evine al yemegini kahvaltini hazirlasin çelişki çelişki çelişki

Sen onunla duygusal boslugunu, o seninle fiziksel boslugunu doldurmaya calismis. Sonuc uyumsuz bir iliski. Duygusal boslugunu bir erkekle doldurmaya calisma.Uzak durman gerektigini sen de biliyorsun.

Yazık ki kullanılmışsın:( arama sorma bı da sana ders olsun.. Bir daha da hayatına kimseyi bu kadar kolay alma.. Ve her hayatına aldığınla birlikte olma.. Zor kadın ol.. Kolay elde edemesin kimse seni.. Hayatuna yazık etme.. Bazk erkekler de böyle işte.. Duygusal boşlukta olduğunu anlamış yararlanmış bundan.. Arama boşver..

Evet normal boşalamıyorum ters yapalım dedi hayır dedim yapalım benimle dene dedi. Kabul etmedim tabi. Bana bunu iki gün once telde söylemişti seni hiç bişey için zorlamam he ama tek bişey için ilerde zorlayabilirim demişti. Bende safım ya evlilik vs ile alakalı sandım öyle düşünmek istedim ne diye sordum anal ilişki dedi. Ben çok severim dedi . Şaşırmıştım. Çünkü beklediğim cevap başka bişeydi cinsellikle ilgili olacağı aklıma gelmedi
Bu konu fake dimi? Lütfen öyle olsun çünkü. Yanlış anladım herhalde diye tekrar tekrar baktım ama aksini düşündürecek bir şey göremedim. Adamı 10 gündür tanıyorsum ve söylediği şeyi evliliğe yoruyorsun? Henüz 10 günlük bir ilişkiden bahsederken daha önceki yüzeysel sevişmelerimizde böyle olmuyordu diyorsun. 10 gün?!? Ilk günden beri sevisiyorsunuz o zaman siz.

Fake olmasını umuyorum bütün kalbimle. Biri gelip bizimle kafa buluyor olsun lütfen.

Eğer gerçekse de, bu kafada olabilmek için özel bir çaba harcamak gerek herhalde. Adam seni yatağa atmak için iki tatlı laf etmiş sadece başka bi şey yapmamış ki? Bir de daha önceden boyle sevilmedim demişsin.. Sen bunu bir lütuf olarak gördüğüne göre ilk ilişkini anlatan bir konu daha açmalısın ben şahsen baya merak ettim bundan kötü daha ne olabilir diye..

Bu nedir ya. Hayatlarınızı bir erkeğe endekslemeden yaşayamıyor musunuz!
20 gün önce ilişkisi bitmişmiş çok acı çekerken aman allahım o da ne? Bir prens çıkıp gelivermiş ve hayat yeniden akmaya devam etmiş, yaraları kabuk bağlıyormuşmuş! Kendinize gelin aciz insanlar! Yaşı 20 ye değer değmez koca derdine düşen ahmaklar kendinize gelin ve hayatın yalnızca bir penisten ve erkek omzundan ibaret olmadığını anlayarak yaşayacak kadar yürekli ve cesur olun! Nefret ediyorum sizin gibi mahluklardan midemi bulandırıyorsunuz!
Kadın olduğuma utanıyorum sizin gibiler yüzünden! Kadınlığı yerlerin dibine kadar düşürdünüz aciz mahlukatlar!
Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Hanımlar şuan kelimeleri toparlayıp cümle dahi kurabilecek durumda değilim. Aylardır devam eden çalkantılı, yorucu ve üzücü ilişkime 20 gün once noktayı koydum. Çok acı çekiyodum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum derken sudan çıkmış balığa dönmüşken 10 gün sonra hayatıma biri girdi. Çok kısa zamanda bana aşık olduğunu söyleyerek Beni kendine 4 gün içinde aşık etti. Daha once hiç görmediğim ilgi alaka gördüm. Yaralarım bir hafta içinde kabuk bağlamaya başladı. Hergün hiç ara vermeden görüştük zaman geçirdik içimdeki boşluk unutmamam dediğim o saplantılı eski ilişkimi çok değil 5 gün içinde bana unutturdu. Herşey rüya gibiydi. Ben 26 o ise 38 yaşında. Yaş farkını sorun ederken bi kaç gün sonra mutluluğu huzuru yaşadıkça bi onemi kalmadı. Tam tersine olgun oluşu beni daha da mutlu ediyordu. Yanında zaman nasıl geçiyodu anlamadım. Gündüzleri beraber geceleri ise sabahlara kadar telefonda konuşurduk. Yaşadıklarımı anlattığım için benim üzülmemem için oyle dikkatli davranırdı ki 10 gün boyunca elleriyle kahvaltılar elleriyle akşam yemekleri ona güvenmem alışmam için herşeyi ama herşeyi yaptı. Öyle de oldu. Eskiye dair bişey kalmamıştı bende artık o vardı. Beni çevresine soktu kız arkadaşları dahil benden bahsediyodu. Telefonu sürekli ortadaydı. Saklısı gizlisi yoktu.Rüya gibi geçen günlerim saatlerim vardı. Ben bile kendime şaşıyodum aslında nasıl böyle oldu nasıl birbirimize böyle bağlandık diye. Birbirimizi tanımadığımız için arada gerginlikler olurdu hemen gönlümü alır gözyaşlarını tutamaz ben hatalı olsam bile olayları alttan alır tatlıya bağlardı. Bunlar benim yaşamadığım şeylerdi. Ben hep değersizdim eski sevgilimin gözünde.
dün gece olan oldu. evde bana elleriyle masa hazırladı herşey çok güzel rüyada gibiydim ve alkolunde etkisiyle birlikte olduk. Aşkla değildi ama kendimi çok kötü hissettim. Eve geç kaldığımdan dolayı apar topar çıkmak zorunda kaldım ama bişey hissettim kötü bişey. Sanki büyü bozuldu. Öpmedi güzel bakmadı içimde bişey koptu ağlayarak çıktım evden. Bana vardın mı diye msj attı merak etsin diye arasın beni diye cevap vermedim saat geç olmuştu arabam vardı ama merak etmesini istedim. Ağlıyodum sonuçta. Cevap vermedim o da ne aradı ne sordu. Sosyal medyadan gördüm benden sonra dışarı çıkmış aradım ilk defa meşgule verdi. Bi daha aradım telefonu kapattı. İnanamadım şaka yapıyo sandım sonra açtı telefonu ama mesajlarımı okumadı bile bu saat oldu ses seda yok. Acaba ben mi yanlış hissettim haksızlık ettim yoksa gerçekten o da mı bana yalanlar söyledi gözümü boyadı. Allah aşkına bana bişeyler söyleyin. Şuan daha beter oldum. Rol mu yaptı oynadımı benimle.
Otur acını çek. Neden böyle yaptı diye düşünme. Onun hatalarını değil, kendi hatalarını tespit et ve bunlar üzerinde düşün, yeni kararlar al. Biraz yavaşla ruh sağlığın herşeyden önemli. Geleceğin için, imkanın varsa psikolojik destek al normal görünmüyorsun.

Ağzım açık okudum.
Tek rakibim THY derler ya. Sizin öyle bir rakibiniz bile yok. Çok hızlısınız.
Bence hata sizde. Daha yeni ayrılmışsınız. Kendinize zaman ayırıp toparlanmak yerine yeni bir ilişki bana göre çok saçma.
Yeni ilişki bu kadar yeniyken bu hız çok saçma.
Erkeğin evine gitmek dahası alkol almak çok saçma.

Daha önce başkasıyla birlikte oldunuz mu bilmiyorum ama
Tavsiyem; böyle şeylerden uzak durun.
Evlenmeden önce bu tarz şeyler bana çok itici geliyor.
Her şeyin bir zamanı vardır. Bazı şeyleri erken yaşamak o büyüyü güzelliği bozar.
Ve evlenmeden önce bu şeyleri yaşayıo evlenirsiniz ilerde ''zaten diye başlayan ve sen benimle böyle böyle yapmıştın dye devam eden cümleleri duyma ihtimaliniz çok fazla''

Ayrıca ben bu durumu yaşasam, değil erkek arkadaşımı düşünmek.
Ailemin yüzüne nasıl bakarım diye kafayı yerdim heralde.

Erkekler için en kokay av sevgilisinden yeni ayrılmış kadınlar malesef. Çünkü o duygusal zayıflıktan faydalanmak çok kolay. Zaten canınız yanmış zaten üzgünsünüz sizi sevecek birini havada kapacak psikolojidesiniz. Eh bir de tabi yatağa giden yolda her şey mübah bunlar için. Gözünüzü boyamış amacına ulaşmış bakmış pişmansın ağlıyorsun aman bunla bidaha zor bunlamı uğraşıcam demiş kapatmış telefonu yeni av arıyor.

Sizede tecrübe olsun. Daha hala bana mı kırıldı diye şüpheleriniz varya silin onları. Eğer on günde aşık olmuş olsaydı siz ağlayarak çıkınca arkanızdan koşan sabahlara kadar arayan o olurdu.

Back
X