- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
evet canım bir kız ark.bu yanlış okumuyorsun
kızın sevgilisi yok yalnızlık çekiyor heralde seni sevgilisinin yerine koymuş gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bir kız ark.bu yanlış okumuyorsun
Senden baska kimsesi yokmu kac yasinda hemburdan canım ya kaç kez yüzyüze görüştük bayan yani
böyle sevgilim olsa katil olurum ben erkek olsamkızın sevgilisi yok yalnızlık çekiyor heralde seni sevgilisinin yerine koymuş gibi![]()
biri var ama araları iyi değil yaşını tam bilmiyroum 30 lardaSenden baska kimsesi yokmu kac yasinda hem
böyle sevgilim olsa katil olurum ben erkek olsam
inanmakta güçlük çekiyorsunuz farkındayım ama ben bu huyda biriyle dakika sevgili olmam burdan tanıştığım bir bayan ark.bu bahsettiginiz sahıs sevgilinizmi kız arkadasınızmı
töbe töbe vallahi sinirden gülüyorum şu an :))))yalnız erkek arkadaş rolünü üstlenen o olmuş gibi senden hesap sormalar falan![]()
Al iste boyle yaparak seninlede arayı bozdubiri var ama araları iyi değil yaşını tam bilmiyroum 30 larda
ya 15 yaşında biri gibi davranıyor şunu istiyor ben bunun hayatından gideyim bu bana yalvarsın gitme desin vallahi dedi m ki tama dostluğumuz bozulacaksa arkandan el sallarım ancakAl iste boyle yaparak seninlede arayı bozdu
Hepten tek kalcak .d
aramasın.ben burada ona hakaret etmedim o bana gerizekalı dedi.lafı g..tnden anlıyon dedi.bir kere de s..çtın batırdın demişti.dayanamıyorum ne yapim buaraya yazmam içimi dökmem gerek.Zaten bu yazilanlardan sonra bi daha da aramaz zaten..
![]()
aramasın.ben burada ona hakaret etmedim o bana gerizekalı dedi.lafı g..tnden anlıyon dedi.bir kere de s..çtın batırdın demişti.dayanamıyorum ne yapim buaraya yazmam içimi dökmem gerek.
ne kadar saçma basit abes geliyor değil mi...ama ona göre ben hatalıyım buyur burdan yak çok daralıyorum o kız nerdesin yaaa offf yaa dedikçe.çok enteresan bir konu olmuş bu
genelde sevgililer birbirine trip atar böyle durumlarda kız kıza ilk defa duyuyorum
okusun ? ne var yani çekinecem mi? ben kime dökeyim derdimi?Ee o şimdi burayi okuyor?