Allah aşkına ya bir bilen bir gören bir duyan yok mu ya de li ri cem !!

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Bana biri şu rengi nasıl ne şekilde hangi boyayla elde edeceğimi söyleyebilir mi Bu bayan kk üyesi loreal bal köpüğüne boyadım diyor ama ben size sormak istedim bugün kuaföre gittim saçlarımı orealle açtılar düşünün açmalarına rağmen saçma sapan bir renkle döndüm geri çok mu zor şu renk allah aşkına ya :S

$img1142i.webp

Evet bal köpüğü bu renk bende boyamıştım açmadan tam bu tonda olmuştu

Evet bal köpüğü bu renk bende boyamıştım açmadan tam bu tonda olmuştu

Ciddi misin ben bugün fellik fellik kuaför gezdim bir halt beceremediler üstüne de bir sürü para bayıldım.
Peki zemin rengin neydi o çok önemli tam rengin tutması için
benim şu an ki halim şöyle bir şey belki bir iki ton koyusu
bu zeminin üstüne açmadan boyasam tutar mı acaba

$45937037xt6.webp

evet tecrübeli baayanlar yardım pls :26:

kızlar benim istediğim renk ilk resim...

naz elmasın saç rengi şu an benim saçım karışıklık olmasın diye yazdım

ah keşke istanbulda yaşasaydım şu uyduruk kuaförlerden kurtulurdum belki :47:

Canım oncelıkle senın suan kı sac rengının kusturulması lazım...
Sonra da bal kopugune boyayacaklar...Tabıı bu bal kopugu bır karısım...O da kuaforun becerısıne kalmıs:34:

Canım oncelıkle senın suan kı sac rengının kusturulması lazım...
Sonra da bal kopugune boyayacaklar...Tabıı bu bal kopugu bır karısım...O da kuaforun becerısıne kalmıs:34:

Kusturma derken açtırmaktan mı bahsediyorsun eğer öyleyse daha dün açtırdım saçımı bir haftada iki kez açılırsa kopmasın sakın mazallah tamam hadi açtı diyelim bu renk olması için sonraki rengin ne olması gerektiğine karar veremiyorum ben bir türlü kuaförde işin ehli olmadığı için şu renk omalı demiyor ben evde bu rengin üstüne saçımı açtırmadan direkt boyasam lorelın bal köpüğünü olmaz mı ki ya denesem mi kiii fikir fikir plss boyanın resmini de ekliyeyim

Eki Görüntüle 775015

Benim kendi saçım açık kumral baya açık bide ince telli direk bal köpüğü oldu ama başka ne olur bilemem.ben hamilelikten öncede dore sarıya boyadım aynı renk tuttu saçın rengiyle alakalı sanırım

Konu başlıgıni okuyunca, acil bir durum var birine bişey oluyor sandım.
Saç boyası yüzünden mi bu kadar heyecanlandın
Normal bi konu başligı yazsaydin, yine herkes yardimci olurdu merak etme ;)

bnce profesyonel yardım şart.... kendin yaparsan zeindeki renkten dolayı daha kötü sonuç alabilirsin besevlerde studyo loca var bn orda yaptırdım tavsiye ederim ..... gerçekten bursada güzel kuaför yok denecek kadar az.....

Konu başlıgıni okuyunca, acil bir durum var birine bişey oluyor sandım.
Saç boyası yüzünden mi bu kadar heyecanlandın
Normal bi konu başligı yazsaydin, yine herkes yardimci olurdu merak etme ;)

Başlığımda bir sorun göremiyorum ben uzun zamandır sende saçlarını üst üste boyasaydın açtırsaydın hatta saçların kopup elinde kalma noktasına gelseydi sende aynı başlığı açardın belki de daha heyecanlısını başlığımı beğenmeyip yazmayacak olan varsa zaten hiç yazmasın

üniversitedeyken yanlış boya almışız yanlışlıkla saçlarımı açmıştım sonra loreal akaju ( 6.5 koyu kumral akaju) sürmüştüm çok güzel bir renkti aynı bunun gibi hem bal hem bakır arası bir şey olmuştu. İstersen 9luk oksidan kullanarak bal köpüğünü yapabilirsin tam net olmasa da bir iki ton koyusu tutar yıkandıkça da açılır nasılsa.

Son düzenleme:
Canım evde kendin yapamazsın..

şimdi başka bir topicte başka arkadaşa yazdım..

zemin rengin önemli.

fotoyu alacaksın eline gideceksin kuaföre saçını silecek yani rengi sıfırlayacak ondan sonra fotoya bakıp karıştıracak renkleri boyayacak..

zor bir renk değil ama kuaför iyi olmalı..

bakır karamel,
tarçın karamel
açık karamel vs vs

bir sürü adı var artık bu tonların..

nerden mi biliyorum 1 hafta öncesine kadar saçım hemen hemen bu renkti şimdi röfle..evde yapamadım defalarca uğraştım en son fotoyu alıp gittim kuaföre saçı sildi becerisine gör boyadı oldu bitti..

bu kadar da zor bir renk değil yani..

Ben bu rengi begenmiyorum 1 ay sonra bambaska bir hal aliyor degisinden sonraki renk bana gore bir renk drgil guneste agarmis camasir gibi
Bende degmex yaptirmayin

Kusturma derken açtırmaktan mı bahsediyorsun eğer öyleyse daha dün açtırdım saçımı bir haftada iki kez açılırsa kopmasın sakın mazallah tamam hadi açtı diyelim bu renk olması için sonraki rengin ne olması gerektiğine karar veremiyorum ben bir türlü kuaförde işin ehli olmadığı için şu renk omalı demiyor ben evde bu rengin üstüne saçımı açtırmadan direkt boyasam lorelın bal köpüğünü olmaz mı ki ya denesem mi kiii fikir fikir plss boyanın resmini de ekliyeyim

Eki Görüntüle 775015

Evet actırmaktan bahsedıyorum...Bır haftada ıkı kez actırman kotu olmus,ıyı kopmamıs yanı...
Bak bu konuyu ıncele ıstersen
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-saci-evde-elde-etmek-isteyen-arkadaslar.html

Başlığımda bir sorun göremiyorum ben uzun zamandır sende saçlarını üst üste boyasaydın açtırsaydın hatta saçların kopup elinde kalma noktasına gelseydi sende aynı başlığı açardın belki de daha heyecanlısını başlığımı beğenmeyip yazmayacak olan varsa zaten hiç yazmasın

Hmm.. Konuyu actiignizda tek belirtiginiz nokta , "sac renginizi" begenmemeniz..
Basligi okuyupta, sac rengim cok kötü diye okuyunca insan,
acil bir durum olmadigini görüyor.. Acarken, bunlari yazsaydiniz daha mantikli olurdu..
Konuya cevap yazma veya yazmama hakkina sahibim.. buna kimse karar veremez kusura bakmayin...

Back
X