Yanlış anlama demek istediğim su akıp yolunu buluyor.Uzme kendini.Senin eşinin ailesi de yakindaymis,esin öğretmen.Benim de lojman surem doluyor ve eşim asker bazı haftalar iki gün nöbetçi (sabah mesaiye gidip ertesi gün mesai bitimi geliyor,sabah yine ise gidiyor) biri 7 aylık iki çocuğum var ve lojmanim bitince evi boşaltıp teslim için verilecek süre 15 gün.Sorma arkadaşım sorma ama o durum duzeni oturtana kadardi üstelik kendi evime dönmek istesem bile bize yapılan muameleyi biz kendi kitabımıza asla yapmayız
Kira sozlesmeniz aynen devam ediyor.Kontratiniz hangi ay yapıldı?Belki alıcı da yatırım için alacak üzme kendiniAyni durumdayız malesef bizimki de daireyi satacağını söyledi ve üstelik hamileyim çok zor olacak.cok acimazsizca bir davranis
Senin işin benden de zormus canim benimYanlış anlama demek istediğim su akıp yolunu buluyor.Uzme kendini.Senin eşinin ailesi de yakindaymis,esin öğretmen.Benim de lojman surem doluyor ve eşim asker bazı haftalar iki gün nöbetçi (sabah mesaiye gidip ertesi gün mesai bitimi geliyor,sabah yine ise gidiyor) biri 7 aylık iki çocuğum var ve lojmanim bitince evi boşaltıp teslim için verilecek süre 15 gün.
Kuzum ben ayda 3100tl kredi ödüyorum ki kendi evimden bu eve kiraya çıkarken bebeğimin altınlarından almak zorunda kaldim tasinmak için e şimdi ne oldu elde var sıfır neyle tasinicaz elde para filan kalmadi üstelik ev sahibine bunu yani uzun süreli kiracı olarak kalmak istediğimizi defalarca belirtmistiküzme kendini- maddi durumunuz nasil bilmiyorum ama ben suanda tasiniyorum (iki sehir arasi) ve ayni zamanda fulltime calisiyorum.
özel esyalarimi kendim koliledim. Mobilyalar ve Beyaz esyalar icin Adam tutdum.
3 gün sürmedi hepsi. Önümüzdeki hafta sonu son esyalar gidecek ve ben yani sira ciktigim evi badana boya yapdim (almanyada evden cikarken yapiliyor)
Azcik keseyi acarsan evini tasiyacak insan bulursun bence
Aynen öylemadem o kadar kısa zamanda çıkmanızı istiyorlar 1-2 ayın kirasını almasınlar ki nakliye ücreti olsun
size de masraf yani yazın çıkmanız. daha 6 ay olmuş.
Bizleri düşünen kim insanlar çok ama çok bencilAyni durumdayız malesef bizimki de daireyi satacağını söyledi ve üstelik hamileyim çok zor olacak.cok acimazsizca bir davranis
Kuzum ben ayda 3100tl kredi ödüyorum ki kendi evimden bu eve kiraya çıkarken bebeğimin altınlarından almak zorunda kaldim tasinmak için e şimdi ne oldu elde var sıfır neyle tasinicaz elde para filan kalmadi üstelik ev sahibine bunu yani uzun süreli kiracı olarak kalmak istediğimizi defalarca belirtmistik
Teşekkür ederim arkadasim cevabın icinanladim canim benim- gercekden zor-
ben yurtdisinda avukatim ve böyle bir durumda ev sahibi sizin tasinma masraflarini üstlenmesi lazim. elinizde kapi gibi kontrakt var- ona dayanarak teklif edin bence. Ya masraflari üstlensin yada 3 ay kira almasin. Almanyada kanunlar böyle- belki TRde ayni seyler gecerlidir. Sonucada kasim ayina kadar kalma hakkiniz var- bence böyle bir teklifte bulunun ve Kabul etmezse kasim ayina kadar kalirsiniz- ama sonucda zor yani- maddi sikinti varsa gercekden zor
Masrafları karşılamasını söyledik kabul etmedi temmuz ayında çıkın ben sizden 1 ay kira almiyim dedi buna ok dedik ama ya ben temmuzdan önce ev bulursam ne olacak yeni evin kirası kaporasi emlakçı masrafı boyası ve nakliyesi bana kalacak yani bu bile sıkıntianladim canim benim- gercekden zor-
ben yurtdisinda avukatim ve böyle bir durumda ev sahibi sizin tasinma masraflarini üstlenmesi lazim. elinizde kapi gibi kontrakt var- ona dayanarak teklif edin bence. Ya masraflari üstlensin yada 3 ay kira almasin. Almanyada kanunlar böyle- belki TRde ayni seyler gecerlidir. Sonucada kasim ayina kadar kalma hakkiniz var- bence böyle bir teklifte bulunun ve Kabul etmezse kasim ayina kadar kalirsiniz- ama sonucda zor yani- maddi sikinti varsa gercekden zor
Offf offff ev bulmak çok zor oluyor bunu biliyorumMoral bozmak gibi olmasın ama muğla merkezde kışın ev bulmak çok çok zor. Çıkalım diyorsanız yazın öğrenciler mezunlar tayinciler gittikten sonra ev bulup taşının. Çıkmam diyorsanız ev sahibine tahliye davası açmasını sonucuna uyacağınızı söyleyin. Dava sonucu bikaç yıl sürecektir zaten. Adaletin ağır aksak gitmesinden yararlanmış olursunuz :)
Masrafları karşılamasını söyledik kabul etmedi temmuz ayında çıkın ben sizden 1 ay kira almiyim dedi buna ok dedik ama ya ben temmuzdan önce ev bulursam ne olacak yeni evin kirası kaporasi emlakçı masrafı boyası ve nakliyesi bana kalacak yani bu bile sıkınti
tulumbachen konu sahibi de Kasım da çıkmak istemiyor çünkü merkezde ev bulmak o dönem pek mümkün değil.Universite öğrencileri filan okul açılıp gelince orada ev bulmak zor.
Eşim de tamamen ayni fikirde arkadaşım ki senin söylediğin gibi hareket edicez galibaciks- Kabul etme- sonucda elinde kontrakt var- azcik sert olun. Kanunen hakli durumdasin. Üstüne basa basa söyle. ya tasinma masraflarini üstlenir yada kendi kasim ayina kadar kirada/veya diger ilcedeki evinde sürünür- pasa gönlü bilir. ezdirme kendini. terbiyesiz herif- hem haksiz yere evden cik diyor Hemde masraflari karsilamiyor- Kücük lokma olma ve ara adami konus. gerikirse mahkemeye versin- yillarca sürünsün mahkeme kapisinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?