Allah aşkına yapılır mı bu

Kesinlikle taşındığında 5 aylikti pusette duruyordu şimdi 11 aylik yerinde duramiyor çok zor bebekle
Aynen hemen çıkmak zorunda değilsiniz haklı taraf sizsiniz.
Bende şöyle bir edilir sunucam. Siz ev bulun , nakliye + temizlik gibi masrafları ev sahibiniz karşılasin. Eşyalari toplayip, yerlesyiren nakliye firmaları var. Evide temizletirsiniz. İkiniz içinde zor olmaz diye düşünüyorum

Eşim de tamamen ayni fikirde arkadaşım ki senin söylediğin gibi hareket edicez galiba

insallah kuzum. sakin kendinizi ezdirmeyin. siz ev aramaya baslayin- adamla acik acik konusun. üstlensin masraflari- ne alaka yani, iyice kafayi yemis bu ev sahibi. bir yasima daha girdim- hem evden cikartiyor (kontrakt dolmadan) Hemde maddi acidan magdur birakiyor.
icinize sinen evi bulun ve ödetin ona

Ama bunu ev sahibi kabul etmiyo maalesef ayrıca ben bu eve uzun süreli çıkıcam diye bebegimin altinlarini bozdurmustum taşınma masarfkari için e şimdi hem 3100 kredi hem taşınma masrafı hem de kasım ayına sarkarsa ev bulamama sıkıntısı ne olacak kara kara bunu dusunuyorum

Insallah arkadaşım ınsallah su halimize bak yaa acınacak haldeyim maddi manevi

Zor bir durum gercekten
Ama hayat maratonunda oluyor boyle surecler

Herseyde bir hayir vardir
Uzulmeyin .
Kasima dogru cikarsiniz.
Allah hastalik vermesin gerisi hallolur

Kabul etmiyorsa kendi bilir, mahkemeye uğraşsın dursun. Kanunlar kiracıdan yana.
Siz yine ev bakın , Allah yardımcınız olsun . Küçük bebekle zor

Yalnız bu doktor arkadaşin tayini gerçekten oraya çıkmış mi? Residancesi ,villası olan kişi sizin bile taşınınca mutsuz olduğunuz minnak evinde ne yapacak mış .Kafamda deli sorular

B
Kira sözleşmesi bitene kadar çıkaramaz sizi
Biliyorum ama kasımda asla buralarda ev bulamamki ya şu vakit çıkıcam ya da kasimi bekleyip
Yalnız bu doktor arkadaşin tayini gerçekten oraya çıkmış mi? Residancesi ,villası olan kişi sizin bile taşınınca mutsuz olduğunuz minnak evinde ne yapacak mış .Kafamda deli sorular
Sorma kız aynı soruyu eşime ben sordum koskoca villası residancesi olan dr kala kala 120metrekre eve mi kalmış diye ama neymiş marmaristen gidip gelemezmiş merkezdeki residancenin tavanları alçalmış bla bla

Kasıma kadar vaktiniz var. Kendim oturacağım diye size ihtar çekerse evden çıkın ama takip edin, kendisi gelip oturmazsa ve evini başkasına kiraya verirse dava açın. Sizi mağdur ettiği ve yalan beyanda bulunduğu için tazminat öder size. Kardeşim böyle bir durumu yaşadı ve 10 bin tl tazminat aldı daha yeni.

Sözleşme bir yıllık yapılmış, ev sahibi de hemen evi boşaltın diyerek bığazınıza çökmemiş aksine sözleşme yarısında haberini vermiş rahatça ev bakabilirsiniz bu süreçte. Rahatça temizleyip yavaş yavaş yerleşebilirsiniz. Adamın mesleği de kaç evi olduğu da kimseyi ilgilendirmez. Usule aykırı hiç bir şey yok durumda. Yerinizi değiştirmek istemiyorsanız kendi evinizden taşınmamalıydınız.

Kesinlikle kendisi gelecek eve canim bundan eminiz

Ama biz baştan ev sahibi ile böyle konuşmadık ki kendisi de böyle konuşmadı bizimle yoksa ben de çok meraklı değilim 1 yıl için herşeyi göze alıp bebeğimin altinlarini taşınma masrafına harcayıp kiraya çıkmaya ki su an evim var ama evim yok sence kim mağdur bi düşün bakalim adam agziyla dedi en az 3 yıl oturacaksanız evimi kiralayın diye

A

Ayrıca ev sahibi haziran ya da temmuz gini evden cikamamizi istiyor

bizde daha ilk evimizdeyken 6 ay sonra boşaltmak durumunda kaldık.. adam çok sıkışmış satmak zorundayım dedi. durumuna üzüldüğüm için dert etmedim taşındım. ama sizin durumunuzda olsam yasal haklarımı kullanırım. yapacağınız masrafı karşılasın sizde boşaltın yada kontrat bitimine kadar oturun... adam sizi rahatsız edecek sizde huzursuz olacaksınız böyle oturmaya devam ederseniz.en iyisi masrafları talep edin zaten karşılamak durumunda boşaltın yapacak birşey yok. mahkeme vs... derken daha çok huzursuz olursunuz...

Maalesef ev sahibi masraflari karsilamiyor

Maalesef ev sahibi masraflari karsilamiyor
hayır öyle birşey yok... siz yeni taşındınız ve masraf yaptınız bir ev taşımak en az 6 bine mal oluyor. emlakçı, nakliye, abonelikler, depozito öyle saçmalık mı olur. kendi mağduriyetini giderirken sizi mağdur edecek... kabul etmeyin yaptığınız masrafları ödesin yoksa mahkeme kararı ile çıkartsın o zaman o ne saçmalık ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…