Allah aşkına yardım edin intihar etmek istiyorum

Geçmiyor, kendime bir şey yapacağım, çok kötü hissediyorum

Anında geçecek diye bir şey zaten söz konusu olamaz lütfen kendinize zarar vermeyin ve çıkıp biraz dolaşın hava alın. Sizinle benzer sıkıntıları yaşayan milyonlar var inanın. Nerdesiniz bilmiyorum ama imkanınız varsa deniz kıyısına inin bir kahve alın oyalayın kendinizi lütfen.

Bunu yapacak enerjim yok ki. Çok yalnızım bir de fazla yalnızım

Bunu yapacak enerjim yok ki. Çok yalnızım bir de fazla yalnızım

Şöyle diyim tek çocuğum, kalabalık olmayan bir ailemiz var sevdiğim aile büyüklerimin hepsi vefat etti. Şu dünyada sadece eşim var ama inanın kimin ömrü ne kadar, hangimiz önce ölücez geride kim yalnız kalacak bunu bilmemiz mümkün değil. Enerjinizi bu düşüncelere harcamazsanız çok daha sağlıklı olacaksınız ruhen ve bedenen.

Benim eşimde ruhsal anlamda kötü birbirimize yardım edemiyoruz ama ben çok kötüyüm çünkü bütün korkularım kaygılarım hepsi aynı anda geliyor şuan ve gitmiyorlar gitmiyorlar ne yapacağımı bilmiyorum

Size insan öneriyorum.
Mümkünse iş hayatı öneriyorum.
Ciddi anlamda sizi kolunuzdan tutup her gün sokağa çıkaracak bir insana ihtiyacınız var. Yakınınızda olsaydım keşke seve seve yapardım.

Bende şunu anlamyrm ölünce bitiyor mu dertler asıl sorguya cekilecegimiz yer daha zor

Çalışıyordum öğretmenim yaz gelince okul da kapandı bende böyle kaldım işte. Etrafımda insanlar var ama hepsi tatilde ben böyle oturuyorum

Ben de böyleyim. İntihar günah. Allah'a olan sevgiden dolayı bunu düşünmüyorum ama her gün Allah'ım dayanamıyorum al canımı dediğim oluyor.

Ben de böyleyim. İntihar günah. Allah'a olan sevgiden dolayı bunu düşünmüyorum ama her gün Allah'ım dayanamıyorum al canımı dediğim oluyor.
Ben de bugün çok dedim. Ölsem annem babam çok üzülür ama dayanamıyorum artık

Çalışıyordum öğretmenim yaz gelince okul da kapandı bende böyle kaldım işte. Etrafımda insanlar var ama hepsi tatilde ben böyle oturuyorum

Maddi olarak uygun olur mu bilmiyorum ama seviyorsanız bir hayvan sahiplenebilirsiniz. Depresyon tedavisinde kedi ve köpeklerin faydası inanılmaz. Köpek olursa sizi sokağa da çıkartır ama dediğim gibi maddi olarak sizi zorlamayacaksa.

Süper bir işim vardı. Keyfim yerindeydi. Ailem yapma etme dedi mal gibi evlendim. Hem de ördekgiller ailesi gibi her yere birlikte gidenin tekiyle. Bana çok mutlu olacağımız vaadleri sunuldu . Hayat hedefi benimle aynı olduğu sunuldu. Ama sonuç her aile ziyareti görümcem ve yanında kocaları olmadan eşim ve ben. Her yere böyle gittik ordekgiller. Eş haftada 1 gorumceyi ordan alıyor evine bırakıyor servislerini yapıyor. Ben evde ağlıyorum kavga etmiş oluyoruz ama adam dışarda gorumceyi evine bırakmakla mesgul.

Ne olur ne olur bana da dua edin. Allah'ım merhamet etsin güç versin bunları unutup yeniden yeşermeme.

Maalesef değil. Bir şeyi eksik kalırsa çok üzülürüm çünkü

Bugün bir yazı okudum. Kadınların uzulmemelerine dair ayetler geçiyordu. Kadın üzüntüsü çok derin olduğu ve hassas oldugu için keder kadını yıkar yüzünü soldurur ve zayiflatirmis.

İnşallah solmayiz hemcinslerim.inşallah çicekler açarız yalnızca.

allahim sabır versin geçer inşallah .sen taksimisin demiyormusun nicin taşıyor:)

Ayrıldınız mı

Meslektaşız yani.. :)
Oysa koca sene yorulduk tatili iple çektik.
İlle bir yere gitmemiz gerekmiyor.
Insan bomboş yatmak, ardı sıra diziler bitirmek istiyor. Hic bir sey düşünmeden mal gibi yaşamak.. ( bunu eşim ne iyi yapar keske size öğretebilse:) )

Hocam pek çok bölüme konu açmışsınız. Ciddi anlamda yardıma ihtiyacınız var görebiliyorum ve gercekten üzüldüm.
Bir dünya derdimi unutup size üzülüyorum şuan. Bence hayatımda sizden daha çok sorun var eminim mesela. Ama hayata tutunmak zorundayız. Ölüm çare değil.

1) Size yakın oturan, güvendiğiniz birinden açık açık yardım isteyin lütfen çekinmeyin. İhtiyacım var beni her gün zorla evden cikar deyin.

2) Hayvan sever arkadaşların önerisidir, ben de mantıklı buluyorum. Bir kedi ya da köpek sahiplenmeyi düşünün. Bir can sorumluluğu sizi toparlayabilir.

3) Kafanızı ciddi anlamda meşgul edecek farklı bir meşguliyet bulun. Hobinize dair olur yeteneginize dair olur, mesleğinize dair olur. Ben mesela online bir imkan buldum. Küçük küçük de olsa para kazanabilecegimiz ona kendimi vermeyi düşünüyorum biraz kendime geleyim. İsterseniz size de yazarım özelden sorarsanız.

Lütfen güçlü kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…