- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Geçmiyor, kendime bir şey yapacağım, çok kötü hissediyorum
Bunu yapacak enerjim yok ki. Çok yalnızım bir de fazla yalnızımAnında geçecek diye bir şey zaten söz konusu olamaz lütfen kendinize zarar vermeyin ve çıkıp biraz dolaşın hava alın. Sizinle benzer sıkıntıları yaşayan milyonlar var inanın. Nerdesiniz bilmiyorum ama imkanınız varsa deniz kıyısına inin bir kahve alın oyalayın kendinizi lütfen.
Bunu yapacak enerjim yok ki. Çok yalnızım bir de fazla yalnızım
Benim eşimde ruhsal anlamda kötü birbirimize yardım edemiyoruz ama ben çok kötüyüm çünkü bütün korkularım kaygılarım hepsi aynı anda geliyor şuan ve gitmiyorlar gitmiyorlar ne yapacağımı bilmiyorumŞöyle diyim tek çocuğum, kalabalık olmayan bir ailemiz var sevdiğim aile büyüklerimin hepsi vefat etti. Şu dünyada sadece eşim var ama inanın kimin ömrü ne kadar, hangimiz önce ölücez geride kim yalnız kalacak bunu bilmemiz mümkün değil. Enerjinizi bu düşüncelere harcamazsanız çok daha sağlıklı olacaksınız ruhen ve bedenen.
Hep kaygılarla korkularla yaşıyorum ama. Yarın ne olacak ? Anneme babama ne zaman bir şey olacak ? Ben nasıl dayanacağım ? Başıma gelmeyen, yaşamadığım şeyleri hergün yaşıyorum ben. Hergün annemle babamın cenazesini kaldırıyorum , her gün boşanıyorum , hergün yalnız öldüğümü hayal ediyorum. İnsan bunları bir kere yaşar geçer dimi ? Yok işte ben hergün yaşıyorum
Bende şunu anlamyrm ölünce bitiyor mu dertler asıl sorguya cekilecegimiz yer daha zorHangi bir sorunumun üzerine gideceğim ki. Bir sürü var. Eşim de depresif birbirimize yardım edemiyoruz. Boşanacak mıyız acaba diyorum kendi kendime boşanmayı da kaldırabilecek bir psikolojide değilim. Ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye ölğyorum her gün. Bir kere öleyim de bitsin artık
Ben de bugün çok dedim. Ölsem annem babam çok üzülür ama dayanamıyorum artıkBen de böyleyim. İntihar günah. Allah'a olan sevgiden dolayı bunu düşünmüyorum ama her gün Allah'ım dayanamıyorum al canımı dediğim oluyor.
Çalışıyordum öğretmenim yaz gelince okul da kapandı bende böyle kaldım işte. Etrafımda insanlar var ama hepsi tatilde ben böyle oturuyorum
Maalesef değil. Bir şeyi eksik kalırsa çok üzülürüm çünküMaddi olarak uygun olur mu bilmiyorum ama seviyorsanız bir hayvan sahiplenebilirsiniz. Depresyon tedavisinde kedi ve köpeklerin faydası inanılmaz. Köpek olursa sizi sokağa da çıkartır ama dediğim gibi maddi olarak sizi zorlamayacaksa.
allahim sabır versin geçer inşallah .sen taksimisin demiyormusun nicin taşıyor:)Süper bir işim vardı. Keyfim yerindeydi. Ailem yapma etme dedi mal gibi evlendim. Hem de ördekgiller ailesi gibi her yere birlikte gidenin tekiyle. Bana çok mutlu olacağımız vaadleri sunuldu . Hayat hedefi benimle aynı olduğu sunuldu. Ama sonuç her aile ziyareti görümcem ve yanında kocaları olmadan eşim ve ben. Her yere böyle gittik ordekgiller. Eş haftada 1 gorumceyi ordan alıyor evine bırakıyor servislerini yapıyor. Ben evde ağlıyorum kavga etmiş oluyoruz ama adam dışarda gorumceyi evine bırakmakla mesgul.
Ne olur ne olur bana da dua edin. Allah'ım merhamet etsin güç versin bunları unutup yeniden yeşermeme.
allahim sabır versin geçer inşallah .sen taksimisin demiyormusun nicin taşıyor:)
Söylüyorum diyor ki sadece sana bedel ödeyim istiyorsunallahim sabır versin geçer inşallah .sen taksimisin demiyormusun nicin taşıyor:)
Ayrıldınız mıSüper bir işim vardı. Keyfim yerindeydi. Ailem yapma etme dedi mal gibi evlendim. Hem de ördekgiller ailesi gibi her yere birlikte gidenin tekiyle. Bana çok mutlu olacağımız vaadleri sunuldu . Hayat hedefi benimle aynı olduğu sunuldu. Ama sonuç her aile ziyareti görümcem ve yanında kocaları olmadan eşim ve ben. Her yere böyle gittik ordekgiller. Eş haftada 1 gorumceyi ordan alıyor evine bırakıyor servislerini yapıyor. Ben evde ağlıyorum kavga etmiş oluyoruz ama adam dışarda gorumceyi evine bırakmakla mesgul.
Ne olur ne olur bana da dua edin. Allah'ım merhamet etsin güç versin bunları unutup yeniden yeşermeme.
Çalışıyordum öğretmenim yaz gelince okul da kapandı bende böyle kaldım işte. Etrafımda insanlar var ama hepsi tatilde ben böyle oturuyorum
arkadaşım kötü şeyler düşünme pozitif düşün . hayat hep güzel gelmez tabiki.ama sen bence bir tatile git . arkadaş cevren olmadığı için cok kuruyorsun.Soldum ve zayıfladım zaten
değişik. taşısın boşver ozaman istedigini alıp yiyip icebjliyorsan hoyratca kullan bu adamıSöylüyorum diyor ki sadece sana bedel ödeyim istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?