Amin inşallah arkadaşım.AminnnAllah razı olsun arkadaşım
AminnnAmin inşallah arkadaşım.
Allahım hepimizden razı olsun inşallah.
Evet eşin senden boşanmak isteyebilir.Zor şeyler atlatan herkesin Allah yardımcısı olsun. Takıntılı düşüncelerim de mevcut benim de evet. Şuan eşimin benden uzaklaştığını ve boşanmak istediğini düşünüyorum mesela kafamda evi topluyorum hatta boşandığım için üzülüyorum felan. Niyeyse eninde sonunda bu olacakmış gibi hissediyorum zaten ama bununla ilgili bir belirti yok aslında şuanda ben kuruyorum yine.
siz ilk önce bu düşüncelerden kurtarın kendinizi bir başkası için değil kendin için yaşamayi öğrenin gitmek isteyene engel olamazsınız ki kendi ruhunuzu hasta edersiniz maalesef depresif mutsuz olduğunuz bir hayatı sirf eşiniz bırakmasın diye yaşıyorsanız ömür bitmez çok ağır yük olur ozamanZor şeyler atlatan herkesin Allah yardımcısı olsun. Takıntılı düşüncelerim de mevcut benim de evet. Şuan eşimin benden uzaklaştığını ve boşanmak istediğini düşünüyorum mesela kafamda evi topluyorum hatta boşandığım için üzülüyorum felan. Niyeyse eninde sonunda bu olacakmış gibi hissediyorum zaten ama bununla ilgili bir belirti yok aslında şuanda ben kuruyorum yine.
Allah varçevremde annemden başka kimsem yok
Çocuk yapmayın. Çocuk isteyen kendi yapsın. Daha kendinize bakamıyorsunuz.Kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum. Anksiyete hastasıyım zaten. Zihnim susmuyor nefes alamıyorum. Eşimin rahatsızlığı, maddi konular, evliliğimi sorgulamam, çocuk Yapın baskısı. Bugün ölmek istiyorum diye uyandım Allahım ne olur beni öldür dedim. Yalnızlık… çevremde annemden başka kimsem yok bunları anlayabileceğim kardeşim ablam abim yok. Akrabalarımız kendi halindeler. Göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum elim ayağım kalkmıyor. Sorumluluklarım çok ağır geliyor bana yardım edin.
İlaç kullanıyorum. Şuan intihar etmek istiyorum
Ben ilaç tedavisi görüyorum şuan. Maddi borçlar evet o zaman başladı ama onlar çabuk bitti çok şükür şuan araba kredisi ödüyoruz ama ev de kira tabi.Eşinizin neyden olduğu belli olmayan halleri için kendinizi iyice hasta etmeyin. Ona tedavi ol diyorsunız ama siz tedavi oluyor musunuz? Kendinizi düşünün ilk olarak. Maddi meseleler dedeşinizin borçlarına başladı zaten. Çoğu meselenin ucu ona dokunuyor.
Hayatım alt üst oldu diye üzülme nerden biliyorsun altının üstünden güzel olmadığını.Kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum. Anksiyete hastasıyım zaten. Zihnim susmuyor nefes alamıyorum. Eşimin rahatsızlığı, maddi konular, evliliğimi sorgulamam, çocuk Yapın baskısı. Bugün ölmek istiyorum diye uyandım Allahım ne olur beni öldür dedim. Yalnızlık… çevremde annemden başka kimsem yok bunları anlayabileceğim kardeşim ablam abim yok. Akrabalarımız kendi halindeler. Göğsüm sıkışıyor nefes alamıyorum elim ayağım kalkmıyor. Sorumluluklarım çok ağır geliyor bana yardım edin.
İlaç kullanıyorum. Şuan intihar etmek istiyorum
Burada maalesef devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde 5 dk dinleyip ilaç yazıp gönderiyorlar. Psikolog desteği ise hiç görmedim.Hayatım alt üst oldu diye üzülme nerden biliyorsun altının üstünden güzel olmadığını.
Su an çok güzel bir yerdesiniz tam bittim dediğiniz yerden kalkacaksınız sakin üzülmeyin
Öncelikle şu bu hastasıyım diye alıp kabul etmeyin bu hastalık olabilir ama geçecek onun yanında acilen bir destek alın devlet hastanesine gidip destek alıyordum ben.
Çocuk için baskı yapacaklar çünkü cahiller bende 5 yıldır uğraşıyorum.
Ne olur destek alın ücretsiz devlette bakılıyor çok iyi gelecek
Online yapan firmalar var adını burdan yazmıyim sorun falan olur belki isterseniz yazın bana özelden yazarım sizeBurada maalesef devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde 5 dk dinleyip ilaç yazıp gönderiyorlar. Psikolog desteği ise hiç görmedim.
Ben kendim psikoloğa gidiyordum fakat o da aşırı pahalandı ve istediğim sonucu da alamadım maalesef
YazıyorumOnline yapan firmalar var adını burdan yazmıyim sorun falan olur belki isterseniz yazın bana özelden yazarım size
Ben gerçekten annemin cenazesini kaldırdım. Benim de hayattaki arkadaşım sırdaşım can yoldaşım annemdi...Yas sürecinden sonra farklı bir boyuta geçiyorsunuz...Bir şekilde kırık dökük eksik de olsa yaşanıyormuş ölüm gerçeğini de kabullenmek lazimmiş. Hayatta biz istesek de istemesek de bazı şeyleri yaşayacağız ama bugün daha anneniz hayattayken beraber içtiğiniz bir fincan kahvenin keyfini de es geçmemek lazım. Anda kalmayı deneyin.. hayatta başımıza binlerce kötü şey gelebilir hersey ihtimal dahilinde ki ben gerçekten evlat kaybından anne kaybına çok şey yaşadım...Anladim ki bu hayat sadece bir iluzyondan ibaret. Gelecek diye birsey yok...sadece şu "an" var.sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın yarına Allah kerim..Hep kaygılarla korkularla yaşıyorum ama. Yarın ne olacak ? Anneme babama ne zaman bir şey olacak ? Ben nasıl dayanacağım ? Başıma gelmeyen, yaşamadığım şeyleri hergün yaşıyorum ben. Hergün annemle babamın cenazesini kaldırıyorum , her gün boşanıyorum , hergün yalnız öldüğümü hayal ediyorum. İnsan bunları bir kere yaşar geçer dimi ? Yok işte ben hergün yaşıyorum
Şu bencil olma olayını bir çözebilsem zaten her şey daha iyi olabilir. Olabilirdi. Yapamadım ve yapamıyorum.Ben gerçekten annemin cenazesini kaldırdım. Benim de hayattaki arkadaşım sırdaşım can yoldaşım annemdi...Yas sürecinden sonra farklı bir boyuta geçiyorsunuz...Bir şekilde kırık dökük eksik de olsa yaşanıyormuş ölüm gerçeğini de kabullenmek lazimmiş. Hayatta biz istesek de istemesek de bazı şeyleri yaşayacağız ama bugün daha anneniz hayattayken beraber içtiğiniz bir fincan kahvenin keyfini de es geçmemek lazım. Anda kalmayı deneyin.. hayatta başımıza binlerce kötü şey gelebilir hersey ihtimal dahilinde ki ben gerçekten evlat kaybından anne kaybına çok şey yaşadım...Anladim ki bu hayat sadece bir iluzyondan ibaret. Gelecek diye birsey yok...sadece şu "an" var.sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın yarına Allah kerim..
Ayrica hayatta sizi sizden başka hiç kimse çok da düşünmeyecek buna esiniz de dahil.biraz da bencil olmak lazım.
Dün berbat bir gün geçirdim. Deli gibi kalp çarpıntım vardı. Sindirim sistemim pertti. Uyumakta zorlandım. Geleceği düşünmeye çalıştıkça daha kötü olduğumu fark ettim ve düşünmekten vazgeçtim. Şu anımı iyi geçirmeye odaklanacağım. Gelecekte ne yapacağımı düşünmek beni mutsuz ediyor, en azından şimdilik.Şuan gündemim boşanmak ya da boşanmamak değil aslında. Kafamdaki düşünceleri atabilmek. Güçlü olabilmek. Korkularım, kaygılarım. Benden beklenenler, benim yetişemediklerim. Sorumluluklarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?