Allah aşkına yardım edin intihar etmek istiyorum

Zor şeyler atlatan herkesin Allah yardımcısı olsun. Takıntılı düşüncelerim de mevcut benim de evet. Şuan eşimin benden uzaklaştığını ve boşanmak istediğini düşünüyorum mesela kafamda evi topluyorum hatta boşandığım için üzülüyorum felan. Niyeyse eninde sonunda bu olacakmış gibi hissediyorum zaten ama bununla ilgili bir belirti yok aslında şuanda ben kuruyorum yine.

Evet eşin senden boşanmak isteyebilir.
Evet bunun için üzülebilirsin.

Ama dünyanın sonu değil ya 3 gün ağlar,toparlanırsın.

Seni istemeyeni sen hiç isteme!

siz ilk önce bu düşüncelerden kurtarın kendinizi bir başkası için değil kendin için yaşamayi öğrenin gitmek isteyene engel olamazsınız ki kendi ruhunuzu hasta edersiniz maalesef depresif mutsuz olduğunuz bir hayatı sirf eşiniz bırakmasın diye yaşıyorsanız ömür bitmez çok ağır yük olur ozaman

Çocuk yapmayın. Çocuk isteyen kendi yapsın. Daha kendinize bakamıyorsunuz.

Evlilikte sorun varsa boşanın hayata bir kez geliyoruz 5 çocuklu da olsam mutsuzsam boşanırım kaldı ki ilk evliliğimi mutsuz olduğum için daha bir yıl dolmadan boşadım hiç kimse sizden değerli değil.
Kötü evlilik insanı hasta ediyor daha da
Bırakın boşanın kendinize odaklanın yeni hayat kurun mis gibi özgür anksiyete de azalır

Eşinizin neyden olduğu belli olmayan halleri için kendinizi iyice hasta etmeyin. Ona tedavi ol diyorsunız ama siz tedavi oluyor musunuz? Kendinizi düşünün ilk olarak. Maddi meseleler de eşinizin borçlarına başladı zaten. Çoğu meselenin ucu ona dokunuyor.

Çocuk meselesi şuan gündeminizde olacak en son şey bile olmamalı. Nasıl kafanızı karıştirabiliyor?

Ben ilaç tedavisi görüyorum şuan. Maddi borçlar evet o zaman başladı ama onlar çabuk bitti çok şükür şuan araba kredisi ödüyoruz ama ev de kira tabi.

Hayatım alt üst oldu diye üzülme nerden biliyorsun altının üstünden güzel olmadığını.

Su an çok güzel bir yerdesiniz tam bittim dediğiniz yerden kalkacaksınız sakin üzülmeyin

Öncelikle şu bu hastasıyım diye alıp kabul etmeyin bu hastalık olabilir ama geçecek onun yanında acilen bir destek alın devlet hastanesine gidip destek alıyordum ben.

Çocuk için baskı yapacaklar çünkü cahiller bende 5 yıldır uğraşıyorum.

Ne olur destek alın ücretsiz devlette bakılıyor çok iyi gelecek

Burada maalesef devlet hastanesinde psikiyatri bölümünde 5 dk dinleyip ilaç yazıp gönderiyorlar. Psikolog desteği ise hiç görmedim.
Ben kendim psikoloğa gidiyordum fakat o da aşırı pahalandı ve istediğim sonucu da alamadım maalesef

Online yapan firmalar var adını burdan yazmıyim sorun falan olur belki isterseniz yazın bana özelden yazarım size

Ben gerçekten annemin cenazesini kaldırdım. Benim de hayattaki arkadaşım sırdaşım can yoldaşım annemdi...Yas sürecinden sonra farklı bir boyuta geçiyorsunuz...Bir şekilde kırık dökük eksik de olsa yaşanıyormuş ölüm gerçeğini de kabullenmek lazimmiş. Hayatta biz istesek de istemesek de bazı şeyleri yaşayacağız ama bugün daha anneniz hayattayken beraber içtiğiniz bir fincan kahvenin keyfini de es geçmemek lazım. Anda kalmayı deneyin.. hayatta başımıza binlerce kötü şey gelebilir hersey ihtimal dahilinde ki ben gerçekten evlat kaybından anne kaybına çok şey yaşadım...Anladim ki bu hayat sadece bir iluzyondan ibaret. Gelecek diye birsey yok...sadece şu "an" var.sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın yarına Allah kerim..
Ayrica hayatta sizi sizden başka hiç kimse çok da düşünmeyecek buna esiniz de dahil.biraz da bencil olmak lazım.

Şu bencil olma olayını bir çözebilsem zaten her şey daha iyi olabilir. Olabilirdi. Yapamadım ve yapamıyorum.

Şuan gündemim boşanmak ya da boşanmamak değil aslında. Kafamdaki düşünceleri atabilmek. Güçlü olabilmek. Korkularım, kaygılarım. Benden beklenenler, benim yetişemediklerim. Sorumluluklarım..
Dün berbat bir gün geçirdim. Deli gibi kalp çarpıntım vardı. Sindirim sistemim pertti. Uyumakta zorlandım. Geleceği düşünmeye çalıştıkça daha kötü olduğumu fark ettim ve düşünmekten vazgeçtim. Şu anımı iyi geçirmeye odaklanacağım. Gelecekte ne yapacağımı düşünmek beni mutsuz ediyor, en azından şimdilik.

Olmamış bir şeyin olası durumlarını düşünmeyin. Kaygılanmaktan başka bir halta yaramıyor. Ben bunu çok yaptım, geçen gece artık vazgeçtim. Elime ne geçti ki? Sadece gerildim, neredeyse tamamen boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…