- 16 Haziran 2025
- 20
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Btlbtl9292
-
Durdurabilecegınız bisey mi epilepsi krizleri Kendı kendınıze tanı koymayın .Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum
Bence de . Çok parası var die korktum diyor ama adamın parasını yanlış yerlerde kullanıp kendıne fayda sağlamamış . Korkunun tek sebebi de para değildir aldatılmayı sindirmek kolay değil çünküDaha başka doktorlar bulun psikolojik destek alın yoga falan ne yapsın nöbete. Belki de yük çok o yüzden bunalıma girdiniz
Kesinlikle katılıyorum içinize attıklarınız sindiremeyişleriniz sizi tüketme noktasına getirmiş artık vücut alarm veriyor devam ederseniz sağlığınızı tamamen kaybedersiniz. Onların maddi güçleri yerine dibine batsın kendinin olsun paraları ... Kurtulmanız lazım kendiniz için çocuklarınız içinPsikolojik çöküştesiniz vucudunuz alarm vermeye başlamış. Allah yardımcınız olsun ama bu adamdan kurtulsanız güzel olurdu yok mu ihtimali?
Sizi modern tıbba güvenmeye davet ediyorum. Stres kaynaklı sorunlar yaşıyorsunuz. Mevzunun sizinle ne alakası vardı da ailenizi dizdirdiniz.Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi.
+1Sizi modern tıbba güvenmeye davet ediyorum. Stres kaynaklı sorunlar yaşıyorsunuz. Mevzunun sizinle ne alakası vardı da ailenizi dizdirdiniz.
Boşanmak için tüm gerekçeleriniz var. Neden bunu bir şeçenek olarak düşünmüyorsunuz?
Bunu doktorunuza soylediniz mi?Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum
Bunu doktorunuza soylediniz mi?
Epilepsi nöbeti durdurulabilir mi? Bu konuda bilgi aldınız mi?
Psikiyatriye gittiniz mi? Panik atak olabilir mi?
Aynen öyle, o kadar para varsa harcasın kendine faydalı olacak şekilde. -Seni de uyku tutmamış sanırım gece yazmıştın hamilelikten mi uykusuzlukBence de . Çok parası var die korktum diyor ama adamın parasını yanlış yerlerde kullanıp kendıne fayda sağlamamış . Korkunun tek sebebi de para değildir aldatılmayı sindirmek kolay değil çünkü
Ayrılın.Merhabalar. 35 yaşımda 2 çocuk annesiyim. Eşim çok baskı yapan, narsist tanımına birebir uyan bi adam. Defalarca aldatıldım, zor günler geçirdim, sabahlara kadar agladım. Hep korktum ondan. Çünkü çok güçlü bi adamdı.. Çok parası vardı.... şuan illet bi hastalıkla uğraşıyorum. Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum. Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı.. ayrıca kayınvalidem ve kayınbanam bikaç yıldır benim apartmanıma taşındı, onlara da ben bakıyorum gibi bişey. Hayatım çok zor.. Bu durumu yaşayan var mı. Gecenin bi yarısı uykudan uyanıp yazıyorum bunları. Bu yüzden konudan konuya atlamış olabilirim. Lütfen cevap istiyorım
Çok veriyor. Kendi adıma evim,arabam var. Biraz idare edecek birikimim de var. Aslında mesele evliliği yürütmek istemek değil asla ama asla istemiyorum artı. oglum bu yıl lise sınavlarına hazırlanacak. 1 yıl daha bekleyip; sonrasında bitiricem. Sadece 1 yıl daha idare etmem lazımBir sürü para biriktirin. Sürekli alın. Büyük ihtimalle para veriyor size çünkü para da vermiyorsa bu evliliği yürütme motivasyonunuzu anlamadım.
Evet öyle. Bitiricem zaten çok az kaldı. Biraz daha birikim yapıp 1 yıla bitiricem.Sadece bu durumu yaşayan var mı. Bu tarz nonepileptik nöbetler duyan var mı? Çünkü doktorlar şuan tanımına koyamıyor. Bunu yaşamış biri varsa konuşmak istiyorumEkonomik bagimsizliginiz yok ve kocanizin size yaptıklarını(aldatmalar) sindirmek zorundasınız bir taraftan iki yaşlı insana bakıyorsunuz. Psikolojiniz berbat peki tam olarak istediğiniz nedir bu durumu yaşayanin olup olmadigini sorma amacınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?