- 16 Haziran 2025
- 20
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Btlbtl9292
-
Bakıcıyı net bi dille istemeyen anne babası. Dogrudur tanı konmadı zaten bu sebepten şuan merak ediyorum benzer durum yaşayan var mı? Hollanda da bi doktor bulduk; o da nöbetin videosunu görmek istediğini söyledi, ben çok çaresizim.Cevap çok basit değil mi ? Boşanın gençliğinizi de çocuklarınızı da sağlığınızı da tüketip ömrü bitirmeyin . Defalarca aldatan adamın bir de anne babasına bakıyorsunuz çok parası var güçlü madem nie bakıcı tutmuyor siz hastaysanız
Size de bi bakacak adam lazım şu durumda .
Durdurabilecegınız bisey mi epilepsi krizleri Kendı kendınıze tanı koymayın .
Hayır her yere gittim bu alanda uzmanlaşmış yurtdışında bi doktora bile gittim inanın. Çaresizlik nasıl zor inan anlatamıyorum. Fakat burada yazan boşan tabi ki lafları o kadar iyi geldi ki; daha güçlü hissediyorum sankiBence de . Çok parası var die korktum diyor ama adamın parasını yanlış yerlerde kullanıp kendıne fayda sağlamamış . Korkunun tek sebebi de para değildir aldatılmayı sindirmek kolay değil çünkü
Evet farkındayım. Az kaldı zamanını bekliyorumAyrılın.
Sorunun kaynağı belli yani çözümde belli. Bu adam narsistse siz ne yaparsanız yapın hayatınızda olduğu sürece siz bunlari yaşayacaksınız.
Insallah tanı koyulur ve tedaviye ulaşırsınız .Bakıcıyı net bi dille istemeyen anne babası. Dogrudur tanı konmadı zaten bu sebepten şuan merak ediyorum benzer durum yaşayan var mı? Hollanda da bi doktor bulduk; o da nöbetin videosunu görmek istediğini söyledi, ben çok çaresizim.
Var tabi ki oglum 8.sınıfa geçti bu sene lise sınavlarına girdikten sonra hemen bitecek. Ama şuan içinden çıkılmaz bi haldeyimPsikolojik çöküştesiniz vucudunuz alarm vermeye başlamış. Allah yardımcınız olsun ama bu adamdan kurtulsanız güzel olurdu yok mu ihtimali?
Çok teşekkürler, çok naziksinizInsallah tanı koyulur ve tedaviye ulaşırsınız .
Sonrasında da bu herifi boşarsınız
Evet umarım herşey düzelir ve ben kendime geldiğimde, buraya gelip; sizleri müjdelerim boşadım diyeEpilepsi nöbeti durdurulamaz. Muhtemelen panik atak tarzı bir nöbet geçiriyor. Epilepsi nöbeti olsa nöbet geçirdiğini anlamaz bile. Etrafında şahit olan varsa yarım yamalak onlar anlatır anca.
Merhaba iyi bir profesör Nöroloğa gidin lütfen her doktor anlamıyor benim de nöbetlerin bu şekilde başlamıştı ama anlamadılar baka yanı koydular süründürdüler beni, Mr da ve EEG de belli olur aç uykusuz kalmayın alkol tüketmeyin epilepside uzmanlaşmış profesörlere özel muayenehanesine mutlaka gidin ben kurtuldum şükür geçmiş olsun sizeMerhabalar. 35 yaşımda 2 çocuk annesiyim. Eşim çok baskı yapan, narsist tanımına birebir uyan bi adam. Defalarca aldatıldım, zor günler geçirdim, sabahlara kadar agladım. Hep korktum ondan. Çünkü çok güçlü bi adamdı.. Çok parası vardı.... şuan illet bi hastalıkla uğraşıyorum. Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum. Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı.. ayrıca kayınvalidem ve kayınbanam bikaç yıldır benim apartmanıma taşındı, onlara da ben bakıyorum gibi bişey. Hayatım çok zor.. Bu durumu yaşayan var mı. Gecenin bi yarısı uykudan uyanıp yazıyorum bunları. Bu yüzden konudan konuya atlamış olabilirim. Lütfen cevap istiyorım
Bunu paylaşıcam doktorla. Psikiyatr net bi dille psikolojik diyor. Nörolog emin değilim diyorBunu doktorunuza soylediniz mi?
Epilepsi nöbeti durdurulabilir mi? Bu konuda bilgi aldınız mi?
Psikiyatriye gittiniz mi? Panik atak olabilir mi?
Tamam o 1 senede daha çok biriktirin. Sonra da ayrılın.Çok veriyor. Kendi adıma evim,arabam var. Biraz idare edecek birikimim de var. Aslında mesele evliliği yürütmek istemek değil asla ama asla istemiyorum artı. oglum bu yıl lise sınavlarına hazırlanacak. 1 yıl daha bekleyip; sonrasında bitiricem. Sadece 1 yıl daha idare etmem lazım
Cok geçmis olsun. Ilk durak psikiyatri olmaliydi, gitmedinizmi? Stres kaynakli olabilir.Merhabalar. 35 yaşımda 2 çocuk annesiyim. Eşim çok baskı yapan, narsist tanımına birebir uyan bi adam. Defalarca aldatıldım, zor günler geçirdim, sabahlara kadar agladım. Hep korktum ondan. Çünkü çok güçlü bi adamdı.. Çok parası vardı.... şuan illet bi hastalıkla uğraşıyorum. Epilepsi tarzı nöbetler geçiriyorum. Fakat herşey tertemiz çıkıyor. Bikaç kez nöbetin geldiğini hissedip durdurdum. Yoga inziva kamplarına, aile dizilimlerine gittim fayda etmedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı.. ayrıca kayınvalidem ve kayınbanam bikaç yıldır benim apartmanıma taşındı, onlara da ben bakıyorum gibi bişey. Hayatım çok zor.. Bu durumu yaşayan var mı. Gecenin bi yarısı uykudan uyanıp yazıyorum bunları. Bu yüzden konudan konuya atlamış olabilirim. Lütfen cevap istiyorım
Annemin anneannesinin hayatından benzer şeyler. Anneannesi Rus'tu ve Türkiye de kimsesi yoktur. Dönemin güçlü adamlarındandı annemin dedesi. Doktordu ve o zamanlar doktor çok kıymetliymiş. Anneannesini aldatılınca terk etmiş kocasını fakat sonra geri dönmüş. Onun çözemediği problemleri çözmem lazımmış+1
Ayrıca aile dizimi sağlıklı ve profesyonel şekilde yapıldıysa bu herifi neden seçtiği ve dahası neden def etmediği de ortaya çıkardı. Ne söylediler size orada?
Teşekkür ediyorum, gittim psikiyatr psikolojik dedi fakat nörolog emin değilim. Muhtemelen stres kaynaklı fakat beynim acabalarla dolu. Bunu bizzat yaşamış yahut çevresinde bu durumda olan biri varsa konuşmak isterdim aslında.Cok geçmis olsun. Ilk durak psikiyatri olmaliydi, gitmedinizmi? Stres kaynakli olabilir.
Sizin sorunuz çok fazla sorumluluk yüklenmiş olmanız gibi görünüyor. Ee! Bu kadar yükün altında ezildiğiniz için doğal olarak vücudunuzda tepki vermeye başlamış gibi. Daha öncede yazdığım gibi doktora gidin. Yapabiliyorsanız asıl sorumluluğunuz olmayan başkalarının sorunlarını yapmayın. O zaman biraz rahatlarsınız.Teşekkür ediyorum, gittim psikiyatr psikolojik dedi fakat nörolog emin değilim. Muhtemelen stres kaynaklı fakat beynim acabalarla dolu. Bunu bizzat yaşamış yahut çevresinde bu durumda olan biri varsa konuşmak isterdim aslında.
Nörolog hangi sebeple emin degilmisTeşekkür ediyorum, gittim psikiyatr psikolojik dedi fakat nörolog emin değilim. Muhtemelen stres kaynaklı fakat beynim acabalarla dolu. Bunu bizzat yaşamış yahut çevresinde bu durumda olan biri varsa konuşmak isterdim aslında.
Mr, eeg, uykulu eeg temiz çıktığı için henüz tanı koyamıyor.Nöbeti görmesi gerekiyormuş.3 nörologta aynısını söyledi.Eilepsi ilaçları kullanıyorum fakat durdurmadı nöbetleri.Nörolog hangi sebeple emin degilmis
Çok teşekkürler, destek mesajları iyi geliyor. Telkine çok açıgım çünki. Sadece cesur değilimSizin sorunuz çok fazla sorumluluk yüklenmiş olmanız gibi görünüyor. Ee! Bu kadar yükün altında ezildiğiniz için doğal olarak vücudunuzda tepki vermeye başlamış gibi. Daha öncede yazdığım gibi doktora gidin. Yapabiliyorsanız asıl sorumluluğunuz olmayan başkalarının sorunlarını yapmayın. O zaman biraz rahatlarsınız.
Sizin epilepsi mi? Mr temiz mi çıkıyor. Biraz daha açıklar mısınızMerhaba iyi bir profesör Nöroloğa gidin lütfen her doktor anlamıyor benim de nöbetlerin bu şekilde başlamıştı ama anlamadılar baka yanı koydular süründürdüler beni, Mr da ve EEG de belli olur aç uykusuz kalmayın alkol tüketmeyin epilepside uzmanlaşmış profesörlere özel muayenehanesine mutlaka gidin ben kurtuldum şükür geçmiş olsun size
Evet biliyorum. Yalnızca 1 yılım kaldı. Oglum lgs ye girdikten sonra biticek herşeyKesinlikle katılıyorum içinize attıklarınız sindiremeyişleriniz sizi tüketme noktasına getirmiş artık vücut alarm veriyor devam ederseniz sağlığınızı tamamen kaybedersiniz. Onların maddi güçleri yerine dibine batsın kendinin olsun paraları ... Kurtulmanız lazım kendiniz için çocuklarınız için
Yurtdışına çıkıcam, biletlerimi aldım fakat annem hastayken gidemezsin" deme ihtimali çok yüksekUzakta oturan bir yakınınız varsa birkaç gün tatile çıkın strestten uzaklaşmaya çalışın, aklıma başka birşey gelmedi Allah şifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?