- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
-
Bence de Allah başka dert vermesin insanların bikez bakıp buruşturup attığı kağıt icun para harcamaya değmezKızlar düğünüme 2 aydan az bir zaman kaldı.
Davetiye telaşına düşmüştük ki, nişanlımın bir aile dostu matbaacı aslında davetiye basmıyor, bi akrabasına basmış size de hediye olarak yapayım isterseniz dedi..
Düşündük 1000 davetiye 1500 civarı olacaktı en uygunu.. Zaten her şeye su gibi para gidiyor, neden olmasın dedik.
Beğendiğimiz modeli gönderdik, bir tane baskı alıp fotoğraf attı beğendik.
Bugün gerçek basılmış hali geldi (ilk bastığı kağıt normal bir kağıt bu kalın davetiye kartı) ama beğenemedim pek..
Yani şöyle; kağıt kaliteli ve kalın ama baskı soluk olmuş. Yeşil okaliptuslar neredeyse beyaz..
Yazı sitilini de biz beğendik okey ama o da şu an hayal ettiğim gibi durmuyor..
Basılmış 1000 davetiyeyi beğenmedim diyip çöpe atıp 1500 verip yenisini bastırmak da şımarıklık gibi geliyor
Siz olsanız ne yapardınız?
Az zengin bile değilim bırakın çok zengin olmayıÇok zengin değilseniz atmayın tabii ki kullanın. Evlilik döneminde yüz lira bile kıymetli.
Bastirmam tabi ki,kiristirip atılacak bir kağıt parçası.Ne kadar sade olursa,o kadar iyi.Ona vereceğiniz parayı başka bir ihtiyacınız için harcayın.Kızlar düğünüme 2 aydan az bir zaman kaldı.
Davetiye telaşına düşmüştük ki, nişanlımın bir aile dostu matbaacı aslında davetiye basmıyor, bi akrabasına basmış size de hediye olarak yapayım isterseniz dedi..
Düşündük 1000 davetiye 1500 civarı olacaktı en uygunu.. Zaten her şeye su gibi para gidiyor, neden olmasın dedik.
Beğendiğimiz modeli gönderdik, bir tane baskı alıp fotoğraf attı beğendik.
Bugün gerçek basılmış hali geldi (ilk bastığı kağıt normal bir kağıt bu kalın davetiye kartı) ama beğenemedim pek..
Yani şöyle; kağıt kaliteli ve kalın ama baskı soluk olmuş. Yeşil okaliptuslar neredeyse beyaz..
Yazı sitilini de biz beğendik okey ama o da şu an hayal ettiğim gibi durmuyor..
Basılmış 1000 davetiyeyi beğenmedim diyip çöpe atıp 1500 verip yenisini bastırmak da şımarıklık gibi geliyor
Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?