- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
-
Evet öyle yapacağım teşekkürlerDavetiye dediğini bir kağıt parçası, inanın yarın kimse hatırlamayacak, bence geleni kullanın, zaten çok masraflı bir şey evlilik. Bin lira bin liradır, kalsın cebinizde
Şimdi heyecanla her bir detayına çok özeniyorsunuz ama biraz zaman geçtikten sonra inanın bir kıymeti kalmayacak ve şu da bir gerçek ki kartınız güzel ve ya çirkin sizden başka kimse önemsemeyecek. O yüzden hiç yenisi falan uğraşmayın insanlar düğün kartlarına sadece tarih ve adres için bakıyor.Kızlar düğünüme 2 aydan az bir zaman kaldı.
Davetiye telaşına düşmüştük ki, nişanlımın bir aile dostu matbaacı aslında davetiye basmıyor, bi akrabasına basmış size de hediye olarak yapayım isterseniz dedi..
Düşündük 1000 davetiye 1500 civarı olacaktı en uygunu.. Zaten her şeye su gibi para gidiyor, neden olmasın dedik.
Beğendiğimiz modeli gönderdik, bir tane baskı alıp fotoğraf attı beğendik.
Bugün gerçek basılmış hali geldi (ilk bastığı kağıt normal bir kağıt bu kalın davetiye kartı) ama beğenemedim pek..
Yani şöyle; kağıt kaliteli ve kalın ama baskı soluk olmuş. Yeşil okaliptuslar neredeyse beyaz..
Yazı sitilini de biz beğendik okey ama o da şu an hayal ettiğim gibi durmuyor..
Basılmış 1000 davetiyeyi beğenmedim diyip çöpe atıp 1500 verip yenisini bastırmak da şımarıklık gibi geliyor
Siz olsanız ne yapardınız?
Başkalarının davetiyelerini ne yapıyorsunuz peki?Hiç hatırınızda mı kimin davetiyesi nasıldı? Ben gideceksem resmini çekip,gitmeyeceksem direk çöpe atıyorum. Bir sürü ağaç demek 1000 davetiye.1500 verip yenisini bastırmak değil ama onca ağacı heder etmek bence şımarıklık.Kızlar düğünüme 2 aydan az bir zaman kaldı.
Davetiye telaşına düşmüştük ki, nişanlımın bir aile dostu matbaacı aslında davetiye basmıyor, bi akrabasına basmış size de hediye olarak yapayım isterseniz dedi..
Düşündük 1000 davetiye 1500 civarı olacaktı en uygunu.. Zaten her şeye su gibi para gidiyor, neden olmasın dedik.
Beğendiğimiz modeli gönderdik, bir tane baskı alıp fotoğraf attı beğendik.
Bugün gerçek basılmış hali geldi (ilk bastığı kağıt normal bir kağıt bu kalın davetiye kartı) ama beğenemedim pek..
Yani şöyle; kağıt kaliteli ve kalın ama baskı soluk olmuş. Yeşil okaliptuslar neredeyse beyaz..
Yazı sitilini de biz beğendik okey ama o da şu an hayal ettiğim gibi durmuyor..
Basılmış 1000 davetiyeyi beğenmedim diyip çöpe atıp 1500 verip yenisini bastırmak da şımarıklık gibi geliyor
Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?