Allah başka dert vermesin(!)

en lüks davetiyeyi bile eve gelince çöpe atıyoruz.eleştirmiyoruz da onun ki şöyle bunun ki böyle diye.valla herkes o düğüne götüreceği parayı takıyı düşünüyor kara kara.ne yapsınlar sizin davetiyenizin kağıt kalitesini resmini yazı şeklini vs.

Sadece tek bir davetiyeyi uzun uzun inceleyip yorum yapmıştık. Amcamın dünürünündü. Düğün Göksu Kasrı’ndaydı. Davetiyeyi tahmin edersin. Onun dışında kimseninkine bakmam bile.

Dağıtırım gider

Sadece tek bir davetiyeyi uzun uzun inceleyip yorum yapmıştık. Amcamın dünürünündü. Düğün Göksu Kasrı’ndaydı. Davetiyeyi tahmin edersin. Onun dışında kimseninkine bakmam bile.
davetiye böyle hediyeli olsa neyse mum kupa nazar boncuğu vs işe yarar bir şey.yoksa davetiyeleri neden saklayalım bize gelen?nikah şekerlerinin bile işe yarar kısmını alıp gelinin damadın ad soyad kısımlarını atıyoruz ayol yalan mı?

Benim ailem de saklamaz, gereksiz yer kaplayan şeyler. Her şeyin dijitali zaten var. Nikah şekerim küçük cam şişelerde çakıl çikolataydı, bir gece tatlı krizine girip kalanlardaki tüm çikolataları yemiştik eşimle skdllf hatıra ziyan oldu

Biz de ablaminkini saklamadik

Yakın zamanda bu süreçlerden geçmiş biri olarak diyorum ki bedava bulmuşsun al kullan herkes çöpe atıyor zaten. Boş yere para.

Bir de şeye hastayım ben. Magnete adını yazıyorlar ya nikah şekeri diye. Bu ne özgüven yani gerçekten neden benim dolabımda senin adın olsun?
Hani şirin bir magnet olur, ucuna nikah şekerli tül koyarlar, tüle de isim tarih olan kağıt yapistirirlar. Buna sözüm yok . Ama geçen senelerde kaç nişanda nikahta mevlutte şöyle şeyler dağıtıldığını gördüm
Yazık yani,dünyanın da parası. Zaten düğün masraflı is, bir de böyle saçma sapan şeylere neden para veriliyor hiç anlamıyorum ...

Valla ben internetten seçtim beğendim bir örnek hazırlayıp bana mail attılar düzeltmeleri yaptık okey verdim basıldı 1000 tane geldi hepsi de tam istediğim gibiydi ve o zaman gerçekten çok uyguna yapmıştık. Siz de internetten ayarlayabilirsiniz. Maatbaalar aracı kullanıyor direkt İnternet sitesinden olunca sorun olmuyor

Jsjdkfk harbiden benim de dolabımda mecburi duran bazı şeyler var, atmak lazım sanki bana devlet başkanı, devlet başkanını da tutmam gerçi benimki çikolata gömüp atmalıktı, biz de öyle yaptık zaten skdkf

Dağıtırdım millete valla.. Sonu çöp olacak zaten. İlk size bastığını da hatıra diye saklarsınız olur biter.

Yani çok afedersiniz ama bu yalnızca sizin önemsediğiniz bir mevzu. Gelinden başka hiç kimse bu konuyu ciddiye almaz. O nedenle eğer canınız istiyorsa 1500lira çok bir para değil, dilerseniz içinize sineni yaptırım tekrar. Ama farkı bir siz bileceksiniz, farkeden de 3-5 kişi olacak.

Davetiye dediğini bir kağıt parçası, inanın yarın kimse hatırlamayacak, bence geleni kullanın, zaten çok masraflı bir şey evlilik. Bin lira bin liradır, kalsın cebinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…