Allah başka dert vermesin(!)

Ya evet kimse sallamayacak davetiyeyi günü gelince çöp olacak, ama daha zarif daha içime sinen bi şey hayal etmiştim. Yeni gelin mood on olarak onu çerçeveye koyacaktım hatta :) ama bunu bilemedim..
Kendinize saklamak için kalitesi daha yüksek olan birkaç adet bastırın

Ya evet kimse sallamayacak davetiyeyi günü gelince çöp olacak, ama daha zarif daha içime sinen bi şey hayal etmiştim. Yeni gelin mood on olarak onu çerçeveye koyacaktım hatta :) ama bunu bilemedim..
Dağıtın gitsin gelen hiçbir davetiyeye woow olmuyorum hatta sadece düğün yerine bakıp geciyorum.
İlk gelen örneği beğendim demiştiniz onu çerçeveletin. Ama kusura bakmayın da davetiye cerceveletmek biraz şey değil mi? saklamak elbette hepimizin yaptığı bir olay ama cerceveletmek.
Şu an hayatınızın odak noktası düğününüz ama geçince bitecek.
ben bir evde çerçeveli davetiye görsem gülerim
Mutluluklar dilerim

Yanı davetıye basmaya bıle gerek yok wpdan toplu atılır artık.Sımdıkı aklım olsa asla bastırmam,yazık cope gıdıyor.

Davetiyeyle alakalı en üzüldüğüm şey nişan fotosunu düğün davetiyesine basanlardı
Düğün tarihi gelir geçer ama o fotolu davetiye hala evdedir
Çöpe yakın koyarsın ama elin bi türlü atmaya gitmez
Kitapların rafına koyarsın temizlik yaparken eline geçer atayım artık dersin atamazsın
Evlenen çift çoluk çocuğa karışacak ama hala o ve diğer fotolu davetiyeler foto albümünün kutusunda durmaktadır
Yine bi temizlik gününde eh be yeter bu kadar diyip hepsini domates kabuklarıyla çöpe atarsın
Ne ferahlamadır o öyle
Bu da öyle bi anıydı işte

Davetiye çok gereksiz oldu artik zaten. Benim arkadaslarin hiç biri davetiye filan dagitmadi. Sosyal medyadan veya mesajla bir tane hazirlanmiş davetiyenin fotografini atiyorlar.
Kimsenin umurunda değil davetiye, boşuna kagit çöpü oluyor sadece, herkes tarihe vs bakip atiyor.

Ben de geçen sene arkadaşımda görüp buna da gerek yok yahu demiştim...
Ne ara böyle oldum bilmiyorum özümü kaybettim galiba

Ben de geçen sene arkadaşımda görüp buna da gerek yok yahu demiştim...
Ne ara böyle oldum bilmiyorum özümü kaybettim galiba
Olayin büyüsüne kapılmışsınız düğünden sonra geçecektir 14 yıllık evliyim düğün albümüm nerede hatırlamiyorum

Sadece kendinize ayırdığınızı suluboya ile renklendirin ya da kuru boya o da olur. Azıcık eliniz yatkınsa güzel olur.
Atılacak onlar hep nasıl olsa.

hatirasi kalsin diye koydugum davetiyem kizim sayesinde yerlerde。 giden davetlilerde ise mumkun degil ki hala dursun gereksiz masraf yapmayin bence evlendikten sonra eve ilk gidildiginde mutfak timtikir oraya harcayin

Asıl hata zaten 1000 tane davetiye bastırmak. Herkes watsapptan atıyor artık. Bin kişiye gidip tek tek davetiye mi vereceksiniz? Sadece yaşlı aile büyükleri basılı davetiye kullanıyor bir de hatıra olsun isteyen az biraz insan o kadar. Çöpe atılacak bir şeye tekrar masraf edip yaptırmayın derim. Gerçekten çok gereksiz bir detay çünkü

Kimsenin durup “Ayyy Fiona’nın okaliptüslerine bak, ne kadar da soluk, iğrenç” demeyecek olmasını geçtim, hediye eden adama da ayıp olur hem ya. Bir de yazık günah kağıtlara. Pembik gelin gibi onu çerçeveletme fikri de güzel değil ayrıca. Ben davetiye tasarımımı kendim yapmıştım, eşimle benim illüstrasyonumuzu çizip matbaaya vermiştim. O da istediğim gibi durmadı ama bir davetiye yani, ne olabilir ki…

Düğünden sonra herkesin çöpe atacağı bir şey şu davetiye. Ağaç katlinden başka bir şeye yaradığı yok. Benim bazı hevesli arkadaşlarım bildiğin kutuyla falan gonderiyor davetiyeyi. Düşünüyorum yani kutuyla davet edecek kadar değerli kim var
Bin tane almışsınız , sanki binini dağıtacak misiniz? Genelde bazı insanlara yirmi tane veriliyor,şunlar size yakın onlara da verirsiniz diye. O davetiyeler öyle duruyor , adamın insafi varsa telefon açıyor 'sizin davetiyeyi biraktilar' diye :)
1500 liralık değil 5bin liralık da yapsanız ailelerimiz dışında kimse hatıra diye saklamayacak, hepsi çöpü boylayacak. Değmez... O yüzden hazır bedava gelmiş, adama teşekkür edin onları dağıtın. Sonuçta adam da emek vermiş,hammadde harcamış. Düşündüğünüze değmez . Saklamak için kendinize güzel bir tasarım yapar, kartpostal olarak bastirirsiniz ileride hatıra, dekorasyon için falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…