- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
-
Kendinize saklamak için kalitesi daha yüksek olan birkaç adet bastırınYa evet kimse sallamayacak davetiyeyi günü gelince çöp olacak, ama daha zarif daha içime sinen bi şey hayal etmiştim. Yeni gelin mood on olarak onu çerçeveye koyacaktım hatta :) ama bunu bilemedim..
Dağıtın gitsin gelen hiçbir davetiyeye woow olmuyorum hatta sadece düğün yerine bakıp geciyorum.Ya evet kimse sallamayacak davetiyeyi günü gelince çöp olacak, ama daha zarif daha içime sinen bi şey hayal etmiştim. Yeni gelin mood on olarak onu çerçeveye koyacaktım hatta :) ama bunu bilemedim..
Yanı davetıye basmaya bıle gerek yok wpdan toplu atılır artık.Sımdıkı aklım olsa asla bastırmam,yazık cope gıdıyor.Kızlar düğünüme 2 aydan az bir zaman kaldı.
Davetiye telaşına düşmüştük ki, nişanlımın bir aile dostu matbaacı aslında davetiye basmıyor, bi akrabasına basmış size de hediye olarak yapayım isterseniz dedi..
Düşündük 1000 davetiye 1500 civarı olacaktı en uygunu.. Zaten her şeye su gibi para gidiyor, neden olmasın dedik.
Beğendiğimiz modeli gönderdik, bir tane baskı alıp fotoğraf attı beğendik.
Bugün gerçek basılmış hali geldi (ilk bastığı kağıt normal bir kağıt bu kalın davetiye kartı) ama beğenemedim pek..
Yani şöyle; kağıt kaliteli ve kalın ama baskı soluk olmuş. Yeşil okaliptuslar neredeyse beyaz..
Yazı sitilini de biz beğendik okey ama o da şu an hayal ettiğim gibi durmuyor..
Basılmış 1000 davetiyeyi beğenmedim diyip çöpe atıp 1500 verip yenisini bastırmak da şımarıklık gibi geliyor
Siz olsanız ne yapardınız?
Ben de geçen sene arkadaşımda görüp buna da gerek yok yahu demiştim...Dağıtın gitsin gelen hiçbir davetiyeye woow olmuyorum hatta sadece düğün yerine bakıp geciyorum.
İlk gelen örneği beğendim demiştiniz onu çerçeveletin. Ama kusura bakmayın da davetiye cerceveletmek biraz şey değil mi? saklamak elbette hepimizin yaptığı bir olay ama cerceveletmek.
Şu an hayatınızın odak noktası düğününüz ama geçince bitecek.
ben bir evde çerçeveli davetiye görsem gülerim
Mutluluklar dilerim
Olayin büyüsüne kapılmışsınız düğünden sonra geçecektir 14 yıllık evliyim düğün albümüm nerede hatırlamiyorumBen de geçen sene arkadaşımda görüp buna da gerek yok yahu demiştim...
Ne ara böyle oldum bilmiyorum özümü kaybettim galiba
Sadece kendinize ayırdığınızı suluboya ile renklendirin ya da kuru boya o da olur. Azıcık eliniz yatkınsa güzel olur.Ya evet kimse sallamayacak davetiyeyi günü gelince çöp olacak, ama daha zarif daha içime sinen bi şey hayal etmiştim. Yeni gelin mood on olarak onu çerçeveye koyacaktım hatta :) ama bunu bilemedim..
Evet benim de aklıma geldi kuru boya ile belirginleştirebilirim aslında çiçek kısmını..Sadece kendinize ayırdığınızı suluboya ile renklendirin ya da kuru boya o da olur. Azıcık eliniz yatkınsa güzel olur.
Atılacak onlar hep nasıl olsa.
Bence hiç uğraşmayın.Evet benim de aklıma geldi kuru boya ile belirginleştirebilirim aslında çiçek kısmını..
Deneyeceğim :)
Kimsenin durup “Ayyy Fiona’nın okaliptüslerine bak, ne kadar da soluk, iğrenç” demeyecek olmasını geçtim, hediye eden adama da ayıp olur hem ya. Bir de yazık günah kağıtlara. Pembik gelin gibi onu çerçeveletme fikri de güzel değil ayrıca. Ben davetiye tasarımımı kendim yapmıştım, eşimle benim illüstrasyonumuzu çizip matbaaya vermiştim. O da istediğim gibi durmadı ama bir davetiye yani, ne olabilir ki…Kızlar düğünüme 2 aydan az bir zaman kaldı.
Davetiye telaşına düşmüştük ki, nişanlımın bir aile dostu matbaacı aslında davetiye basmıyor, bi akrabasına basmış size de hediye olarak yapayım isterseniz dedi..
Düşündük 1000 davetiye 1500 civarı olacaktı en uygunu.. Zaten her şeye su gibi para gidiyor, neden olmasın dedik.
Beğendiğimiz modeli gönderdik, bir tane baskı alıp fotoğraf attı beğendik.
Bugün gerçek basılmış hali geldi (ilk bastığı kağıt normal bir kağıt bu kalın davetiye kartı) ama beğenemedim pek..
Yani şöyle; kağıt kaliteli ve kalın ama baskı soluk olmuş. Yeşil okaliptuslar neredeyse beyaz..
Yazı sitilini de biz beğendik okey ama o da şu an hayal ettiğim gibi durmuyor..
Basılmış 1000 davetiyeyi beğenmedim diyip çöpe atıp 1500 verip yenisini bastırmak da şımarıklık gibi geliyor
Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?