- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Sizce kim haklı diye bir konu göremedim, ben mi gözden kaçırıyorum acaba ama 23 yaşında birine baktığına göre 29 yaşında pek yorum yapamayacağım..Valla bilmiyorum orasını
gerçek hayatta heleki şu dönemde doğuda öğretmenlere pek saygı duyulmuyor
doğunu her yerinde demiyorum malum terör olan yerlerde
kaç tane şehit ögretmen oldu oralarda şuan bile daha iki gün önce atamalar oldu.kimse gitmek istemiyor can koruması güvenlik olmdıgı için
Alt ve üst katında da öğretmenler oturuyormuş zaten ama evde değillermiş.Çoğul konuşulmuş bide belanızı diyo. Sadece siz niye üstünüze alındınız? Ordaki başka öğretmenlerede denmiş olabilir mi. Belki onlarla alakalı bir mevzu
Sizce kim haklı diye bir konu göremedim, ben mi gözden kaçırıyorum acaba ama 23 yaşında birine baktığına göre 29 yaşında pek yorum yapamacağım..
Kaçırmışım orayı.Alt ve üst katında da öğretmenler oturuyormuş zaten ama evde değillermiş.
bide vesin yazılmış. harf düşmesi var sanki.Çoğul konuşulmuş bide belanızı diyo. Sadece siz niye üstünüze alındınız? Ordaki başka öğretmenlerede denmiş olabilir mi. Belki onlarla alakalı bir mevzu
Sizce kim haklı diye bir konu göremedim, ben mi gözden kaçırıyorum acaba ama 23 yaşında birine baktığına göre 29 yaşında pek yorum yapamayacağım..
Sizce kim haklı diye bir konu göremedim, ben mi gözden kaçırıyorum acaba ama 23 yaşında birine baktığına göre 29 yaşında pek yorum yapamayacağım..
söylememekte ısrar ediyor zaten o da bi tuhafArkadaş sen nerede yaşıyorsun?
Geçen seferde soruldu söylemedin.
Alınmadım, orayı kendilerine mesken edindikleri için olabilir pek mümkün :)Benim aklıma mersinde olabileceği geldi.
Ama lütfen mersinliler alınmasın kötü niyetim yok
Evet bide öğretmen kendisi böyle yaparsa öğrenciler ne yaparbide vesin yazılmış. harf düşmesi var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?