"Allah Belanızı Vesin"

ve konu sahibinin ışığı söner ve gider...

yahu diyeceğin sadece şu...

atıyorum tabiki...Antalya Isparta bursa mugla sakarya

sadece bir il adı yazıcan bu kadar zor mu bu sorunun cevabı...

bence etrafa da böyle yapıyorsun insanları sinir ediyorsun onlarda sana tepki veriyor.
 

güneydeymiş de konu sahıbı ama bilemicem tabi. konuya gerçi inanmadım da.
 
Çoğul konuşulmuş bide belanızı diyo. Sadece siz niye üstünüze alındınız? Ordaki başka öğretmenlerede denmiş olabilir mi. Belki onlarla alakalı bir mevzu
Alt ve üst katında da öğretmenler oturuyormuş zaten ama evde değillermiş.
 
Arkadaslar konusahibinin eski konularina da baktim sanki konu sahibi mani nobeti geciroyor. Yani psikolojik bir tur rahatsilik.

Bir yakinim birgun evde yanlizken herkesi ayaga kaldirdi. Yukaridan sesler geliyor basimdan asagi copler dokuluyor eve tas attilar cok korkuyorum gelin diye. Gittik hicbir sey yok ne ses var ne balkonda bir cop var ne de cama atilan bir tas var. Hani nerede yok diyince kriz gecirdi bana inanmiyorsunuz biliyorum onlar yapiyorlar allah belalarini versin onlarin bana zarar verecekler diye. Tabi ailesi hemen psikiyatriye goturdu bipolat bozukluk denildi. Mani nobeti geciriyormus ilac verdi doktor ve kesinlikle yalniz kalmamasi gerektigini soyledi.

Arkadas zaten cok iyi bir cocukluk gecirmemis ve actigi konularda idda ettigi seyler benim tanidigimin idda ettigine cok benziyor.
 
Polisi beklemekten başka yapacak bir şey yok. Tehdit unsuru yok(terör gibi) kim niye yapsın böyle bir şeyi?

Normalde adetim değildir ama eski konularınıza baktım. Sizi en son konudan hatırladım. Her ay ortalama 4-5 konu açan biri olarak tuhaf göründünüz gözüme.
 
sonbahar sen şimdi kızıp kukreyeceksın ama ben yıne dostane olarak yazıcam.
eger evıne tas atan cocuklardan ıntıkam alacaksan yolu bu değil. yakalanırsın sen zor duruma düşersin mesleğinden bile olursun. o yuzden polis gelene kadar otur bir düşün bence.
 
O notu alıp hemen şeffaf poşete koyun. Parmak izi için lazım olabilir.

Polise sorun, sanırım asayiş şube bakıyor, emin değilim. Tehdit suçundan şikayette bulunun.

Benim de arabama mektup bırakmışlar, şikayet ettim, apartmana gelip kamera kayıtlarını inceledi polis.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…