"Allah Belanızı Vesin"

Sizde, olaylari anlatis seklinizde, verdiginiz cevaplarda, vermediginiz cevaplarda bir tuhaflik var. Mesela konunuz roman olsa heyecanla sonunu beklerdim acaba neymis ne olacakmis diye. Insanlari tersliyorsunuz ama her gün karsilastigimiz tipte biri degilsiniz.

Ben konu acsam hem de böyle atraksiyonlu bir konu; ilgilenen cevap verip yorum yazanlara karsi tek kelimelik tek cümlelik cevaplar yazamazdim mesela. Size yazilanlari acip okuyorsunuz yani o durumda da olsa buraya vakit ayirabiliyorsunuz ama tatmin edici cevap yazmiyorsunuz. Bir sürü soru soruluyor, cevap bilmiyorum. Tamam kimin tas attigini bilseniz kapisina dayanirsiniz da insan az bir sey tahmin eder. Oturdugunuz sokakta mahallede hic gözlem yapmadiniz mi? Kimler nasil tipler yasar, tatil bütün cocuklar sokakta olur siz gelip gecerken size karsi bir tavir hareket hissettiniz mi, bir söz isittiniz mi. Yani gerilim filmlerindeki gibi bir durum. Bütün mahalle her sey herkes normal ama 4. kattaki pencereden iceri taslar atiliyor, yok kapiya tehdit notu birakiliyor. Hadi aileyle baglanti yok, en yakin veya yakin görülen arkadasta yok. Korktum hemen arkadasimi aradim geldi, polise haber verdik bekliyoruz gibi bir cümle okusam daha normal gelecek durum.

Bu arada 4. kattan iceri tas isabet ettirmek iyi beceri bence. Yani gözümde canlandiriyorum; 4 kata tas atacagim hem de görünmek istemeyecegim o zaman binanin dibine gelmem lazim. Ya da görünmeyi göze alip aciktan atacagim ki her iki durumda benim bu tasi isabet ettirme ihtimalim sifira yakin olurdu.

Buyrun beni de tersleyebilirsiniz simdi.

biliyor musunuz şu an beni büyük hayal kırıklığına uğrattınız.
herkes psikolojik sorunlu olduğumdan öğretmenlik yapmamam gerektiğimden bahsetmiş..
size şöyle söyleyeyim. ben her bir öğrencime değer veririm.onları dinler , özgüvenlerini kırıcı bir şey söylemem aSLA.sorduğum soruları bilemeseler de onları rezil etmem.oturup sürekli kitap okurum not alır öyle giderim ki okula ben yediğim ekmeği onların sayesinde kazanıyorum.bunu bilinciyle giderim okula ve inanın bana depresyonum da olsa okb de olsa bazı öğretmenlerden daha faydalı oluyorum ben öğrencilerime.ama özelk hayatımda evet çok kötü şeyler yaşadım ama ben bir psikopat değilim ki..öyle olsa doktorlar alır hastaneye yatırırlardı.takıntılarım var evet ama o okul kapısından girince ben enerjimi fikirlerimi öğrencilerime veririm EKMEK YİYORUM BEN O KAPIDAN.
gönlünüzü rahat tutun gayet de ATATÜRK ün izinden giden faydalı öğrenciler yetiştiriyorum.
ayrıca o kadar kolay itham etmişsikiniz kii.UNUTMAYIN SINANMADIĞINIZ OLAYLARIN MASUMU DEĞİLSİNİZ.
konuma gelirsek gayet de gerçekti yaşadıklarım hayal dünyam falan değildi yani.
ama bana öyle bir ders verdiniz ki...inanın buraya olan tüm inancımı gücenimi kaybettim.yine de bu zamana kadar yaptığınız yorumlar için teşekkür ederm.

bizim geçen seneki okulumuzda görev yapan anaokulu öğretmenimizin de bazı sorunları vardı ve hayatımda gördüğüm en mükemmel ana okulu öğretmeniydi.. yapmayın kızlar şu forumu geçtim, ülkede psikolojisi bozuk olmayan insan yok denecek kadar az, bu kadar üzerine gitmeyin kızın..

soru buradan bırı demıs dünyada bılmem ne belgelerı saklanan bı yer varmıs ben orayı merak ettım bıde o konuda aydınlanmaya ıhtıyacım avr

bu yorumumda bahsetmıstım
51.bolge dıye gecer
Kapladığı yer bakımından Lübnan’dan biraz daha büyüktür. Güvenliği‘Gammo Dudes’ adı verilen bekçiler sağlar.
Bilindiği kadarıyla uçak ve düşman silahları inceleme, analiz etme ve araştırma merkezi olarak kullanılmakta olan bir bölgedir.
Yeni uçakların da test ve geliştirme yeri olarak da kullanıldığına inanılmaktadır. UFO teorilerinin de üzerinde üretilmesi ile ünlüdür.
Dünyanın en iyi korunan ve en çok gizli tutulan ve onemlı evrakların saklandıgı bölge olduğu söylenir. ABD başkanı bile ancak özel izinle girebilmektedir.
ve sebebi ne olursa olsun 51. Bölge’ye izinsiz giren kişiler öldürülürler.

Simdi de zil caldi ve kapida kimse yok. Sizden rica etsem polis gelip tutanak falan tutarsa onu burada paylasir misiniz? Yani isminiz ve adresiniz disindaki kisimlari. Atiyorum " ... adresinde oturan ... isimli kisinin evine bunlar sunlar yapilmistir, kim veya kimler tarafindan yapildigi belli olmamakla birlikte sorusturma acilmistir" gibi resmi bir yazi düzenlenir büyük ihtimalle. Bunu bizimle paylasir misiniz?

Istediginizde derdinizi anlatabiliyorsunuz ya, valla ona yaniyorum.

Mesleginizle alakali yorum yapmayacağım, her psikolojik sikintisi olan is biraksa ohoooo.

Biber gazi alin, sopa bulundurun, kapinizi kitleyip oturun.

Konu sahibi bırak mesleğini kendin için doktora git biz sana akıl hastası demiyoruz ki.

Benim de takintilarim var ve eminim buraya yazan seninle gerek dalga geçen gerek geçmeyen çoğu kişinin de bir takım psikolojik sorunları vardır.

Mesela senin takintilarin var başka birinin aşırı derecede beğenilme ilgi görme isteği olabilir bir diğerinin paranoyalari mevcuttur. Bunlar olabilir.

Yanlış anlıyorsun.

İnsanların inancını kırıyorlar. Artık güvenleri kalmıyor bu siteye ve dertlerini anlatmak istemiyorlar haklı olarak. Ayıp yani.
Biz seviyoruz ne yazık ki insanların sorunlarıyla alay etmeyi, şurda 2 tavsiye vermek veya bir geçmiş olsun demek yerine dalga geçiliyor, geçmiş Konuları didikleniyor.
Kendilerine yapılsa kıyamet kopar ama Başkasına yapmaya gelince hassasiyet Sıfır.

Kusura bakılmasın ama sırf bu yüzden kaç üye siteye küstü, konu açmayı Bıraktı veya üyelik iptal ettirdi.
Açtıkları konular yüzünden yargılanıyorlar diye ana üyeliklerini iptal edip sıfırdan üyelik alanlarda oldu, müsebbibi kim? Tabii ki hemcinslerimiz.

Ya arkadaş ne acayip insanlarsınız. Konunun hayal ürünü olduğunu düşünüyorsanız yazmayın. Olsun bitsin. Kadını köşeye sıkıştırıp sürekli adres istemek de neyin nesi? Açık adresini mi yazsın buraya sizi ikna etmek için .Bilgilerini böyle bir ortamda paylaşmak istememesi çok normal. Belli ki korkmuş. Yalnızım demiş. Yanında paylaşacak biri olmadığı için sıkıntısını yazmak istemiş.

Nerede oturduğunu öğrenip napacaksınız? Kapısına kamp mı kuracaksınız başına bir iş gelmesin diye? Amaç nedir yani? Merakınızı daha faydalı işlere yönlendirin bence.

Katılıyorum.
Sorunu biraz görmezden gelebiliriz sanıyorum.

Mune ben de üyeliğim iptal edilsin istiyorum.haksız yere üstüme gelindi burda.

İnsanların inancını kırıyorlar. Artık güvenleri kalmıyor bu siteye ve dertlerini anlatmak istemiyorlar haklı olarak. Ayıp yani.
galiba başkalarını kıyasıya eleştirerek kendi sorunlarını,sıkıntılarını atmaya,ben iyi durumdayım psikolojisine girmeye çalışıyor bazı arkadaşlar.toplum olarak pek bir yargılayalım,suçlayalım meraklısı olduk.geçen sene konu açmayı düşünmüştüm ;benim için çok önemli bir konuda ama sonra bu bölümde biraz takılınca vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…