- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bu mesajımdan sonra yaptıgınız yorumu baz alarak konusuyorum
1- ılk kez bı ogretmen olarak kendınızı ıfade edebıldınız tebrıkler
2- yardımcı olabılmemız ıcın acık yazmanız lazım sizin casper oldugunuzu dusunmeye baslıcam dunyada bı bolge vardır özel bolge dıye gecer tum belgelerın saklandıgı;orda yasadıgınızı dusunmeye basladım
3- bukadar guvensız bı yerı secıp pısman olup kımse yokken bıle bıle kalmanız enteresan geldı anlamaya calısıyorum
4- tek ogretmen sız degılmıssınız kapınıza bırakılmamıs apartmana bırakılmıs
5- bızım kadar kotu ınsanlara yazana kadar karokola gıtseydınız
suan benım bıle kapına kagıt yazıp bırakasım geldı :)
umarım yardımcı olabılmısımdır gecmıs olsun
soru buradan bırı demıs dünyada bılmem ne belgelerı saklanan bı yer varmıs ben orayı merak ettım bıde o konuda aydınlanmaya ıhtıyacım avr
neden böyle yaparlar bende anlamıyorum.eski konularına baktım.epey kötü şeyler yaşamış.Hanımlar nedir bu dalga geçme, üzerine gitme?
Rahatsızlığı varsa da bu şekilde daha da kötüye gider her şey. Bu şekilde sağlıklı sonuçlara ulaşılmaz.
biliyor musunuz şu an beni büyük hayal kırıklığına uğrattınız.
herkes psikolojik sorunlu olduğumdan öğretmenlik yapmamam gerektiğimden bahsetmiş..
size şöyle söyleyeyim. ben her bir öğrencime değer veririm.onları dinler , özgüvenlerini kırıcı bir şey söylemem aSLA.sorduğum soruları bilemeseler de onları rezil etmem.oturup sürekli kitap okurum not alır öyle giderim ki okula ben yediğim ekmeği onların sayesinde kazanıyorum.bunu bilinciyle giderim okula ve inanın bana depresyonum da olsa okb de olsa bazı öğretmenlerden daha faydalı oluyorum ben öğrencilerime.ama özelk hayatımda evet çok kötü şeyler yaşadım ama ben bir psikopat değilim ki..öyle olsa doktorlar alır hastaneye yatırırlardı.takıntılarım var evet ama o okul kapısından girince ben enerjimi fikirlerimi öğrencilerime veririm EKMEK YİYORUM BEN O KAPIDAN.
gönlünüzü rahat tutun gayet de ATATÜRK ün izinden giden faydalı öğrenciler yetiştiriyorum.
ayrıca o kadar kolay itham etmişsikiniz kii.UNUTMAYIN SINANMADIĞINIZ OLAYLARIN MASUMU DEĞİLSİNİZ.
konuma gelirsek gayet de gerçekti yaşadıklarım hayal dünyam falan değildi yani.
ama bana öyle bir ders verdiniz ki...inanın buraya olan tüm inancımı gücenimi kaybettim.yine de bu zamana kadar yaptığınız yorumlar için teşekkür ederm.
İnsanların inancını kırıyorlar. Artık güvenleri kalmıyor bu siteye ve dertlerini anlatmak istemiyorlar haklı olarak. Ayıp yani.neden böyle yaparlar bende anlamıyorum.eski konularına baktım.epey kötü şeyler yaşamış.
E kalmaz tabii her konuya dalga geçme amaçlı yazilirsa olmaz.İnsanların inancını kırıyorlar. Artık güvenleri kalmıyor bu siteye ve dertlerini anlatmak istemiyorlar haklı olarak. Ayıp yani.
Biz seviyoruz ne yazık ki insanların sorunlarıyla alay etmeyi, şurda 2 tavsiye vermek veya bir geçmiş olsun demek yerine dalga geçiliyor, geçmiş Konuları didikleniyor.İnsanların inancını kırıyorlar. Artık güvenleri kalmıyor bu siteye ve dertlerini anlatmak istemiyorlar haklı olarak. Ayıp yani.
sorun bu evet bazen cadı kazanına dönüyo buralarE kalmaz tabii her konuya dalga geçme amaçlı yazilirsa olmaz.
aids dye bi başlıkta okb hastası olduğunu yazmış zaten, sorunlu bi anneyle sorunlu bi çocukluğu ve hayatı olmuş, bence daha fazla üstüne gitmeyin, her fırsatta yalnızlığından bahsediyo zaten, belki de burası tek iletişim kurduğu yer
Bir de bu sayfalarca devam ediyor ve artık gurur kırıcı bir hâl alıyor.E kalmaz tabii her konuya dalga geçme amaçlı yazilirsa olmaz.
Mune ben de üyeliğim iptal edilsin istiyorum.haksız yere üstüme gelindi burda.Biz seviyoruz ne yazık ki insanların sorunlarıyla alay etmeyi, şurda 2 tavsiye vermek veya bir geçmiş olsun demek yerine dalga geçiliyor, geçmiş Konuları didikleniyor.
Kendilerine yapılsa kıyamet kopar ama Başkasına yapmaya gelince hassasiyet Sıfır.
Kusura bakılmasın ama sırf bu yüzden kaç üye siteye küstü, konu açmayı Bıraktı veya üyelik iptal ettirdi.
Açtıkları konular yüzünden yargılanıyorlar diye ana üyeliklerini iptal edip sıfırdan üyelik alanlarda oldu, müsebbibi kim? Tabii ki hemcinslerimiz.
Konuyu okuyup ilk msjimi yazdım bir baktım ki daha 3 ya da 4.msjda kızın diğer konuları masaya yatirilmis. Dalga gecmeler başlamış.sorun bu evet bazen cadı kazanına dönüyo buralar
galiba başkalarını kıyasıya eleştirerek kendi sorunlarını,sıkıntılarını atmaya,ben iyi durumdayım psikolojisine girmeye çalışıyor bazı arkadaşlar.toplum olarak pek bir yargılayalım,suçlayalım meraklısı olduk.geçen sene konu açmayı düşünmüştüm ;benim için çok önemli bir konuda ama sonra bu bölümde biraz takılınca vazgeçtim.İnsanların inancını kırıyorlar. Artık güvenleri kalmıyor bu siteye ve dertlerini anlatmak istemiyorlar haklı olarak. Ayıp yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?