- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
O raporu mudur değil de bakanlığın istemesi lazım. Gerçi bu ülkede artık adamın varsa her türlü raporu alabiliyorsun.
Bizim zamanımız da sağlık raporu alırken kiytirik bir kişilik testi de vardı eğer o testler ile kişilik ölçülür ise daha nice sağlıksız öğretmenler sağlıksız nesillere imza atar.
Şahsen mezun olduktan sonra ya da hemen önce bir psikoloğa gideceğim, eğer gerekli görürse psikiyatriste de gideceğim, eğer bir rahatsızlığım varsa çözüp zihnen sağlıklı olacağım.O raporu mudur değil de bakanlığın istemesi lazım. Gerçi bu ülkede artık adamın varsa her türlü raporu alabiliyorsun.
Bizim zamanımız da sağlık raporu alırken kiytirik bir kişilik testi de vardı eğer o testler ile kişilik ölçülür ise daha nice sağlıksız öğretmenler sağlıksız nesillere imza atar.
Şimdi okudum olayı Bilgececim. Yalnız var ya o konu buradaki olayları taraflı dinleyip yorum yaptığımıza dair MÜKEMMEL bir örnek. @tulipa gelip kendi açısından anlatana kadar gerzek, yapışık neler neler denmiş. Sonra bir anda rüzgar nasıl dönmüş. Gerçekten tekrar tekrar okunup düşünülecek bir konu.
neydi ki o olay?Yazmayayim yazmayayim diyorum ama siz cok tuhaf birisiniz. Tulipa ile olan olayinizda anlamistim zaten.
Ee onlar Allah belanizi versin dedi diye Allah belanizi mi verecek?
Yapmayin Allah askina ya, çoluk çocuk. Polis arastirsin ya da tasinin cok zor degil..!!
nerde yasıyorsun
neydi ki o olay?
Polislere acıdım nedenseBunu buraya yazacağınıza gidin karakola adam gibi şikayet edin. Polisin eve gelmesini beklemeyin. Madem çıkabiliyorsunuz dışarı. Sokakta da bişey yapmazlar heralde. Ayrıca cidden tam olarak anlatmıyorsunuz konyada mı öğretmensiniz.
aids dye bi başlıkta okb hastası olduğunu yazmış zaten, sorunlu bi anneyle sorunlu bi çocukluğu ve hayatı olmuş, bence daha fazla üstüne gitmeyin, her fırsatta yalnızlığından bahsediyo zaten, belki de burası tek iletişim kurduğu yer
aids dye bi başlıkta okb hastası olduğunu yazmış zaten, sorunlu bi anneyle sorunlu bi çocukluğu ve hayatı olmuş, bence daha fazla üstüne gitmeyin, her fırsatta yalnızlığından bahsediyo zaten, belki de burası tek iletişim kurduğu yer
gittim karakola.ifademi aldılar.burdaki öğretmen arkadaşlardan bir bayana daha aynısını yapmışlar.ben tanımıyorum o bayanı.araştıracaklar.kağıdı da onlara verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?