"Allah Belanızı Vesin"

Şahsen mezun olduktan sonra ya da hemen önce bir psikoloğa gideceğim, eğer gerekli görürse psikiyatriste de gideceğim, eğer bir rahatsızlığım varsa çözüp zihnen sağlıklı olacağım.

Aynen aynen kesinlikle sonra herkes tulipayi hakli buldu tabi

neydi ki o olay?

Polislere acıdım nedense

Katiliyorum size. Psikolojik rahatsizligi var buyuk ihtimalle. Yanlizda bir insan. Uzerine gitmemek lazim. Allah hayirli sifalar versin. Uzuldum konu sahibine.

gittim karakola.ifademi aldılar.burdaki öğretmen arkadaşlardan bir bayana daha aynısını yapmışlar.ben tanımıyorum o bayanı.araştıracaklar.kağıdı da onlara verdim.

gittim karakola.ifademi aldılar.burdaki öğretmen arkadaşlardan bir bayana daha aynısını yapmışlar.ben tanımıyorum o bayanı.araştıracaklar.kağıdı da onlara verdim.

sana bireysel olarak takan birileri olmuş muhtemelen.. eğer taşınabilirsen hemen çık oradan başka bir yerde otur.. takıntıların olduğunu bildiğim için polis merkezine yakın bir yerde oturman senin açından daha iyi olabilir..

Bu kk kadınlarından korkulur hafiye gibisiniz maşallah

Nerde yaşadığını bulmak için nerelerden araştırma yapmışsınız

soru buradan bırı demıs dünyada bılmem ne belgelerı saklanan bı yer varmıs ben orayı merak ettım bıde o konuda aydınlanmaya ıhtıyacım avr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…