- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.248
- 798
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bende onu okudum biraz önce daha ne tuhaf konuları var :)
Kesinlikle dalga geçmiyorum eğer bir rahatsızlığı varsa hemen tedavi olması gerekiyor.
3. kattaymış düzeltme yapmış sonra.Bir de muhabbete limon sıkmak gibi olmasın ama hem 4 katlı binanın 4. Katındayım diyor, hem de üsttekiler alttakiler öğretmen diyor. Anlamadım ben bir şey.
Kesinlikle başvurması lazım, öğretmenlik çok basit gibi duruyor ama genç beyinlerle oynuyorlar okullarda.Arkadaslar konu sahibinin takintilariyla dalga gecmeyin. Simdi sizin yazdiklarinizdan da psikolojik rahatsizligi oldugu cok acik. Ben yakindan sahit oldum ve cok zor bir durum boyle dusunmek onlarin elinde olan birsey degil. Bu bir rahatsizlik. Psikiyatriye basvurmasi lazim. Kendisiyle ilgilenen bir aileye sahip degil ne yazikki yoksa onlar coktan bir yolunu bulurdu.
Yardımcı olacak bir aile yok bize de ne kadar güvenir bilemiyoruz.Evet ama onlar bunun farkinda degil gorduklerini gercek zannediyorlar ve tedaviyi reddeiyorlar. Genellikle aile zorla goturuyor psikiyatriye ama konu sahibinin onunla ilgilenecek bir ailesi yok ne yazikki.
Bir onceki sayfada bahsettim benim bir tanidigimin yasadi ayni rahatsizligi ailesi zorla goturdu doktora.
O raporu mudur değil de bakanlığın istemesi lazım. Gerçi bu ülkede artık adamın varsa her türlü raporu alabiliyorsun.Kesinlikle başvurması lazım, öğretmenlik çok basit gibi duruyor ama genç beyinlerle oynuyorlar okullarda.
Şimdi bir öğrenci böyle bir öğretmenden ne kadar sağlıklı ve verimli bir eğitim alabilir?
Ben müdür olsam, tüm öğretmenlerimden zihinsel ve psikolojik sağlık raporu isterim. Ülkenin geleceğini yetiştiriyorlar aslında.
Hazırcı olma oku 11 sayfayikonu ne? uçmuş gitmiş uzaklara..
Hazırcı olma oku 11 sayfayi
Lisede öğretmenlik yapıyormuş.Sınıf Öğretmeni misin?
Konularindan 2. Ya da 3.sayfada sanirim Allah askina kim haksiz gibi bir seydi sanirim..
Şu konuyu çok merak ettim özelden link atabilir misiniz?Şimdi okudum olayı Bilgececim. Yalnız var ya o konu buradaki olayları taraflı dinleyip yorum yaptığımıza dair MÜKEMMEL bir örnek.tulipa gelip kendi açısından anlatana kadar gerzek, yapışık neler neler denmiş. Sonra bir anda rüzgar nasıl dönmüş. Gerçekten tekrar tekrar okunup düşünülecek bir konu.
Iyi bir nebze daha rahatladım.Lisede öğretmenlik yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?