"Allah Belanızı Vesin"

Kesinlikle dalga geçmiyorum eğer bir rahatsızlığı varsa hemen tedavi olması gerekiyor.

Evet ama onlar bunun farkinda degil gorduklerini gercek zannediyorlar ve tedaviyi reddeiyorlar. Genellikle aile zorla goturuyor psikiyatriye ama konu sahibinin onunla ilgilenecek bir ailesi yok ne yazikki.

Bir onceki sayfada bahsettim benim bir tanidigimin yasadi ayni rahatsizligi ailesi zorla goturdu doktora.

Kesinlikle başvurması lazım, öğretmenlik çok basit gibi duruyor ama genç beyinlerle oynuyorlar okullarda.
Şimdi bir öğrenci böyle bir öğretmenden ne kadar sağlıklı ve verimli bir eğitim alabilir?
Ben müdür olsam, tüm öğretmenlerimden zihinsel ve psikolojik sağlık raporu isterim. Ülkenin geleceğini yetiştiriyorlar aslında.

Yardımcı olacak bir aile yok bize de ne kadar güvenir bilemiyoruz.
Ben daha önceki konularını da biliyorum ailesi ile yaşadıklarını falan.
Allah yardımcısı olsun.

başlık çok rahatsız edici yalnız aaaa zorla beddua okuyorum töbe töbe demekten dilimde tüy bitti.............

O raporu mudur değil de bakanlığın istemesi lazım. Gerçi bu ülkede artık adamın varsa her türlü raporu alabiliyorsun.

Bizim zamanımız da sağlık raporu alırken kiytirik bir kişilik testi de vardı eğer o testler ile kişilik ölçülür ise daha nice sağlıksız öğretmenler sağlıksız nesillere imza atar.

Açıkçası sizin öğretmen olduğunuza inanmak çok zor, yazım tarzınız en çokta hitap tarzınız "kardeş" beni öğretmen olduğunuza inandırmaktan uzaklaştırdı. Bir diğer şeyde sizin bu anlattıklarınız sürekli mahallece size takmışlar gibi sürekli size saldırıya geçmiş olmaları filan bana sizin bilinçaltınızda uydurduğunuz düşünceler gibi geliyor. Gerçekte var olmayan ama sizin varolmuş gibi düşünüp kafanızda kurguladığınız olaylar.

ev sahibiniz okullar bitince çıkın demiş. acaba siz taşınmadınız da taşının diye yapıyor olamaz mııı ? korkutmak amaçlı

Konularindan 2. Ya da 3.sayfada sanirim Allah askina kim haksiz gibi bir seydi sanirim..

Şimdi okudum olayı Bilgececim. Yalnız var ya o konu buradaki olayları taraflı dinleyip yorum yaptığımıza dair MÜKEMMEL bir örnek. tulipa gelip kendi açısından anlatana kadar gerzek, yapışık neler neler denmiş. Sonra bir anda rüzgar nasıl dönmüş. Gerçekten tekrar tekrar okunup düşünülecek bir konu.

Ay bırakın yahu
puzzle gibi parçaları birleştireyim derken içim şişti yeminle

Şu konuyu çok merak ettim özelden link atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…