Allah Belasını Versin!!!!!!

Vallahi vicdan kalmamış yazık ben kaçarak evlendim babam kabul etmez nereye gideyim hadi sen söyle
gidecek yerin yok işte.
o yüzden doğum yapana kadar bir dur demiştik.
ama sen hafiye arkadaşları dinlemeyi tercih ettin.
ee ispat ta ettin.
napacaksın şimdi?
gidecek yerim yok napayım diyorsun bak şimdi de.
etme yapma yavruna yazıktır dedik dinlemiyorsun ki.
tekrar sorayım ne geçti eline şu halinle?

Yok 183 yok kadın sığınma evleri yok kaymakamliklarin zorda kalan kadınlara yardımları, yok şöyle sosyal devletiz yok böyle büyük devletiz kamu spotlari falan her kanalda, yalanmıymış yani onlar?Böyle durumlarda sokakta mı bırakıyorlar? Fetva hattı diyorsun hala gerçekten çok ilginç. Dinle çözülecek şeyler mi bunlar? İnşallah buraları genç kızlar okuyordur da kaçıp evlenip ne olduğunu anlamadığı adamdan bir de kendi ayakları üzerinde duramadan daha hemen çocuk yapmazlar.

Hertain, bebeğin doğduktan sonra aldatmayı ileri sürerek boşanamazsın. Yanlış yapıyorsun..
Madem altın biriktirecen bizimle ekonomi topiğine gel bari ne diyim, boşanabileceğine imkan vermiyorum.

Mini etek giyenlerden nefret eden ama görünce de salya akıtan arsız bir kocayla devam edeceğine babanı ara, ben bir b.k yedim kaçtım, şimdi çok pişmanım. Bu adamın gerçek yüzü bu de, anlat. Onlar annen baban yani. Sokakta mı bırakacaklar seni?

183 ü aradım bilgileri verdim ilgili birime iletecekmiş darp raporu olsaymış polisler gelip hemen yerleştiriyorlarmış

Birde 5 vakit namazını kılan biri ve benim artık onun yüzünden ne dine nede insanlara güvenim,inancım kalmadı.. Demissiniz ama unutmayinki islama insanlara bakarak guvenp guvenmemezlk yapamayz. Durumu tam.anlamadm sanirim bebegnz var ve esiniz malesef nefsine uymus biri
. ama.ne olursaa olsun beddua etmeyn
Dua edin
Rabbm büyük
Biizm annelerimizde malesefki aynini yasadi. Sonra nemi oldu affetti. Iyikide affetmis. Ne olursa olsun iyi yada kitu arkaainda dag gibi babasi olmali insanin. Esinize bu sansi vermeden anlayamazsiniz. Cunku benm babam.iyi bir es degldi ama.cok iyi bir babaydi. Ve bir daha yapmadi. Bize cok.iyi bir baba oldu. Belki sizin esinizde oyledr. Kesinlikle haklisinz ama.bebeginizi dusunun lutfen

Peki anneniz? onun hisleri? psikolojisi?

Boşanamayacaksan, gidecek yerin yoksa neden bu kadar rezillikleri gördün ki? O mesajlaşmalar o çirkinlikler gidemeyecek bir kadın için zulüm, neden kendine zulüm ediyorsun ki?
Öbür konunda belliydi zaten, içten içe biliyordun zaten neden ortaya döktün ki?
KŞimdi gidemiyorsun da ama tüm o çirkinlikleri gördün, kendine yazık.
Bence sığınmaevi seçeneğini bir düşün.
O altınlar birikene kadar sen o adamla orada sinir hastası olursun. Bu mutsuzlukta bu gerginlikte doğan bebek de mutlu huzurlu olmaz. Bebeğin için bir yol bulmalısın böyle olmaz.

Sasirmadim.
Hertain biseyi merak ediyorum sadece o adam bosanmismiydi siz tanistiginiz da.
Bide baban daha once bi evliligi oldugu ve cocuklari oldugu icin mi kabul etmedi de kactin.

O çocuk büyüyecek de altın birikecek de ohoo ölme eşşeğim ölme. Kaç yüz bin birikecek çocuk heralde 18' ine gelir birikene kadar konu sahibi de sinir hastası olur. Hertain'e yardım ederek büyük kötülük yapmışsın sapsik58 arkadaşım bu kadın kavga sırasında karnını sıkan kendine zarar verme potansiyeli olan bir kadın şimdi de üç gündür şekerle duruyormuş ! Ay bilmiyorum kurcalamayacaktın konu sahibi o kadar bekle dendi burada.

Biz ne desek boş.. suan cok zor durumdasin sana hemen ayaga kalk diyemeyiz dusun ki bi kalp ameliyati gecirdin ertesi gun hadi spora diyebilirmiyiz??? O yuzden sabirli ol topalan iyiles kendine gel mantikli dusun sagligina onem ver bu surecte ve gelecek icin planlar yap.. ama lütfen icinde o adam olmasin.. ve oncelikle sunuda dusun ilk degilsin..

Peki anneniz? onun hisleri? psikolojisi?

Annem siddet vs gormuyordu ve bir kere olmus olan bi olaydi anneme ofkesinden yapmsti cinsel.anlamda fiili bir sey yoktu. Kiskandrmak.icin ses dinletmisti falan. Annem ayrilmayi dusunmedi. Evet cok üzüldü bizim icin dayandi. Ve su an meyvesini topluyor.
Babamn huyu gt gide dahada iyileşti.. Ve biz saglkli bir birey olarak yetistik.Bosansada arkasinda dururdum.bunu sadece bizim icin degil
kendi icinde yapti cunku baba evine donmek hele eski zamanda hic kolay degildi. Konu sahibi birde bu yonden baksn istedm evladi.icin yoksa asla tasvip etmiyorum. Bundan babada olmaz derse orda yapilck is ortada zaten
Cok zor oldugunumf farkındayım.

Hamılelıgın de verdıgı hormanal bi durumla birlikte duygularınız karmakarısık olmus.. Siz bence ailenizi arayın.. ve bebegıniz icin saglıgınıza dikkat edin lütfen..

bosanmayacaksan neden bu ıslere kalkıstın kı

eger bosanıcaksan herseyı ortaya dokersın
bukadar seyden sonra hala devam etmen kendını ne duruma dusuruyor farkında degılmısın
hem kendını hem bebegını yıpratıyorsun
kendı kendıne yapıyorsun
bırak o adi adam allahından bulsun ne halı varsa gorsun

altın bırıktırmek ne alaka yahu bunumu dusunuyorsun
haklıyken kendı kendını haksız duruma dusurme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…