• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah Belasını Versin!!!!!!

Şimdi ne söylense boş . Allah içine ferahlık versin . Lütfen kendine ve evladına dikkat et . Umarım en doğru kararı alıp , o yoksa ilerlersin .

O çocuk büyüyecek de altın birikecek de ohoo ölme eşşeğim ölme. Kaç yüz bin birikecek çocuk heralde 18' ine gelir birikene kadar konu sahibi de sinir hastası olur. Hertain'e yardım ederek büyük kötülük yapmışsın @sapsik58 arkadaşım bu kadın kavga sırasında karnını sıkan kendine zarar verme potansiyeli olan bir kadın şimdi de üç gündür şekerle duruyormuş ! Ay bilmiyorum kurcalamayacaktın konu sahibi o kadar bekle dendi burada.
yarın hemen boşanabilecekmiş gibi haftalardır peşine düştü düştü.
şimdi herşeyi ispatladı.
altın biriktirmekten bahsediyor.
yapma dedik dinlemiyor.
karnı burnunda sığınma evine filan da gidemez.
hiçbir şey yapamaz şu haliyle.

yarın hemen boşanabilecekmiş gibi haftalardır peşine düştü düştü.
şimdi herşeyi ispatladı.
altın biriktirmekten bahsediyor.
yapma dedik dinlemiyor.
karnı burnunda sığınma evine filan da gidemez.
hiçbir şey yapamaz şu haliyle.

O altınlar bin seneye birikmez. Olan bebeğe oluyor 4-5 gün beslememek ne demek ya ?

Ah ah ahhh zamanında seninle yaptığımız eş konuşmasını hatırladım, neyse...

Kocanın haberi var mı her şeyi bildiğinden? Yoksa gitmeyeceğin için saklıyor musun?

Keşke kurcalamasaydın. Ama madem yaptın böyle bir şey, önüne bak. Eve almayacağına otur pazarlık et.

Ben olsam evi, belli bi nafakayı falan konuşurdum. Bittiğini ona da söylerdim. Evi size verse, geçinecek nafaka verse ne aileme dönerim. Ne onunla aynı evi paylaşırım. Altın biriktirmeyi beklemek hiç akıllıca değil. Hazıra dağ dayanmaz. Giderim davamı da açarım şimdiden. Yolum belli olsun diye.

Ama nedense sineye çekeceksin, hatta çocuğum babasız mı büyüsün moduna gireceksin diye düşünüyorum.

O altınlar bin seneye birikmez. Olan bebeğe oluyor 4-5 gün beslememek ne demek ya ?
aynen .
yazıktır günahtır.
o kadar vebaline girdi bebeğini.
ama bu arkadaşta takıntı var.
bak bizim yazdığımız yorumlar hiç dikkatini çekmedi çekmiyor.
üzerinde durup düşünmedi yine de düşünmeyecek.
takıntılı bir biçimde ispat etme derdine düştü.
ya zaten biliyordu ki adamın aldattığını.
neyin ispatı.
dur bekle dedik boşuna dedik.
şimdi de boşa yazıoyoruz biz canım.
@Hertain in bizi dinleyeceğini hiç sanmıyorum.
eşini eve almıyormuş.
ee bugün almadın.
yarın alacan mecbur.
almayıp ne yapabileceksin ki?
gidecek yerin yok gücün yok paran yok.
dur sakin ol bi doğumunu yap değil mi.
sonra boşan ne yapacaksan yap.
ee noldu ispat etti ne yapacak?
sığınma evinde mi doğum yapacak?
aklı kesiyor mu ve de cesareti var mı acaba buna?

Anlatma şekliniz çok ilginç ayrıca sizin mantığınız yok mu böyle bir adamla evliliğin yürümeyeceğini fetva veren yerleri aramadan kendiniz düşünemiyor musunuz. Onlar ayrılma derse ayrılmayacak mısınız. Kaldı ki altın biriktirip gideceğim nedir ya bunu bir açıklasanız maddi olarak kendinizi güvene alana kadar sizi aldatan biriyle aynı evi paylaşıp aynı yatağa girip birlikte mi olacaksınız nasıl yapacaksınız bunu. Gidip boşanma davası açmak, elindeki kanıtları göstermek nafaka tazminat almak varken altın biriktireyim de giderim neyin kafası? hakim zaten hem size hem çocuğa ayrı ayrı nafaka bağlayacak çalışmıyorsanız çalışın eliniz ekmek tutsun. Ama siz zaten bu adamdan boşanmayacaksınız rahatınızdan olmak istemeyeceksiniz çünkü.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Çok sasırdım size.
Geçen konuya yorum yapmasam bile sadece bir defa okumuştum. Ve adamın zaten bir halt karıştırdığı alenen ortadaydı. Sayfalarca sürdü, konuşuldu. Bayağı ilgilenen oldu. Hala eşini nasıl aklamaya çalıştın da üstüne gittin. Çok şaşkınım

Ya arkadaşlar fetva hatlarını aramamda Ne gibi sakınca var sadece o an akıl verecek yada belkide yardım istemek için aradım bilemiyorum,Çünkü gidecek yerim yoktu kalmak için yerde istedim ama yok belediyenin misafir hanesi varmış 3 ay kabul ediyormuş dava ise 2-3 seneyi bulabilirmiş o arada alacağım tazminat ise ortalama 500 tl imiş
500 lira tazminat mı olur kim dedi öyle birşey olmaz.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Çok sasırdım size.
Geçen konuya yorum yapmasam bile sadece bir defa okumuştum. Ve adamın zaten bir halt karıştırdığı alenen ortadaydı. Sayfalarca sürdü, konuşuldu. Bayağı ilgilenen oldu. Hala eşini nasıl aklamaya çalıştın da üstüne gittin. Çok şaşkınım

Ben şaşkın değilim vakti zamanında bir konuda düşüncelerimizi paylaşmıştık karşılıklı, o zaman ne hamile ne de eşiyle sorunluydu, içimden demiştim inşallah adam hakediyodur bu kadar el üstünde tutulmayı, konuyu hatırlayamadım ama kişiyi hatırlıyorum, kocam da kocam havası vardı kendisinde

Boşanma kararı bu kadar açık deliller varken uzunca düşünülerek alınmaz düşünecek ne var,ha düşünülüyorsa kendini kandıracak bir sebep arıyordur kişi

Burda bahane ne altın biriktirmek, çeyrek olmuş 200 küsür, kaçta birikecek ne kadar zamanda birikecek,iş bulcam dese neyse

Şu işleri kurcalamayın bosanmayacaksanız yahu

Merak ediyorum aynı nasıl paylaşıcaksınız.
Aynı neyi?
Aynı evi mi?
Aynı hayatı mı?
Aynı yatağı?
Aynı çocuğu?
Aynı duyguları?
Boşanana kadar her şeyi o adamla ortak olacak ya. Konu sahibi bunları hiç düşünmemiş :(

çaresizlik zor Allah yardım etsin
boşanamayacaksanız neden kurcaladınız yapmaycaktınız
altın biriktireceğim diye kendinizi kandırmayın
bırakın badem şekerini sigara içmeyi!! bebeğinizin bir suçu yok

Ben şaşkın değilim vakti zamanında bir konuda düşüncelerimizi paylaşmıştık karşılıklı, o zaman ne hamile ne de eşiyle sorunluydu, içimden demiştim inşallah adam hakediyodur bu kadar el üstünde tutulmayı, konuyu hatırlayamadım ama kişiyi hatırlıyorum, kocam da kocam havası vardı kendisinde

Boşanma kararı bu kadar açık deliller varken uzunca düşünülerek alınmaz düşünecek ne var,ha düşünülüyorsa kendini kandıracak bir sebep arıyordur kişi

Burda bahane ne altın biriktirmek, çeyrek olmuş 200 küsür, kaçta birikecek ne kadar zamanda birikecek,iş bulcam dese neyse

Sadece konu sahibi değil kocası aldatan bir kaç üyede daha gördüm bu dediklerini. Gözlerime bakarken gözleri dolan kocam, ellerimi ayaklarımı öpen kocam, karnıma merhemler süren kocam, yoluma güller döken adam. Adam da adam olsa. Bu konduramamazlık çaresizlikten geliyor bence.

5 senedir fiilen burdayım feministsin diye eleştiren oldu sertsin sivrisin diyen oldu kocama sabır dileyen oldu

Ama 5 senedir gördüğüm pasif kadınlar daha kolay aldatılıyor, göze alıyor onların eşleri, çünkü bizim burda hissettiğimizi kocaları elbette hissediyo: gidemez yapamaz bırakamaz

Ailene sığın ara babanı anneni anlat olanları yaptım bi hata Siz sahip çıkın de bebeğine acı o sana muhtaç şuan. Aç bırakma zavalliyi bukadar zaman taşıdın karnında Allah göstermesin bişey olur vicdan azabından olursun. Bebisini düşün ailene daya sırtını bola dua et Allah yardımcın olsun

Su kahvalti hazirma mevzusu olan konuydu galiba.

Back
X