- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın hemen boşanabilecekmiş gibi haftalardır peşine düştü düştü.O çocuk büyüyecek de altın birikecek de ohoo ölme eşşeğim ölme. Kaç yüz bin birikecek çocuk heralde 18' ine gelir birikene kadar konu sahibi de sinir hastası olur. Hertain'e yardım ederek büyük kötülük yapmışsın @sapsik58 arkadaşım bu kadın kavga sırasında karnını sıkan kendine zarar verme potansiyeli olan bir kadın şimdi de üç gündür şekerle duruyormuş ! Ay bilmiyorum kurcalamayacaktın konu sahibi o kadar bekle dendi burada.
yarın hemen boşanabilecekmiş gibi haftalardır peşine düştü düştü.
şimdi herşeyi ispatladı.
altın biriktirmekten bahsediyor.
yapma dedik dinlemiyor.
karnı burnunda sığınma evine filan da gidemez.
hiçbir şey yapamaz şu haliyle.
aynen .O altınlar bin seneye birikmez. Olan bebeğe oluyor 4-5 gün beslememek ne demek ya ?
500 lira tazminat mı olur kim dedi öyle birşey olmaz.Ya arkadaşlar fetva hatlarını aramamda Ne gibi sakınca var sadece o an akıl verecek yada belkide yardım istemek için aradım bilemiyorum,Çünkü gidecek yerim yoktu kalmak için yerde istedim ama yok belediyenin misafir hanesi varmış 3 ay kabul ediyormuş dava ise 2-3 seneyi bulabilirmiş o arada alacağım tazminat ise ortalama 500 tl imiş
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Çok sasırdım size.
Geçen konuya yorum yapmasam bile sadece bir defa okumuştum. Ve adamın zaten bir halt karıştırdığı alenen ortadaydı. Sayfalarca sürdü, konuşuldu. Bayağı ilgilenen oldu. Hala eşini nasıl aklamaya çalıştın da üstüne gittin. Çok şaşkınım
Aynı neyi?Merak ediyorum aynı nasıl paylaşıcaksınız.
kaçmış aradan ev.yuva kelimelerim.Aynı neyi?
Aynı evi mi?
Aynı hayatı mı?
Aynı yatağı?
Aynı çocuğu?
Aynı duyguları?
Boşanana kadar her şeyi o adamla ortak olacak ya. Konu sahibi bunları hiç düşünmemiş![]()
Ben şaşkın değilim vakti zamanında bir konuda düşüncelerimizi paylaşmıştık karşılıklı, o zaman ne hamile ne de eşiyle sorunluydu, içimden demiştim inşallah adam hakediyodur bu kadar el üstünde tutulmayı, konuyu hatırlayamadım ama kişiyi hatırlıyorum, kocam da kocam havası vardı kendisinde
Boşanma kararı bu kadar açık deliller varken uzunca düşünülerek alınmaz düşünecek ne var,ha düşünülüyorsa kendini kandıracak bir sebep arıyordur kişi
Burda bahane ne altın biriktirmek, çeyrek olmuş 200 küsür, kaçta birikecek ne kadar zamanda birikecek,iş bulcam dese neyse
Şu işleri kurcalamayın bosanmayacaksanız yahu
Su kahvalti hazirma mevzusu olan konuydu galiba.Ben şaşkın değilim vakti zamanında bir konuda düşüncelerimizi paylaşmıştık karşılıklı, o zaman ne hamile ne de eşiyle sorunluydu, içimden demiştim inşallah adam hakediyodur bu kadar el üstünde tutulmayı, konuyu hatırlayamadım ama kişiyi hatırlıyorum, kocam da kocam havası vardı kendisinde
Boşanma kararı bu kadar açık deliller varken uzunca düşünülerek alınmaz düşünecek ne var,ha düşünülüyorsa kendini kandıracak bir sebep arıyordur kişi
Burda bahane ne altın biriktirmek, çeyrek olmuş 200 küsür, kaçta birikecek ne kadar zamanda birikecek,iş bulcam dese neyse
Şu işleri kurcalamayın bosanmayacaksanız yahu