• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah Belasını Versin!!!!!!

@Hertain aileni ara bir. durumu anlat doğum olacak bebek küçücük doğacak sen lohusa olacaksın zaten yardıma ihtiyacın olacak. git bebeğini orda doğur. o süreçte davayı açarsın. nafaka vs alırsın, iş bakarsın... yavaş yavaş kendi hayatını kurarsın...

Bebeği de kendini de üzme daha fazla...

Yorumları okudukça şaşkınlığım artıyor,arkadaşlar sizin ki düşene tekme atmaktan farksız....Nedir eskileri dökünce egolarınız mı kabarıyor,şu an hamile çaresiz ne yapacağını kestiremeyen kadına eski yorumları yazdıkça yardımcı mı oluyorsunuz,?....Cidden bazen şaşırıyorum ,bazıları neredeyse haklı çıktığı için tebrik ve madalya bekliyor,evet haklı çıktınız tebrikler;Ama şu kadının ruh hali sizinkinden daha önemli olmalı değil mi?
Evet bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yoktur ve kimse yatağına aldığı,yuvasını,bebeğini dünyaya getireceği babanın bu haltları yiyeceğini düşünerek yaşayamaz...Kimse çocuk doğurmasın,kimse mutluyum demesin, kimse güvenmesin böyle daha mutlu olunur nasılsa!
Benim de yaptığı yorumlarla dikkatimi çeken bir üyeydi @Hertain , ama bu kadar üstüne gidilmesini doğru bulmuyorum,sizin şu an çevre baskısı ve dedikodusu dediğiniz şeyi kadın burada yaşıyor....Daha ayrılmadan hemde.....
Ben şu hayatta kimseye güvenmeyen insanlara, şüpheci yaklaşanın temkinli olduğu masalına inanmıyorum; ama sınav sa elbette sınavı böyleleri de yaşıyor o zaman ben hiçbir şeye güvenmemiştim ne kadarda akıllıymışım demiyorsunuz en az bu kadın kadar üzülüyorsunuz?Şimdi o güzel aklınızla bu kadını öncesiyle yargılamadan yardım etmek daha akılcı,hiçbir nedeniniz olmasa da karnında ki meleği düşünerek!
Konu sahibi lütfen düzeninizi bozmayın eşinizi evden gönderip yanınıza bir yakınınızı çağırın bence bu sizin ve bebeğinizin sağlığı için daha mantıklı....en azından geçici bir süre!

Cok da Seyapmamak Lazim .!.:
geçen konuda belliydi zaten eşinin bir haltlar karıştırdığı... her neyse eşinin şerefsizliğini riyakarlığını dine bağlaman garip olmuş, fetva hattını ne diye aradın onu da anlamadım ya zaten! buralar karışır çünkü eşini değil sanki dinini suçlamış gibisin!
Din değil adam suçlu niceleri var dini paravan yapıp (hangi dün olduğu önemli degil) her halti yiyen

Son düzenleme:
@Hertain sen kaç yaşındasın cnm ve bildiğim kadarıyla hamilesin.O iğrenç kocan için kendini üzdüğünü değmez be cnm allah yardımcın olsun

Yorumları okudukça şaşkınlığım artıyor,arkadaşlar sizin ki düşene tekme atmaktan farksız....Nedir eskileri dökünce egolarınız mı kabarıyor,şu an hamile çaresiz ne yapacağını kestiremeyen kadına eski yorumları yazdıkça yardımcı mı oluyorsunuz,?....Cidden bazen şaşırıyorum ,bazıları neredeyse haklı çıktığı için tebrik ve madalya bekliyor,evet haklı çıktınız tebrikler;Ama şu kadının ruh hali sizinkinden daha önemli olmalı değil mi?
Evet bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yoktur ve kimse yatağına aldığı,yuvasını,bebeğini dünyaya getireceği babanın bu haltları yiyeceğini düşünerek yaşayamaz...Kimse çocuk doğurmasın,kimse mutluyum demesin, kimse güvenmesin böyle daha mutlu olunur nasılsa!
Benim de yaptığı yorumlarla dikkatimi çeken bir üyeydi @Hertain , ama bu kadar üstüne gidilmesini doğru bulmuyorum,sizin şu an çevre baskısı ve dedikodusu dediğiniz şeyi kadın burada yaşıyor....Daha ayrılmadan hemde.....
Ben şu hayatta kimseye güvenmeyen insanlara, şüpheci yaklaşanın temkinli olduğu masalına inanmıyorum; ama sınav sa elbette sınavı böyleleri de yaşıyor o zaman ben hiçbir şeye güvenmemiştim ne kadarda akıllıymışım demiyorsunuz en az bu kadın kadar üzülüyorsunuz?Şimdi o güzel aklınızla bu kadını öncesiyle yargılamadan yardım etmek daha akılcı,hiçbir nedeniniz olmasa da karnında ki meleği düşünerek!
Konu sahibi lütfen düzeninizi bozmayın eşinizi evden gönderip yanınıza bir yakınınızı çağırın bence bu sizin ve bebeğinizin sağlığı için daha mantıklı....en azından geçici bir süre!
Karnındaki meleği düşünmeyen biz miyiz sizce???
Aldatıldığını hissettiği halde bebeğini düşünmeden deşmiş olayı, sonra stres yapıp sigara içmiş şeker yemiş yemek bile yememiş. Ne yapalım madalya mı takalım? İnsanın aklı varsa kullansın bir zahmet. En azından bebeğine normal davranırsa bu kadar tepki almaz emin olun.

Ya arkadaşlar fetva hatlarını aramamda Ne gibi sakınca var sadece o an akıl verecek yada belkide yardım istemek için aradım bilemiyorum,Çünkü gidecek yerim yoktu kalmak için yerde istedim ama yok belediyenin misafir hanesi varmış 3 ay kabul ediyormuş dava ise 2-3 seneyi bulabilirmiş o arada alacağım tazminat ise ortalama 500 tl imiş
:( ailen yok mu be cnm

Aldatıldığını hissettiği halde bebeğini düşünmeden deşmiş olayı, sonra stres yapıp sigara içmiş şeker yemiş yemek bile yememiş. Ne yapalım madalya mı takalım? İnsanın aklı varsa kullansın bir zahmet. En azından bebeğine normal davranırsa bu kadar tepki almaz emin olun.
depresyona da girer allah muhafaza hamile üzüntüye gelmez hormonlar tavan yapar bu dönemde.

Fetva hattini aramak kendini kandirmak icindir.
Suan yapmak istedigini yapamiyor onun icin bisseylerin altina siginip icini rahatlatmak kendini aldatmak denir buna.
Ama hicbir din gorevlisinin sana eziyet eden boyle ahlaksizliklar yapan bi adama sabret diyecegini sanmiyorum.
Ustelik hamile bi kadina.

Yalniz bastaki mesj anlamadim kocasi hertaine baska bi numaradan mesjmi atmis baska bi erkek gibi.
Sonra sapsik araya girip kocasi oldugunu mu ortaya cikarmislar.
Ondan sonra hertain de kocasiyla kavga ediyo ama sabah adam yine mesj atiyo aslihana(hertaine yani) dememis mi ozmn niye boyle seyler yapiyon diye yuzune vurmamismi.

Bide gecen sene diyo demekki gecen actigi konulardan once adam da varmis biseyler.
Adam 50 yasinda nerdeyse ama hertain le aralarinda yas farki var heralde fazla.

Kendini bilmez birinin yaptıkları yüzünden dinini niye suçlayıp hırsını ondan alıyorsun? Sigara niye içiyorsun karnındakinin suçu ne be güzelim. Silkelen kendine gel. Eve bir temizlikçi al güzelce otur düşün ailene anlat destek çıkacaklarsa hemen aç davayı. Ki bebeğinle arkanda dururlar inş. Ama böyle olmaz. Bebeğin de dinin de senin de suçun yok.
40 ından sonra da zaten onu değiştiremezsin. Allah yardımcın olsun.

Tepkinizi nasıl dile getirdiniz okumadım ama aklı olan da bu kadına; hani karnını okşardı,hani ayağını öperdi diye nispet yapmasın bir zahmet...Bunları yorumlarınızda belirttiyseniz sözüm sizede,kadının madalya beklemediği çok aşikar değil mi,çaresizliğini anlatıyor ve yüzüne neler vurulacak diye bekliyor,bebeği düşünüyorlarsa bir zahmet bu yorumları yaparak bir sigara daha yaktırtmasınlar!

Kendini bilmez birinin yaptıkları yüzünden dinini niye suçlayıp hırsını ondan alıyorsun? Sigara niye içiyorsun karnındakinin suçu ne be güzelim. Silkelen kendine gel. Eve bir temizlikçi al güzelce otur düşün ailene anlat destek çıkacaklarsa hemen aç davayı. Ki bebeğinle arkanda dururlar inş. Ama böyle olmaz. Bebeğin de dinin de senin de suçun yok.
40 ından sonra da zaten onu değiştiremezsin. Allah yardımcın olsun.
Ben de anlamiyorum bunu. Guya namaz kiliyormus da falan. Hakkiyla kilsa o namazi degil aldatmak yalan bile soyleyemezdi.

Geçen gün konu açmıştım...
Dökümanları bekliyorduk,fakat adi herif o kadar emindiki biran bende inanmıştım.

Ama geçen sene yaşadığım olayı(bir numaradan bana eski erkek arkadaşımın ağzından mesaj gelmişti ve numaram yeniydi,bilmiyordu.Sadece adi eşim biliyordu eski erkek arkadaşımın ismini)kızlarla kurduğumuz grupta paylaştığımda bana adi eşimin ikinci hattı olabileceğini,bana zarf attığını falan söylediler.Tabiki yine konduramadım çünkü o numaradan internet sitesine 2 tane arkadaşlık ilanı,1 tane gay ilanı Ve 2 tane sahte facebook hesap var.
Neyse @sapsik58 le iletişime geçtim ve bana numara ayarladı Allah razı olsun.Eski telefonum vardı,ona whatsapı kurduk Ve insatagramdan da sahte foto ayarladık isim olarak da Aslıhanı düşündük.Ve whatsapdan yazdım veee sonuç adi eşimmiş.
Fotosunu attı:KK43:(((((
En çok yaralayan ise ertesi sabah birlikte ağladık ben gidecem senden soğudum buz gibi oldum dedim,beni herhangi bir konuda kandırıyorsan öbür tarafta gani gani alacağım olsun dedim ve vaaz dinlettim geldi yavşadı ağladı.içimden dedimki 2.hattına yazmayacak galiba dedim ve biran mutlu oldum ama ofisine gider gitmez yazdı ve öğlene doğru Aslıyla cinsel içerikli mide bulandırıcı sohbetlere girdi Aslıhan daha da yazmayınca anladı ve daha da yazmadı.Aslıhan(ben)yıkıldı resmen iğrençti çok iğrenç.Herşey ortaya çıktı ve hala inkar etti şahidim var dedi Selim diye biri en yakın arkadaşı,adamı aradım ve adamın hiçbirşeyden haberi yok ben eşinle konuşup sana geri dönecem dedi ki geri dönmedi onuda kandırmış:KK43:
Ardından kardeşi geldi çocuğu hastaydı ben ağlarken duyunca dayanamadı akşamına geldi.Ona herşeyi gösterdim bütün pisliğini anlattım.Abisine ağır konuşmuş falan filan...

Kızlar şimdi nasılmıyım taş gibiyim,sigara içtim dün ama kesmedi acımı,4-5 gündür boğazımdan sıcak yemek geçmedi hele dün 3-4 tane badem şekeri ve sudan başka bişey yiyemedim sanki yeni sofradan kalkmış gibi karnım şiş burnuma kadar doymuş gibiyim.Sevgim,saygım,merhametim hiç kalmadı.Dün iki tane toz bezi için 1:30 saat makinayı çalıştırdım.Afedersiniz evi bok götürüyor Ve hiç yemek yapmıyorum.Bu kadar küçüleceğini hiç tahmin etmiyordum.
Akşama kadar Seni Seviyorum diyen adam kremlerimi sürüp ilaçlarımı içiren adam...
İnşallah başına bir nüsibet gelirde uçkuruyla uğraşacağına kendiyle uğraşır AMİNN.
Birde 5 vakit namazını kılan biri ve benim artık onun yüzünden ne dine nede insanlara güvenim,inancım kalmadı.Fetva veren yerleri aradım bütün şehirlerin müftülüklerini affet yada yuvanı yıkma dediler nasıl affedilir ki?!!!!
Hele böylesine munafığı,riyakarı nasıl affedebilirim.Bana diyorduki mini etek giyenlerden nefret ediyorum tiksiniyorum diyordu açtığı sahte facesindeki kızları bir görseniz aman Allahım bu kadar riyakarlık olur.Hele biri bizim yaşadığımız yerlerde durmadan her fotosuna kalpli beğeni atmış kızda en fazla 18 yaşında,bizim adi 50 yaşına girecek neredeyse.
Bu saatten sonra nemi yapacam para,altın biriktirip bebeğim biraz büyüdükten sonrada çekip gidecem...
@sapsik58 Allah senden bir değil bin kere razı olsun Can'ım benim.
(Kızlar soru sormayın kimseye cevap verecek durumum yok sizleri sadece bilgilendirmek istedim)

O fetva yerlerin belasını versin asıl yuvanı yıkmaymış sen yesen bu haltları kim bilir ne ağır sözler edeceklerdi.
aaah ah.
artık ne dinin ne ibadetin bir anlamı kalmadı. insan kandırma aracı olarak kullanılır oldu. dinimizi böyle lekeleyen böyle uçkurlarına malzeme edenlerden hesabı sorulacak elbet...

Tepkinizi nasıl dile getirdiniz okumadım ama aklı olan da bu kadına; hani karnını okşardı,hani ayağını öperdi diye nispet yapmasın bir zahmet...Bunları yorumlarınızda belirttiyseniz sözüm sizede,kadının madalya beklemediği çok aşikar değil mi,çaresizliğini anlatıyor ve yüzüne neler vurulacak diye bekliyor,bebeği düşünüyorlarsa bir zahmet bu yorumları yaparak bir sigara daha yaktırtmasınlar!
Ben de bahsettiğiniz yorumları görmedim, hoş değil tabi ki. Konu sahibi bence bu ruh haliyle yorumlar iyi olsa da bir sigara daha yakar. Böyle insanlara tahammülüm yok üzgünüm.

Eminim ki hamile olmasa ,daha kolay ayrılabilirdi.Kolunu bağlayan bebeği,nasıl bakarım korkusu.:anne:Keşke erkekler de aldatmadan önce ,eğer ayrılırsam çocuğumun psikolojisi nasıl olur diye aklına getirebilse.

Bu arada eski konularının böyle bir durumda hatırlatılması hoş değil.
Allah yardımcı olsun @Hertain

Buna inanamıyorum. Ciddi misin ya? Aynısını sen yapsan onu boşa namuslu kadın al derler. Dini kendine göre yontan zihniyete lanet olsun.
Fetva hattı derki kadın ve erkek için 4 sahitin var mi ? Gözünle uygunsuz vaziyette gördün mu ? Bunları sorar gelinimiz de kardeşimizi telefon da aldatmış kardeşim in haberi yokken annem aramış ve bu cevapları almış dinimiz inceliklere dolu bir din ama malesef dinimiz çok kötü gösteriliyor bazı isanlar yüzünden

İlk aldatma yani yakalanma olayında çocuk için erkek kardeşim affetti 3 ay demeden kadın yine aldattı kardeşimde ben üstüme düşeni yaptım artık yolun açık olsun deyip boşadı
Şimdi çocuğunu görmüyor bile kadın
Neyse dinimiz erkek veya kadına göre fetva vermez

Back
X