Allah Belasını Versin!!!!!!

@Hertain Allah yardımcın olsun önce evladin için sigarayı ağzına sürme ne olur eşinle doğmadın ki o yüzden kendin ve bebeğin için sağlığına dikkat et dersen ki boşanamam anlarim
Yuva yıkmak kolay değil
Sen tevekkülü elden bırakma bir Allah kulu yüzünden de dinini yok sayma
Rabbim yardımcın olsun

Ben de bahsettiğiniz yorumları görmedim, hoş değil tabi ki. Konu sahibi bence bu ruh haliyle yorumlar iyi olsa da bir sigara daha yakar. Böyle insanlara tahammülüm yok üzgünüm.
Burada sizi tenzih ediyorum, kadınım kadını da böyle yerin dibine sokarım,dedikodunun da alasını yaparım bunu demişti ha şunu da söylediydi diyen mahalle ağızlı ama eğitimli kadınlardan gına geldi,her zaman söyleyeceğim hiç usanmadan saygı,merhamet ve vicdan bunların olduğunu gördüğüm insanlara saygım sonsuz ama diğerlerine değil.....

Burada sizi tenzih ediyorum, kadınım kadını da böyle yerin dibine sokarım,dedikodunun da alasını yaparım bunu demişti ha şunu da söylediydi diyen mahalle ağızlı ama eğitimli kadınlardan gına geldi,her zaman söyleyeceğim hiç usanmadan saygı,merhamet ve vicdan bunların olduğunu gördüğüm insanlara saygım sonsuz ama diğerlerine değil.....
Çok iyi anlıyorum, ben de o yorumlara tepki verdiğinizi bilseydim karışmazdım hiç. Haklısınız...

Fetva hattı derki kadın ve erkek için 4 sahitin var mi ? Gözünle uygunsuz vaziyette gördün mu ? Bunları sorar gelinimiz de kardeşimizi telefon da aldatmış kardeşim in haberi yokken annem aramış ve bu cevapları almış dinimiz inceliklere dolu bir din ama malesef dinimiz çok kötü gösteriliyor bazı isanlar yüzünden

İlk aldatma yani yakalanma olayında çocuk için erkek kardeşim affetti 3 ay demeden kadın yine aldattı kardeşimde ben üstüme düşeni yaptım artık yolun açık olsun deyip boşadı
Şimdi çocuğunu görmüyor bile kadın
Neyse dinimiz erkek veya kadına göre fetva vermez

yani işte konu sahibinin bu konuyu açması saçma idi.. 4 şahit olayı boşanmak için değil ki... eğer 4 şahit var mı diye soruyorsa yanlış yapıyordur fetva hattı. her ne ise onlara zerre güvenim yok maalesef. değil boşanmak dini konudaki bir merakım için bile aramam fetva hattını.. açar güvendiğim ilmihalden okurum.

boşanmak için dinen bir kanıta gerek yok. boşanmak günah da değil haram da değil..

fetva hattına yükleniyorsunuz ama onlar ne yapsın? tek telefonla, 'kocamın iki hattı varmış, hamileyim' diyen bir kadın var. O kişiler, psikolog değil, aile danışmanı değil. Onlar bile, aileleri görmeden, seanslar yapmadan kesin hüküm vermiyor. Ordakiler de yuvanı yıkma demişlerdir, bunun altında kalmamak için.

(ki öyle fetvaymış falan aslında hiç anlamam, sadece burdan bakınca 'boşan' hükmünü bir telefonla veremez gibi geldi)

konu sahibi önceki konusunda otogardaydı demek ki ailesine gidebilir
gitmek istemiyor muhtemelen boşanmak da istemiyor fetva hattı falan bahane burda sayfalarca insanlar boşan dedi, gidecek yerin yoksa olayı daha fazla kurcalama dedi, ne yaparsa yapsın da karnındaki bebenin günahı ne anne karnına düştüğünden beri yazık ya şiddet görüyor aç kalıyor bebeğinizi düşünmeye başlayın bir an önce.
ayrıca eşinizin çocuğunun suçu yok onu neden eve almıyorsunuz onu da anlamadım gerçi kendi çocuğunu düşünmeyen başkasınınkini hiç düşünmez. kendi çocuğunu düşünmeyen koskoca insanlar da ana babasına laf atmasın bi zahmet.

yani işte konu sahibinin bu konuyu açması saçma idi.. 4 şahit olayı boşanmak için değil ki... eğer 4 şahit var mı diye soruyorsa yanlış yapıyordur fetva hattı. her ne ise onlara zerre güvenim yok maalesef. değil boşanmak dini konudaki bir merakım için bile aramam fetva hattını.. açar güvendiğim ilmihalden okurum.

boşanmak için dinen bir kanıta gerek yok. boşanmak günah da değil haram da değil..
bosanmak hak tabi orası ayrı mesele ama yuva yıkmk cok kolay mesela bir iftira yeter bazen iftiraların önüne geçmek için sahit aranır tabi şahitlerin dogrulugu da önemli bun işler karışık ama fetva hattını araması yanlış olmuş

Fetva hattı derki kadın ve erkek için 4 sahitin var mi ? Gözünle uygunsuz vaziyette gördün mu ? Bunları sorar gelinimiz de kardeşimizi telefon da aldatmış kardeşim in haberi yokken annem aramış ve bu cevapları almış dinimiz inceliklere dolu bir din ama malesef dinimiz çok kötü gösteriliyor bazı isanlar yüzünden

İlk aldatma yani yakalanma olayında çocuk için erkek kardeşim affetti 3 ay demeden kadın yine aldattı kardeşimde ben üstüme düşeni yaptım artık yolun açık olsun deyip boşadı
Şimdi çocuğunu görmüyor bile kadın
Neyse dinimiz erkek veya kadına göre fetva vermez

Yahu kadın yakalamış, kendi kendine inanması için 4 şahit mi bulacak?

Anlatmadan gecemiycem :)Ablamin esi ablami defalarca aldatti resmen videolarini telefon konusmalarini kulagiyla dinledi ben adami evli bi karinin evinden balkondan atlarken birebir gozumle gordum sordugumda aldigim cevap suydu sen hayal gormusun eniste gozumle gordum ne sacmaliyosun sen diyorum sacma sacma konusma ne isim var orda hayal gormusun diyodu oyle bi inkar ki insan gozunden suphe ediyo:) ablam her enistemi yakaldiginda sanki yeni bisey gibi sok oluyo icler acisi:)gecen gene aradi beni enisteni yakaladim bosancam ee abla enistemi senelerdir seni birak ben bile yakaladim bosanmadin niye yeni duymus gibi yapiyon bunu biliyoz bari belli etme yakaladigini diyom yook bide telefonunu falan yonlendiriyo sanki gizli sakli bisey var ablam yakalayacak sonra kopuyo kiyamet 2 gun sonra ablam ariyo enistemin sesi geliyo gulluk gulustanlik yani diyecegim ben ablama yillardir anlatamadim anlamadi bosan diyenlere kiziyosunuzda tamam bosanmayin ama en azindan kurcalamayin

konu sadece aldatılmak da değil bana göre adam arkadaşlık sitelerinden gay ilanı vermiş
bunun argo bi anlamı var da neyse burada söylemiyim şimdi
konu sahibi evladını düşünmek zorunda bence boşanamayacaksa bunlara girmemeli b konuyu deşmemeliydi

Gecen konunuzda en az 30 uye size gidecek durumunuz yoksa kurcalayip hamile halinizle kendinizi huzursuz etmeyin unutmus gibi yapip lahusaliginiz gecene kadar bekleyin dedi dinlemediniz

Her konuda hamileyim ama yemek yemedim ac biraktim kendimi sinirlendim karnimi siktim sigara ictim gibi detaylar veriyorsunuz burada her 10 kadindan enaz 6 si anne ve bu durum kabul edilemez tepki gosterdiklerinde kaldiramiyorsunuz konunuzu kapattiriyorsunuz
Yada bana yukleniyorlar diye psikolojiye giriyorsunuz
Karninizdaki sabiden ne istiyorsunuz dunyaya gelmis bir bebegi ac birakmakla sut vermemek mama vermemekle karninizda olani beslememek arasinda bir fark yokki bunuda sorsaydiniz diyanete fetva kuruluna
Her seferinde birilerini acik edip tepki aliyorsunuz gecen defa kadinin bilgilerini verdiniz bu defa bir uye yardim etti diye acik ettiniz niye karismista hamile kadinin uzulmesine sebep olmus diye o uyeyede tepki gosterenler olacaktir (uyeyle sk karsilasirim genelde durduk yere kimseye gel ben yardim edeyim demez sizin cok israr etmis olmaniz lazim)
Konu acip yorum istemiyorsunuz e ne yapsin buradakiler
Bakin sizin bosanma imkaniniz yok ailem destek degil param yok diyorsunuz isiniz mesleginiz yok kurcaladikca batiyorsunuz kurcalamayin madem psikolojik olarak kaldiracak durumunuz yok buralara konu acipta kendinizi helak etmeyin hamilelik bebek forumlarinda takilin
Zamn herseyin ilaci zamanla bu konudada su akar yolunu bulur
Yazilan neyse onu yasarsiniz hamile halinizle illa kendi kendinizi huzursuz etmeye gayrt gostermeyin
Bos zamanlariniz icinde kendinize oyalanacak birsey bulun puzzle falan yapin (bu konudada siz beni anladiniz)
Sevgiler

+1

konu sahibi evladını düşünmek zorunda bence boşanamayacaksa bunlara girmemeli b konuyu deşmemeliydi

ben ortada evladını düşünen bir anne göremediğim için sadece kocişçi bir kadın üzerinden yorum yapıyorum
daha ilk aylarında karnını sıkıp bebeğine zarar veren biri sonuçta.

hayır yani fetva hattı tut ki boşan dedi ee o zaman boşanacakmıydı gidecek yeri olacakmıydı birden ?
bende aramaktaki amacı hiç anlamadım..
Adam muhafazakar, konu sahibi de öyle. Fetva hattını aradı ki, fetva hattı özür dilerse affedin eşinizin tövbe etmesi falan gerek desin diye.
Öyle diyecek zaten başka ne diyebilir fetva hattı? Adama söyleyecekti işte bana bunu bunu dediler seni boşamaya hakkım varmış bak diye, o da özür dileyecekti her şey güllük gülistanlık devam edecekti. Hattı kullanacaktı yani adamın zaafı oldğu için. Belli ki adam dindar geçinen bir tip, dindar falan değil tabi.

Bu kadının boşanmaya niyeti yok ki, ne olursa olsun adamı kabul edecek yani.

Back
X