Allah Belasını Versin!!!!!!

ben genel olarak dedim aslında çünkü bunu çok konuda gördüm.yoksa zaten konuya ilk yorumum boşanmayacaksan niye didikledin oldu.o konuda hem fikiriz.bunu sadece bu üye için değil bütün boşanmayacak yada boşanamayacak kadınlar için de diyorum.didiklemeyin,öğrenmeyin size bir kazancı yok.
+1000
İmkan gitmeye yetmiyorsa kendini huzursuz etme ayni fikirdeyim

Ben yazacaktım dedim sus zaten sevilmiyorsun iyi oldu yazdığın

Aaa neden, ben severim seni de yorumlarını da :KK54:

eşinizin 50 yaşında olduğunu söylemişsiniz, buna bakarak sizin de çok küçük yaşta olduğunuzu zannetmiyorum. 'babam beni kabul etmez' ergümanı biraz olmamış sanki. Eşiniz iş adamıydı, maddi durumu iyidir diye düşünerek, evde sinsi sinsi altın biriktirmek yerine dava açıp, hakkınız olan nafakanızı, tazminatınızı alabilirsiniz.

Affedecekseniz de gerçekten affedin destek alın ve unutun. Unutmazsanız çünkü, bebeğiniz en çok zararı görecektir. her gün kavga, tartışma, güvensizlik içinde büyüyecek.

Hertain 23 eşi 45 yaşında

niye biliyor musunuz

çünkü bazı yazanlar konuları o denli içselleştiriyor ki kadın boşanmayınca ya da boşanmaktan vazgeçince olay senin için o kadar yazdık çizdik emek harcadık sayfalar dolusu akıl verdik bak araştırıp neler bulduk kıvamına geliyor.konu açanlar da bence bu tepkiler yüzünden boşanmak istemiyorum diyemiyor.

sanki bir mahalle baskısı var gibi oluyor.

Ne kadar baskı olursa olsun
Yürekli olacaksın. Sadece burada değil her yer için geçerli bu.
Şurada tanımadığı insana bile kendini ifade edemeyen
Reel hayatta hiç muvaffak olamaz.

Hayatlarımız sadece okuduklarımızdan yada o an için
anlattıklarımızdan ibaret değil.
Ben bu tarz çıkışları da zaten doğru bulmuyorum.
3-5 yorum yapmakla kimse kimseye emek vermiş olmuyor.
Fikir alışverişi yapıyoruz.
Karşılıklı bir durum söz konusu.
Bazı konu sahipleri oluyor bende mesela yok artık nasıl
boşanmaz bu saatten sonra diye düşünebiliyorum.
Ama çıkıp ona puuu sana gurursuz haysiyetsiz nasıl boşanmazsın
diyemem.
Kimim ben?
Herkes durması gereken yeri bilecek.Boşan diyenler değil ama nasıl boşanmazsın diye itham edip olayı onursuzluğa bağlayanlar
Önce dönüp kendilerine bakacak.
Konu sahipleri de tabi ki çıkıp allah sizinde başınıza verirse
bla bla yapmayacak. Yada boşan diyenleri paylamayacak.
Ben kendi adıma çocuğum için, kendim için, aşkım için
şu için bu için sebebi ne olursa olsun affettim diyen
insanı
Sırf şurada eleştirilmemek için affetmemiş gibi yapandan daha
değerli buluyorum.

Lütfen önce doktora git ve bebeğinin sağlığından bir emin ol.Zorla kendini yemek ye,sigara içme .Yemek yememenin ,sigara içmenin sana yada bebeğine bir yararı yok bilakis zararı çok sen de biliyorsun.Sen de bebeğin de yeterince hırpalanmışsınız bir de sen hırpalama kendini ve bebeğini.
Boşan yada boşanma bu senin bileceğin bir karar.Kötü de olsa bu kararını yargılama hakkını kendimde bulmuyorum ama şayet bu olaya rağmen eşinle devam edersen hukuken affetmiş sayılacağından bu olaya dayanarak dava açamaz ve olay neticesi çektiğin acılar için tazminat talep edemezsin.Yeni bir olay olur o ayrı.
Çok üzüldüm sana en çok da bebeğine.
Sağlıkla doğurman ve büyütmen dileğiyle.

Konu sahibi 23, eşi 45 yaşında, kaçarak evleniyor, arkasinda ailesi de yokken calismayi falan dusunmuyor cocuk yapiyorlar. Gecmise bakip gelecek icin daha akillica adimlar atmak gerekli. Bin defa dusun bir kere adim at artik. Duygularinla degil mantiginla hareket et. Senin icin cok aci olsa da bebegin ve senin icin en iyisini yapmalisin. Umarim hatalarindan ders alirsin.

Kaçtı deme sakın ne olur..

Kaçmış, babam affetmez diyor.

Ancak ben de diyorum ki eder, sokağa atacak hali yok.

En kötü birkaç gün hatta hadi diyelim babası o kadar suratsız birkaç ay surat asar ama elbet ki geçer.

Böyle bir adama katlanmaktansa babama katlanmayı tercih ederim.

En kötü birkaç gün hatta hadi diyelim babası o kadar suratsız birkaç ay surat asar ama elbet ki geçer.

Aynen nede olsa babadır affeder bağrına basar evladını..
Koca pek iyi değil herhalde demi konuyu pek blmiyorum gerçi..

Bir konu vardi ya 27 yas fark diye.

Konu sahibi gelsede okusa. Ben bu kadar fark olgunu bilmiyordum 23 ile 45 22 yas fark. Adam is adami.

O konudaki adamda doktordu. Zaten kendinden bu kadar kucuk birine o gozle bakmalari filmin fragmani ama kizlarimiz ne hikmetse biraz ilgiye tav oluyorlar.

Aynen nede olsa babadır affeder bağrına basar evladını..
Koca pek iyi değil herhalde demi konuyu pek blmiyorum gerçi..

Söylediğine göre çok iyi davranıyormuş, aşırı iyi hem de.

Hele bizim kültürümüzde aileye sahip çıkmak, anneye/babaya/çocuğa/kardeşe merhamet göstermek büyük yer eder.

Sokakta kalacağını düşündüyse ve Hertain kocasına dönmeyeceğini söylerse babası kabul eder.

Şu an ne kadar sildim, istemiyorum dese yine eder.

Hiçbir aile çocuğundan ayrı kalmayı sürdürmek istemez.

O adamın da içi yanıyordur şimdi.

Ne kadar zaman geçmiş olursa olsun, üzülüyordur.

Söylediğine göre çok iyi davranıyormuş, aşırı iyi hem de.

Hele bizim kültürümüzde aileye sahip çıkmak, anneye/babaya/çocuğa/kardeşe merhamet göstermek büyük yer eder.

Sokakta kalacağını düşündüyse ve Hertain kocasına dönmeyeceğini söylerse babası kabul eder.

Şu an ne kadar sildim, istemiyorum dese yine eder.

Hiçbir aile çocuğundan ayrı kalmayı sürdürmek istemez.

O adamın da içi yanıyordur şimdi.

Ne kadar zaman geçmiş olursa olsun, üzülüyordur.

Üzülmezmi hiç hiç evlat sonuçta..
Karar verdiği an gidecekse babasıda tamam der kucak açar..

Sana ne denir ki hertain
Önceki konunu takip edememiştim eşinin seni aldattığına eminsin ve boşanma davasi açmayıp altın mı biriktireceksin
Bosanma davasinda hak düsürücü süreler vardir zinayi ögrendiginden itibaren 6 ay icinde dava acman gerekir
Affeden tarafin dava acma hakki yoktur.
Sanirim bunlardan bihabersin.
Sana cok kizginim cok
Bebegine neden zulmediyorsun sigara icmek de neyin nesi yazik günahtir hincini yavrunadan cikarma.
Kac yillik evlisin bilmiyorum ama hic mi 5 kurus para arkana atmadin simdi para biriktirecegine inaniyor musun o kadar kolay mi para biriktirmek?
Cek git ailenin yaninda bosanma davani da ac catir catir al tazminatini nafakani
Gider o kadinlarin ustune yapar mali mülkü bebegin de dogar sap gibi kalirsiniz ondan sonra
Biraz agir konustum ama artik ac su gözünü kendini kandirma.

Yazık ya üzüldüm şimdi
Babası yaşında adam olduğu için istememiştir babası, kız kaçınca ne yapsın, baba sonuçta ,affeder elbet
Allah çoluğumuza çocuğumuza akıl fikir versin, bende istemem kızım 23 yaşında 45 yaşında bi adama kaçsın, Allah korusun

Ya arkadaşlar fetva hatlarını aramamda Ne gibi sakınca var sadece o an akıl verecek yada belkide yardım istemek için aradım bilemiyorum,Çünkü gidecek yerim yoktu kalmak için yerde istedim ama yok belediyenin misafir hanesi varmış 3 ay kabul ediyormuş dava ise 2-3 seneyi bulabilirmiş o arada alacağım tazminat ise ortalama 500 tl imiş

Nafaka miktarı eşinin maddi durumuna göre belirlenir. Öyle 500 tl gibi standart tutarlar olmaz. Ayrıca mahkeme senin evlilikte sürdürdüğün hayatın refah seviyesine de bakarak nafaka takdir eder. Hasılı kelam eşinin maddi durumu iyiyse iyi bi nafaka alırsın.
Haa ben sadece yanlış bildiğin bir şeyi düzelttim. Yoksa boşanıp boşanmamak sana kalmış.

Back
X