• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah Belasını Versin!!!!!!

Yaziyor gecen sene basima gelen olayi anlatiyim diyor.
Ama anladigim kadariyla adama aslihanin kendisi oldugunu soylemiyor.orda bi karisiklik var.
Ama adamla telf mevzusu yuzunden kavga ediyolar.
Adam alttan aliyo felan ama sabah yine bu aslihana cinsel mesj atiyo busefer.
Yani adama demiyoki.
Belki de adama hala demedi bendim o aslihan diye.dese zaten adam sabah niye mesj atsin

bir senelik mevzu şuymuş, konu sahibinin eşi diğer karısının bilmediği numarasından karısına karısının eski sevgilisi gibi mesaj atmış tekerleme gibi oldu biraz :)
eve almıyorum kapıyı aradan kilitledim yazmış demiştir sanırım

Yaziyor gecen sene basima gelen olayi anlatiyim diyor.
Ama anladigim kadariyla adama aslihanin kendisi oldugunu soylemiyor.orda bi karisiklik var.
Ama adamla telf mevzusu yuzunden kavga ediyolar.
Adam alttan aliyo felan ama sabah yine bu aslihana cinsel mesj atiyo busefer.
Yani adama demiyoki.
Belki de adama hala demedi bendim o aslihan diye.dese zaten adam sabah niye mesj atsin

Çok ilginç tespitler bunlar :D takipteyim +1

E bizim bahsettiğimiz kahvaltı konusu açılalı 1 sene olmamış daha, orda ben bu işi çözdüm diyodu bile bile hamile kaldı yani
Evet belkide.
Ustunu kapatti sans verdi vsvsvs.
Ama adam yanlişmis demekki.

Ya bilmiyorum da bana tuhaf geliyor.
En cokta nedense bu iyi kocalarin biseyi cikiyo .
Ya da parmakla gosterilen ciftler var bide.
Derler ya parmakla gosterilen bi cifttik.
Ya da bi erkek asiri kiskanc millettin karisi kizi hakkinda kiyafetine oturmasina bilmem neyine laf ediyosa anliyom ki kesin bi eksigi var bu kisinin.
Hani kisi kendin de eksik neyse en cok onu dile getirirmis ya.

İmzanız doğruysa şayet bebek bekliyorsunuz, şu an yaptığınız şeyler, sigara içmek, şekerden başka şey yememek bunlar bebeğinize nasıl zarar verir biliyorsunuz değil mi ?

Uzaktan konuşmak çok kolay biliyorum ama şu süreçte bu şekilde davranarak hem kendinizi hem de bebeğinizi cezalandırıyorsunuz. Eşinize söyleyin bir süre evden ayrılsın, siz de bu süreçte kendinize gelin, aklınızı toparlayın bundan sonraki adımınızı düşünün. Eğer bu evliliği sürdürmek istemiyorsanız da ona da biraz sakin düşünerek karar verebilirsiniz. Bu şekilde davranırsanız en çok zarar gören korkarım bebeğiniz olacak...

bir senelik mevzu şuymuş, konu sahibinin eşi diğer karısının bilmediği numarasından karısına karısının eski sevgilisi gibi mesaj atmış tekerleme gibi oldu biraz :)
eve almıyorum kapıyı aradan kilitledim yazmış demiştir sanırım
Yok yanlis anlamisin.eski karisina degil.

karısın bilmediği diğer hattından demek istemiştim
Hartain numarasini degistiriyor.
Kocasi hertaine eski sevgilisiymis gibi mesj atiyo .
Hertain yemiyo bunu cunku eski sevgilim yeni numarami bilmiyor.
Kocam biliyo.
Ki zaten kocasi bilcek :))
Ama sevgilisinin adini da biliyomus hertainin.
Sonra hertain gruba soruyo onlarda diyoki kocan sana zarf atabilir diye.
Meger gercekten kocasiymis.baska bi numarasi varmis yani.
Zayen o numadan yemis naneleri.

Zamanında da mutlu değildi ki. Sanırım bu 2. üyeliği bir sürü konu açmış şikayet etmişti kocasının ergen oğlundan bıkmış ömrü çocuğa içli köfte yaparak geçiyormuş ama kıymeti bilinmiyormuş bla bla bla.
aa o konu sahibi hertain miydi

Canım başka arkadaşta söylemiş gerçi ,şu an en büyük zararı bebeğine verirsin yemeğini ye sigara içme, sigara dumanı direk bebeğe gidiyor plesanta süzemiyor onu,hiçbirşey bebişin sağlığından önemli değil

Hayatımı merak ediyorsan faceden ekleşebiliriz ciddiyim, çok sıradan bir evliliğim var, düz rutin istikrarlı ne istediysem onu yaşıyorum heyecan entrika bilinmezlik istemem hayatımda ve ona göre bir evlilik yaptım, işten eve gelirken eve bişey lazım mı diyen benimde 2 süt bir koli yumurta dediğim bir eşim var, çiçek taki şu bu almam hediye olarak, romantik değildir ama evcimendir, yoğurdun kaymağını son kalan üçgen peyniri bana bırakır tuvalet kağıdını rulo peçeteyi vs ilk o kullanır ben o yapışkan kısmı açmayı sevmiyorum diye, ramtizmimiz budur

Ben hayatımın farkındayım yok şöyle yok böyle demiyorum ilerde de herşey olabilir başıma herşey gelebilir

Faydası oldu mu konu sahibine, umuyorum olmuştur, o zamanda kendini kandırıyodu şimdi de...hala altın falan diyo gerçekçi mi

Bak canım ben anneme, kendine gelsin kendini toplasın diye: senin ölümüne babama yandığım kadar yanmam demiş insanım o da bana yılan dilli dedi, demem o ki annem bile bunu dedikten sonra kimseden sevgi beklediğim yok ama doğru bildiğimi hep söylemeye devam edicem
doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar bacım

Ahhh ahhh!
Fetva hattı eziyet çek, kendini her gün ye bitir demiş yani ben böyle anladım?
Affet ki adam daha rahat aldatsın, daha kolay yapsın. Sende kabullen en iyisi.
Ne olacak? Her gün senin yanında birilerine ahlaksızca sarkıntılık edecek. Sen o an onun ne yaptığını biliyor olacaksın. Adamın ne sevgisi ne saygısı ne de ahlakı var.
Boşanmayacaksanız kurcamalayın diye zibilyon kere yazılanlar boşa.
Adamın gözlerine baktığında tek göreceğin sadakatsizliği sizi salak yerine koyuyor oluşu olacak.
Yine yalancı ağzından "seni seviyorum" diyecek.
Muhtemelen bir yerden sonra "O beni seviyor, benimle evli. Diğer kadınlar elinin kiri. Dönüp dolaşıp bana gelecek" diyeceksiniz.
Ee hayırlı işler.
Daha yazacak çok şey varda hamilesiniz.:olamaz:
Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
vallahi taşlanacağım ama 40 yaşında ki adam 20 yaşında ki kıza sulanıyorsa onda ahlak eksikliği başından bellidir aslında

Konu sahibi gibi oldum ama ikinci uyelik degilde sanki teyzesimin basina gelmis gibi acmisti konuyu.
Heralde hertainin actigi konular aslinda kendiyle alakaliydi.
Bi de komsu konusu vardi ordada komsunun kendine zarar verdigini soyluyordu.
Bundan ne kadar uzuntu duydugunu yardim edemeyisinden felan filan simdixe kendi yapiyo ayni seyi bebegini ve kendini dusjnmiyor.

Zaten ilk orda hertaini tanimistim yani .
Ve ne kadar duyarli bi komsu diye dusundum.hatta keske benimde boyle bi komsum olsa diye dusunmustum.mesj bile agliyarak okudum ya.
Cunku bende ozmnlar cok sıkıntili zamanlar geciriyodum ve bi arkadasim olsa keske diyodum ondan dolayi hertain kullanici adini hep animsardim :KK61:

Boşanmaktan başka bir çözüm yolu yok. Büyük bir hata yapmışsınız başta. Daha fazla hata yapmaya devam ederek hayatınızı zindana çevirmeyin.
Şiddet gösterecek öldürecek tipte bir aileniz mi var? Eğer öyle değilse affetmeleri için ayaklarına kapanın. Bebeğinizi öne sürün gerekirse. O kapı kapalıysa tamamen, kadın sığınma evlerine başvurun. Mahkemede hakkınızı arayın. Çocuğunuzun hakkı kalmasın. Boşanma konusunda da yardım alın birilerinden.
O adamın yanında daha fazla bulunmayın. Katlanmak sindirmek çok zor böyle bir şeyi.
Bütün bunlar kolay değil anlayabiliyorum. Ama yanlış seçimlerin kötü sonuçları da olacak ne yazık ki. Zor bir süreçten geçeceksiniz ama bu günlerde geçecek. Allah yardımcınız olsun.

Konu sahibi ve esi tam olarak kac yasindalar?
Adam kirk yasini askinsa kusura bakmasin ama o yastan sonra azani tenesir paklar demis atalar..

Biri bana .
Su numara ayarladi mevzusunu anlatabilir mi.
Bi kisi birine numara verip oda watsapa o numaraylami kaydoluyo.mevzu bumu yoksa hat alip hertaine mi vermis.
sapsik58 sapsik58

Hat aldim telefonculrda verilenlerden. Evde kullanmadigi bi telefona whatsapp yukledi konu sahibi ve benim aldigim hattin numarasini girdi. Benim elimdeki hatta onaylama mesaji geldi ' whatsapp onaylma kodunuz xxx" diye.
Konu sahibi kendi elindeki telefona bi kodlari girdi ve whatsapp hesabi acildi.

Konu sahibi gibi oldum ama ikinci uyelik degilde sanki teyzesimin basina gelmis gibi acmisti konuyu.
Heralde hertainin actigi konular aslinda kendiyle alakaliydi.
Bi de komsu konusu vardi ordada komsunun kendine zarar verdigini soyluyordu.
Bundan ne kadar uzuntu duydugunu yardim edemeyisinden felan filan simdixe kendi yapiyo ayni seyi bebegini ve kendini dusjnmiyor.

Zaten ilk orda hertaini tanimistim yani .
Ve ne kadar duyarli bi komsu diye dusundum.hatta keske benimde boyle bi komsum olsa diye dusunmustum.mesj bile agliyarak okudum ya.
Cunku bende ozmnlar cok sıkıntili zamanlar geciriyodum ve bi arkadasim olsa keske diyodum ondan dolayi hertain kullanici adini hep animsardim :KK61:

İkinci hesabı ama bu konu sahibinin.

Back
X