- Konu Sahibi eskidenolsa
-
İçinizden kaçınız boşanmış bir kadın olarak tek başına "babasız" bir çocuk büyüttünüz merak ediyorum.
Ne kadar kolay geliyor kimilerine...
İçinizden kaçınız boşanmış bir kadın olarak tek başına "babasız" bir çocuk büyüttünüz merak ediyorum.
Ne kadar kolay geliyor kimilerine...
Arkadaşlar konu sahibi arkadaşımızın geçmiş konularına bir göz gezdirdim..
Eşinden şiddet görmüş ve daha önce defalarca ayrılma eşiğine gelmiş evet bir kadın için çok ama çok zor bir durum ama.. işin birde şu yanı var..
Arkadaşımız eşini tüm bunlara rağmen defalrca affetmiş ve geçmişte bir bebek daha aldırmış zaten..
Bu dakikadan sonra ne kadar aldırma deseniz boş kısacası..
Bu işten benim anladığım eşinle kavga et ayrıl sonra barış, seviş çocuk olsun aldır. Sonra yine kavga et yine barış yine...
Diyecek fazlaca birşey bulamıyorum.. Keşke en başta boşanmış olsaydınız kocanızı hiç ama hiç affetmeseydiniz. Öldürdüğünüz o zavallı yavrunuz şimdi 1 yaşında olacaktı.. Karınınızdaki zavallıya kıymayın bari yazık yaa ..Zaten siz eşinizle ne ayrılmayı başarabiliyorsunuz ne geçinmeyi arada olan o zavallı meleklere oluyor bari bu aldırırsanız gidip tek celsede boşanın ve bir daha doğru insandan çocuk yapma kararı verene kadarda spiral falan taktırın ertesi gün hapı olmuyor yani..
gururla söylüyorumki ben..eşimden ayrıldığımda büyük kızım 16 küçüğüm 8 yasındaydı
rabbime çok hiç kimseye muhtaç etmedim onları babalarından bir çöp bile görmediler..
o zaman korunacaktı arkadasım
madem adama güveni yok hiç mi aklına gelmmedi bebek olma ihtimali
korundumda hamile kaldım ben aslında istemiyorum demekte cok saçma
Evet korunması gerektiği kısmına kesinlikle katılıyorum... hele ki öğrendik işte daha önce de bi sürü olay yaşamış, uyanık davranmalıydı. Büyük hata ve eğer doğurursa bu hatanın bedelini de babasız ve hep bi yanı eksik kalacak o zavallı bebecik ödeyecek... yazık yazık, çok yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?