belkı de sevdıgındendır. anne cocugu kotu yola gıderken azarlasa sorun etmezsın neden cunku duzeltmek ıcındır.. biri senı arayıp sormasa hemen kusersın bı ılgı sefkat bısey beklersın. O yapınca suc .) sen canın sıkılmasa dertlenmesen adını anmayacagın ıcın, adını an dıye yapıyordur belkı.. senden duymak daha hoş oluyordur.. sen kendı sınavındasın .. yalvar yakar ne ıstıyorsan artık onun senın ıcın hayrını nerden bıleceksın ?? sevıp sevmemeyı yıyıcı taraf yargılarsa bısı vermedımı tabı dıslarsın. 10 kere derdını dınler bı arkadas bı kere yalnız bırakır sıler atarsın dımı :)) ınsanoglu :))Bukadar işte....
Tovbe tovbeBukadar işte....
Hepimiz ayri sinaniyoruz. TovbeBukadar işte....
Bu nasıl bir başlık nerden çıkardınız böyle bişeyiBukadar işte....
Bir uzmana gıdınHergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Anlat dökül yaz... dinleyelim seni.Hergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Size ne düşündürüyorsa bunlari, tez zamanda son bulur inşallah.Hergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?