Allah beni hicc sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bukadar işte....
belkı de sevdıgındendır. anne cocugu kotu yola gıderken azarlasa sorun etmezsın neden cunku duzeltmek ıcındır.. biri senı arayıp sormasa hemen kusersın bı ılgı sefkat bısey beklersın. O yapınca suc .) sen canın sıkılmasa dertlenmesen adını anmayacagın ıcın, adını an dıye yapıyordur belkı.. senden duymak daha hoş oluyordur.. sen kendı sınavındasın .. yalvar yakar ne ıstıyorsan artık onun senın ıcın hayrını nerden bıleceksın ?? sevıp sevmemeyı yıyıcı taraf yargılarsa bısı vermedımı tabı dıslarsın. 10 kere derdını dınler bı arkadas bı kere yalnız bırakır sıler atarsın dımı :)) ınsanoglu :))

Hergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim

Bir uzmana gıdın

Anlat dökül yaz... dinleyelim seni.

Size ne düşündürüyorsa bunlari, tez zamanda son bulur inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…