- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 53
- 26
Canım nefes alabiliyorsun. Parmakların çalışıyor ki buraya bunları yazdın. Ee gözlerinde görüyor ki mesajlara cevap verebiliyorsun. Susadığında su içiyorsun yemek yiyorsun Allah seni rızıklandırmış çünkü. Başını sokacağın bir evin varsa. E 3 te çocuk o kadar çok çocuk için ağlayan yalvaran göz yaşı döken anne adayları var ki ? Senelerce uğraşan ve her ay hüsrana uğrayan. Allahım öyle merhametliki ona inanmayan insanlara bile yaşamaları için oksijeni güneşi ve karınlarının doyması için rızkını veriyor. Şuan zor zamanlar yaşıyorsun belli ki. Allah beni sevmiyor diye düşünme. Allahım seninle konuşmak istiyor öyle düşün . Sabırla dua et . Bende zor bi zamandan geçtim antidepresanlar uykusuz 5 gün ayakta dayandım. Hala uykuya dalmakta zorlanırım 2 saatimi alırHergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Konu sahibine yaptığım yoruma siz cevap verince karışıklık olmuş. Olay bundan ibaret keşke kendini kendi savunsaydıBen mi depresif yorum yazmışım?
Peki.
Nedir bu olmek isteyeck kadar olan sknti?Hergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Belli ki bir anksiyete yaşıyorsun. Ve baş edemeyecek durumdasın. Bir uzmandan destek almanı tavsiye ederim. Önlemezse daha ileri boyutlara gelebilir. Deprasyon v.s. hatta şizofreniye kadar. Bu durumları yaşayan tanıdıklarım var. Tevekkül etmek lazımHergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Koşulsuz şartsız herseye O ndan gelen herseye razı olup teslim olacak kadar sevmek mesela. Dertlere bile olmayan işlere bile vardır bir hayır demek gibiPeki sen Allah'ı (c.c) seviyor musun?
Evet cok Zor bi sürec gecirmissiniz. Ama geldi gecti dimi? Sonucta hepimiz bazen agır imtihanlardan geciyoruz. Sıkıntı yasamayan insan yoktur. Her ne olursa olsun halimize şükretmeliyiz... Beterin beteri vardır.. Bunu unutmayın. Lohusalıgın verdiği kısa süreli bunalıma girmıssiniz. Ama gecicek tabiki.. Lütfen destek alın bu sürecte sizi cok iyi anlıyorum.. Ben de bir trafik kazası geçirdim havada uctum ... Metrelerce sürüklendim. Ama ölmedim. Daha neler neler yasadım Ama hepsi gecti gitti sonucta Hepsi bize birer imtihan bunu bizlere yasamalıyızCok zor bı gebelik yaşadım ilk oglumda neyse geldi geçti dedım sonuçta oldu buda bir lütuf vardır Allah in bir bildiği. 1 ay önce doğum yaptım hamilelik ilkinden bile zor geçti erken doğum oldu mecburi. Dogum sezeryan oldu cok zor geçti sonrası atoni geçirdim kanamayı zor durdular ölüyorum heralde dedım aklımdan o anda inanın Allah im çocuklarım sana emanet vardır bundada bırsey senden gelen sonuçta dedım teslim oldum o an gerçekten herseye neyseki sok anda durdular yani ölümden döndüm yeni doğmuş bır bebek 4 yasında oglum kalacaktı ey gıdı ey herkes zor şeyler yaşıyor geçiriyor inanın hergun bahar yada hergunumuz kış değil sonuçta hayat bu halimize şükür güzel bakarsak güzel görur güzel yaşarız
Teşekkür ederim ama ben iyiyim yani geldi geçti herkes zor zamanlar geçiriyor diye kendi yaşadığım bir iki kotu zamandan bahsederek arkadaşi telkin etmek istedim sadeceEvet cok Zor bi sürec gecirmissiniz. Ama geldi gecti dimi? Sonucta hepimiz bazen agır imtihanlardan geciyoruz. Sıkıntı yasamayan insan yoktur. Her ne olursa olsun halimize şükretmeliyiz... Beterin beteri vardır.. Bunu unutmayın. Lohusalıgın verdiği kısa süreli bunalıma girmıssiniz. Ama gecicek tabiki.. Lütfen destek alın bu sürecte sizi cok iyi anlıyorum.. Ben de bir trafik kazası geçirdim havada uctum ... Metrelerce sürüklendim. Ama ölmedim. Daha neler neler yasadım Ama hepsi gecti gitti sonucta Hepsi bize birer imtihan bunu bizlere yasamalıyız
Teşekkür ederim ama ben iyiyim yani geldi geçti herkes zor zamanlar geçiriyor diye kendi yaşadığım bir iki kotu zamandan bahsederek arkadaşi telkin etmek istedim sadece
Sizi konu sahibi okudum yanlışlıklaTeşekkür ederim ama ben iyiyim yani geldi geçti herkes zor zamanlar geçiriyor diye kendi yaşadığım bir iki kotu zamandan bahsederek arkadaşi telkin etmek istedim sadece
Aminn hepimize oyle teşekkür ederimArkadaş sizi konu sahibi sandı sanırım.. bende öyle sandım ilk baş..Geçmiş olsun sizede RABBİM hayırlı sağlıklı ömür versin Inşallah yavrularınız ile birlikte..
NfsEge değil ki bu durumu yaşayan postun sahibi bir başkası o da hepimiz gibi tavsiyede bulunuyorEvet cok Zor bi sürec gecirmissiniz. Ama geldi gecti dimi? Sonucta hepimiz bazen agır imtihanlardan geciyoruz. Sıkıntı yasamayan insan yoktur. Her ne olursa olsun halimize şükretmeliyiz... Beterin beteri vardır.. Bunu unutmayın. Lohusalıgın verdiği kısa süreli bunalıma girmıssiniz. Ama gecicek tabiki.. Lütfen destek alın bu sürecte sizi cok iyi anlıyorum.. Ben de bir trafik kazası geçirdim havada uctum ... Metrelerce sürüklendim. Ama ölmedim. Daha neler neler yasadım Ama hepsi gecti gitti sonucta Hepsi bize birer imtihan bunu bizlere yasamalıyız
Sizi konu sahibi okudum yanlışlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?