Allah beni hicc sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Namaza durmuşsunuz ama kalbinizde Allah'ı hissetmemişsiniz, kuran okumuşsunuz ama okuduklarınız dilinizden gönlünüze inmemiş. Şimdi burda size kim yardım edebilir.

Namaza durmuşsunuz ama kalbinizde Allah'ı hissetmemişsiniz, kuran okumuşsunuz ama okuduklarınız dilinizden gönlünüze inmemiş. Şimdi burda size kim yardım edebilir

Nereden biliyorsunuz tamda böyle olduğunu?

Yanlış da olsa üst üste sıkıntılar yaşayınca, olmadik şeyler düşünebiliyor insan.

Hepimizin farklı sınavları var.. kötü olayları düşünmek yerine sizin hayatınız da güzel olan şeyleri görün.. mesela şuan bize yazabiliyorsunuz eliniz parmağınız var...beyniniz de bi hasar yok sağlıklısiniz..
Burası imtihan dünyası zaten burda huzur yok olmamalı ki diyelim ki RABBİM bizi sınıyor çok şükür bizi unutmadı..
Rabbim dayanamayacagimiz sınavlar dan korusun hepimizi...

İnanın siZdeki derdi nimet sayanlar var.Sabır edin elbet geçecektir dünyadaki herşeyin geçeceği gibi.Ve unutmayın dünyada rahat yoktur ayetini hatırlayın sıkıldıkça hepimizin sorunları var ama şükürler olsun her halimize🤲

Nereden biliyorsunuz tamda böyle olduğunu?

Yanlış da olsa üst üste sıkıntılar yaşayınca, olmadik şeyler düşünebiliyor insan.
Siz Allah'ın sizi hiçç sevmediğini nerden biliyorsunuz?
Düşünmekle kalmamış emin olmuş buraya yazmışsınız.
Gerçekten Allah'ı kalbinizde hissediyor olsaydınız bunları düşünmezdiniz. Yine de siz umudunuzu kesmiş olsanız da Allah yardımcınız olsun.

Hergun olmek istiyorum. Olemiyorum. Sadece vaktimi dolduruyorum. Dunyadan iz birakmadan silinip gitmek istiyorum. Beni Kınamayın. Ben tesetturlu, 5 vakit namazli 3 cocuklu üniversite mezunu bir kadinim. Cahil değilim. Defalarca kurani kerimi hatmettm. Tefsiriyle beraber. Ama son zamanlarda hayat beni cok zorluyor. Sadece kimseyle paylasamadigim bu duygularımi birileri e anlatmak istedim
Namaz kılıyorsunuz ama icinize işlememiş kuran hatmetmişssiniz kalbinizde hissedememişssiniz bu yuzden huzursuzluk icindesiniz bir adam kabeye 16 defa gitmiş hic bir sey anlamadım herkes boş boş dönüyordu demiş.. 17. Defa gidince bu sefer kalbi ancak acılmiş huzuru bulmus. Aslında hepimiz böyleyiz .. Sıkıntılar bizi Allah'a yakınlastırır.. Allah sevdigi kullarını dert. Sıkıntı verir.. Her kulun imtihanı farklıdır.

Depresyon filan mı ki bu? İnsanlar Allah'ın kendilerini sevmesi beklentisi olmayarak da yaşayabiliyorlar. Mutlu olabiliyorlar. Bknz. İslam inancına mensup olmayanlar. Sorunlarınız varsa terapi alın.

Bilginiz de varsa İslam inancına dair ve hala inanıyorsanız imtihan nedir nasıl olur burda sayfalarca anlatmamıza gerek yok diye düşünüyorum.

Ayrıca dini konular ve yorumlar yasak.

Siz Allah'ın sizi hiçç sevmediğini nerden biliyorsunuz?
Düşünmekle kalmamış emin olmuş buraya yazmışsınız.
Gerçekten Allah'ı kalbinizde hissediyor olsaydınız bunları düşünmezdiniz. Yine de siz umudunuzu kesmiş olsanız da Allah yardımcınız olsun.
Konuyu ben yazmadım.

Şuan da ne durumda olduğunu bilmediğiniz birinin bir iki cümlesiyle hakkında bu kadar net hüküm vermeyin bence.

Nacizene tavsiye.

Konuyu ben yazmadım.

Şuan da ne durumda olmadığınız birinin bir iki cümlesiyle hakkında bu kadar net hüküm vermeyin bence.

Nacizene tavsiye.
Sizi konu sahibi sandım bu benim hatam. Neden bir başka konunun altına bu denli depresif bir yorum yazdınız onu da anlayamadım.

Peki nedir sizi bu kadar üzen hepimizin dertleri var insanın belki benim derdim sizden daha çoktur herkesin yaşadığı kendine ağır böyle düşünmeyin Allah yarattığı kulunu sevmezmi

Şuan ki duygularınız yerine,sorunlarınızı anlatsanız keşke ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X