Allah bin belanı versin !!!!!!

bubendegilim

Görümceleri koruma derneği başkanı🌹
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
7.455
24.755
263
Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !

Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !

Son düzenleme:
6 aylık bebeğini Ankara'da bir anne de balkondan atıyor .

bende şimdi gördüm Allah islah etsin

Ben izleyemiyorum… hayvanlara ve çocuklara yapılan eziyeti asla izleyemiyorum… kahroluyorum, içim acıyor, günlerce zihnimden silemiyorum o görüntüleri

Haberi duydum. İzlemeye cesaret edemedim…

Maalesef hak ettiği cezayı alacağına dair pek ümidim yok… müslümenin katilleri olan dedesi ve babası serbest bırakıldıktan sonra artık hiçbir şeye inancım kalmadı. ( umarım yanlış biliyorumdur)

Artık kime dil dökeceğiz, kime yalvaracağız şaşırdık, Allah aşkına şu pislikler gün yüzü göremesin artık. Ardı ardına tepki gösteriyoruz, hiçbir şey değişmiyor. Umarım herkes hak ettiğini yaşar!

Bende instagramda az önce denk geldim maalesef. Ben o annenin de sadece süphelendigine inanmiyorum. O sesi o cigligi duymamak mümkün mü?!
Ama kadın gelince ne oldu anneciğim falan diyor. Ay bilmiyorum inanmak istemiyorum ya.. eşim sesini yükseltse ağzına ediyorum ben.

Eskiden sabahın köründe evlerden cıkıp tüm gün sokakta oynayan,acıktıgımızda komsu teyzelerden salcalı ekmek yiyen,bayramlarda kapı kapı gezip tanıdık tanınmadık herkesle bayramlasan cocuklardan biriydim ben.Güven vardı, kötülük daha azdı sanki, belkide o zamanda vardı ama göz önünde degildi.Oyle bir ahir zaman oldu ki artık cocugumu mahalle bakkalına göndermeye cekiniyorum.Bina icinde asansöre yabancı insanla binmesini istemiyorum.Şimdilerde kücük bir bebekken babandan siddet görebilirsin herşey muhtemel yavrucugum.Dünya her gecen gün kötüye giderken iyi niyetimiz ,vicdanımız ölmesin dilerim.

İnsan denemez öylesine. Ne istiyorsun minicik bebekten, bir de baba olacak. Anne, babalık ehliyete bağlanmalı ya.
Ben izlemiyorum diye bu olaylar yok olmuyor ama ben videoyu açmadım. Tvde görsem değiştirirdim. Aklımdan çıkmaz çünkü 50 kat daha fazla üzülürüm. Kendimi biliyorum.
Bugün radyo dinlerken bir dinleyici spikere göndermiş o da izlemiş bulunmuş. Kadın bir ağladı programda. Onunla ben de ağladım. Kendine gelemedi yayından çıktı.
Kim bilir neler yapıyor serefsz

Bende de var bu otrera
Ablama hep soruyorum hatta
izleyemiyorum Niye ?
ben küçükken hatirlamadigim bir travmami yaşadım? Filan diye

okuyorum ama dinleyemiyorum detay veren birini veya izleyemiyorum, hata kaza izlesem günlerce rüyama girer ya da gece ansızın uyanip gizli gizli agliyorum.

Hepsine karşı duyarsızlaşytırıldık !!!! Sadece kendi bebeklerine , evlatlarına karşı adaletleri işliyor !

Ben de izledim maalesef. İzlerken dehşete kapıldım, gözlerim dolu dolu izledim yarıda kestim zaten. Ben şaşırmıyorum artık. İnsanların %70i manyak. Normal %30un içinde delirmemeye çalışıyoruz.

Peki ya böyle bir dünyaya evlat getirmek… çok üzgünüm çok…

Ama kadın gelince ne oldu anneciğim falan diyor. Ay bilmiyorum inanmak istemiyorum ya.. eşim sesini yükseltse ağzına ediyorum ben.

Evleri o kadar büyük olamaz onlari duymamak icin. Birde bir bebek öyle dövülse muhakkak izi kalir. Daha önce de vurmussa görülmemesi mümkün degil. Belki annenin günahini aliyorum, ama kayit alacak kadar süphelendiyse vardir birseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…