- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
6 aylık bebeğini Ankara'da bir anne de balkondan atıyor .Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ya eskiden herkes cehenneminde yansın derdim ama artık bende aynıni diliyorumÇok acı.keske izlemeseydim.kuzum benim.
Artık kıyametin kopmasını ve bu leş dünyanın yok olmasını istiyorum başka çare bulamıyorum
bende şimdi gördüm Allah islah etsinArtık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Kedi cidden noluyor ??? Neden yahu neden ?6 aylık bebeğini Ankara'da bir anne de balkondan atıyor .
Ama kadın gelince ne oldu anneciğim falan diyor. Ay bilmiyorum inanmak istemiyorum ya.. eşim sesini yükseltse ağzına ediyorum ben.Bende instagramda az önce denk geldim maalesef. Ben o annenin de sadece süphelendigine inanmiyorum. O sesi o cigligi duymamak mümkün mü?!
Hele o boğar gibi yapışı.. Allahım ben bunu nasıl unutucam yaBen de sabah çok gerildim, yavrum ya çığlığı hâlâ beynimin içinde…
Bende de var bu otreraBen izleyemiyorum… hayvanlara ve çocuklara yapılan eziyeti asla izleyemiyorum… kahroluyorum, içim acıyor, günlerce zihnimden silemiyorum o görüntüleri
Haberi duydum. İzlemeye cesaret edemedim…
Maalesef hak ettiği cezayı alacağına dair pek ümidim yok… müslümenin katilleri olan dedesi ve babası serbest bırakıldıktan sonra artık hiçbir şeye inancım kalmadı. ( umarım yanlış biliyorumdur)
Artık kime dil dökeceğiz, kime yalvaracağız şaşırdık, Allah aşkına şu pislikler gün yüzü göremesin artık. Ardı ardına tepki gösteriyoruz, hiçbir şey değişmiyor. Umarım herkes hak ettiğini yaşar!
Hepsine karşı duyarsızlaşytırıldık !!!! Sadece kendi bebeklerine , evlatlarına karşı adaletleri işliyor !Ben izleyemiyorum… hayvanlara ve çocuklara yapılan eziyeti asla izleyemiyorum… kahroluyorum, içim acıyor, günlerce zihnimden silemiyorum o görüntüleri
Haberi duydum. İzlemeye cesaret edemedim…
Maalesef hak ettiği cezayı alacağına dair pek ümidim yok… müslümenin katilleri olan dedesi ve babası serbest bırakıldıktan sonra artık hiçbir şeye inancım kalmadı. ( umarım yanlış biliyorumdur)
Artık kime dil dökeceğiz, kime yalvaracağız şaşırdık, Allah aşkına şu pislikler gün yüzü göremesin artık. Ardı ardına tepki gösteriyoruz, hiçbir şey değişmiyor. Umarım herkes hak ettiğini yaşar!
Peki ya böyle bir dünyaya evlat getirmek… çok üzgünüm çok…Eskiden sabahın köründe evlerden cıkıp tüm gün sokakta oynayan,acıktıgımızda komsu teyzelerden salcalı ekmek yiyen,bayramlarda kapı kapı gezip tanıdık tanınmadık herkesle bayramlasan cocuklardan biriydim ben.Güven vardı, kötülük daha azdı sanki, belkide o zamanda vardı ama göz önünde degildi.Oyle bir ahir zaman oldu ki artık cocugumu mahalle bakkalına göndermeye cekiniyorum.Bina icinde asansöre yabancı insanla binmesini istemiyorum.Şimdilerde kücük bir bebekken babandan siddet görebilirsin herşey muhtemel yavrucugum.Dünya her gecen gün kötüye giderken iyi niyetimiz ,vicdanımız ölmesin dilerim.
Ama kadın gelince ne oldu anneciğim falan diyor. Ay bilmiyorum inanmak istemiyorum ya.. eşim sesini yükseltse ağzına ediyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?