- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Kadın çekmiş görüntüleri sanırım. Ufff.Muhtemelen o videoda bıçakla onu gebertiyorken görülürdüm ben en son olarak. Nasıl şüphelendirmiyor öyle sakin giriyor içeri kedimi öyle döven birini gorücem Allah büyük konuşturmasın cinayetle biter
Ben idam istemiyorum. Aynı şekilde muamele görsünler istiyorum. Hemen bir solukta ölmesinler. Keşke bunların hepsini bir kafese koysalar. Ekmek , su olmadan !Bunlarda birbirini gebertse .
O kadar haklısın ki. Hele kendi evladına bunu yapan kısmında…Gönül ister ki geri kalan hayatını 1e 1 bir hücrenin içerisinde kendi sçtığı bkta boğularak ölmeyi bekleyek geçirmesini ancak işte bu söylemler, bu istemler hep boş. Sadece öfkemizi dillendiriyoruz, ifade ediyoruz. Gerçekte olacak olan en iyi ihtimalle tutuklanıp 5-7 sene yatıp affedilip dışarıya çıkıp aramıza karışacak olması. Bu ne ilk ne de son.
Kundaktaki, ağzı daha süt kokan öz evladına bunu yapabilen, senin benim çocuğumla bir yerlerde karşılaşsa kim bilir neler yapar? Dışarı çıkarmazlar umarım, içeride lime lime etsinler diyorum. Bunu söylemek, adaletin tecellisini diğer mahkumlardan beklemek ne ironi ama tam olarak da bunu istiyorum. Dışarı çıkamasın.
Keşke izlemseydik, keşke böyle bir şey olmasaydı..Bende suan izledim kalbim pirpir attinizlerken yeminlen
Kameraya kim cekmis
Herkes anne baba olmasin
Allah sizi bildigi gibi yapsin ya
Vallahi ben de yazmak istemedim ama elime ne geçirirsem girişirim muhtemelen. Kadın belli etmedim gördüğümü, yoksa daha kötü şeyler yapardı bize diyor. Yok yine de aklım almıyor. Minicik hayvanlar bile yavrusuna dokundan cüssesine bakmadan saldırıyor. İnsan öleceğini bilse var gücüyle saldırır.Bir daha dövsün de kayıt altına alayım diye kamera gizlemez.Ben bu kadar büyük konuşuyorum aynını yaşasam kocamın boğazını keserim. Allahın belaları.
İzledim izlemez olaydım. O kadar üzüldüm ki saatlerce ağladım. bebek sahibi olmak isteyipte olamayan varken.. Ne denilebilir ki. Sadece beddua edebiliyoruz. İnşallah çıkamaz o delikten. Orada çürür gider aynısını içerde ona da yapsınlar inşallah bin kat beterini. Allah isteyen ama hakeden gerçekten evlat sahibi olabilecek insanlara nasip etsin inşallah böylelerine değil.Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Sabah izledimHele o boğar gibi yapışı.. Allahım ben bunu nasıl unutucam ya
Yok bu sonuncusu bir de artık. Daha önce defalarca dövmüş yavruyu. Kadın şüphelenmiş ama konduramamış.Muhtemelen o videoda bıçakla onu gebertiyorken görülürdüm ben en son olarak. Nasıl şüphelendirmiyor öyle sakin giriyor içeri kedimi öyle döven birini gorücem Allah büyük konuşturmasın cinayetle biter
Ben de çok ağladım ya ona.. bebek o yaa bebek. Allahından bulsun gebersin.. elinden küçük be onun yüzü vicdansızArtık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Bende izlemedim hatta aylardır TV bile izlemiyorum ama bugün ilk defa Instagrama girdim orda herkes paylaşmış videoları açmadım ama resimleri var ister istemez gördüm ve sadece resimleri görmek bile beni benden aldıBen izleyemiyorum… hayvanlara ve çocuklara yapılan eziyeti asla izleyemiyorum… kahroluyorum, içim acıyor, günlerce zihnimden silemiyorum o görüntüleri
Haberi duydum. İzlemeye cesaret edemedim…
Maalesef hak ettiği cezayı alacağına dair pek ümidim yok… müslümenin katilleri olan dedesi ve babası serbest bırakıldıktan sonra artık hiçbir şeye inancım kalmadı. ( umarım yanlış biliyorumdur)
Artık kime dil dökeceğiz, kime yalvaracağız şaşırdık, Allah aşkına şu pislikler gün yüzü göremesin artık. Ardı ardına tepki gösteriyoruz, hiçbir şey değişmiyor. Umarım herkes hak ettiğini yaşar!
Bebeğin kız olduğu gerçeği erkek olsa bence o kafada biri dövmezdi Ataerkiliz ya erkek çocuk istiyor ya doğulular pehArtık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Kendi anası da mı erkekmiş acaba. Anası olmasa nasıl gelirdi acaba bu dünyaya bu yaratık. Kafayı yiyeceğim..Bebeğin kız olduğu gerçeği erkek olsa bence o kafada biri dövmezdi Ataerkiliz ya erkek çocuk istiyor ya doğulular peh
Benide etiket yapKeşke izlemseydik, keşke böyle bir şey olmasaydı..
Annesi çekmiş sanırım.
Herkes olmasın da burada bile görmüyor muyuz, kocası dan dayak yiyip , tüp bebeğe koşanları? Bundan sonra böyle konu okursam konu sahibine sövücem.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?