Allah bin belanı versin !!!!!!

Kadın çekmiş görüntüleri sanırım. Ufff.

Ben idam istemiyorum. Aynı şekilde muamele görsünler istiyorum. Hemen bir solukta ölmesinler. Keşke bunların hepsini bir kafese koysalar. Ekmek , su olmadan !Bunlarda birbirini gebertse .

Gönül ister ki geri kalan hayatını 1e 1 bir hücrenin içerisinde kendi sçtığı bkta boğularak ölmeyi bekleyek geçirmesini ancak işte bu söylemler, bu istemler hep boş. Sadece öfkemizi dillendiriyoruz, ifade ediyoruz. Gerçekte olacak olan en iyi ihtimalle tutuklanıp 5-7 sene yatıp affedilip dışarıya çıkıp aramıza karışacak olması. Bu ne ilk ne de son.

Kundaktaki, ağzı daha süt kokan öz evladına bunu yapabilen, senin benim çocuğumla bir yerlerde karşılaşsa kim bilir neler yapar? Dışarı çıkarmazlar umarım, içeride lime lime etsinler diyorum. Bunu söylemek, adaletin tecellisini diğer mahkumlardan beklemek ne ironi ama tam olarak da bunu istiyorum. Dışarı çıkamasın.

Çok üzüldüm ve aşırı sinirlendim bu haberi görünce. El kadar ya bildiğin el kadar yavruya nasıl kıyarsın şerefsiz! Yok ya bazılarına hapis cezası değil farklı bir ceza olmalı acı çekmeli. Hapse girse de söndürmüyor nefretimizi

O kadar haklısın ki. Hele kendi evladına bunu yapan kısmında…
Galiba bebeğin durumu ağırmış. Ben geçen tırnağını keserken , azıcık derin girmişim. Yemin ederim içim çekildi. Kendime sövdüm tüm gün.

Bende suan izledim kalbim pirpir attinizlerken yeminlen
Kameraya kim cekmis
Herkes anne baba olmasin
Allah sizi bildigi gibi yapsin ya
Keşke izlemseydik, keşke böyle bir şey olmasaydı..
Annesi çekmiş sanırım.
Herkes olmasın da burada bile görmüyor muyuz, kocası dan dayak yiyip , tüp bebeğe koşanları? Bundan sonra böyle konu okursam konu sahibine sövücem.0

Ben bu kadar büyük konuşuyorum aynını yaşasam kocamın boğazını keserim. Allahın belaları.
Vallahi ben de yazmak istemedim ama elime ne geçirirsem girişirim muhtemelen. Kadın belli etmedim gördüğümü, yoksa daha kötü şeyler yapardı bize diyor. Yok yine de aklım almıyor. Minicik hayvanlar bile yavrusuna dokundan cüssesine bakmadan saldırıyor. İnsan öleceğini bilse var gücüyle saldırır.Bir daha dövsün de kayıt altına alayım diye kamera gizlemez.

İzledim izlemez olaydım. O kadar üzüldüm ki saatlerce ağladım. bebek sahibi olmak isteyipte olamayan varken.. Ne denilebilir ki. Sadece beddua edebiliyoruz. İnşallah çıkamaz o delikten. Orada çürür gider aynısını içerde ona da yapsınlar inşallah bin kat beterini. Allah isteyen ama hakeden gerçekten evlat sahibi olabilecek insanlara nasip etsin inşallah böylelerine değil.

Yok bu sonuncusu bir de artık. Daha önce defalarca dövmüş yavruyu. Kadın şüphelenmiş ama konduramamış.

“Aradan birkaç gün geçti. Yine dövmediğini düşünmek istedim. Sonra birkaç gün boyunca çocuğun ağlama, çığlık sesini duydum. Beni mutfağa çay ve yemek yapmaya gönderiyordu. O sırada da çocuğu dövüyordu. O dövdüğü esnada kapı deliğinden bakmak istedim. Anahtarı çıkarıp delikten baktım. Çocuğun suratına avcunun içiyle vuruyordu. Birden çok kötü oldum, geri çekildim. Nefes alamadım. Nefesim kesildi. Birden içeri daldım. Dövdüğünü anladığımı belli ettirmedim. Çünkü belli ettirsem çocuğa ve bana farklı şeyler yapabilirdi”

Ben de çok ağladım ya ona.. bebek o yaa bebek. Allahından bulsun gebersin.. elinden küçük be onun yüzü vicdansız

Bende izlemedim hatta aylardır TV bile izlemiyorum ama bugün ilk defa Instagrama girdim orda herkes paylaşmış videoları açmadım ama resimleri var ister istemez gördüm ve sadece resimleri görmek bile beni benden aldı Allah bin belasını versin. Böyleleri yaşamasın idam şart artık. Yeter yeter yeter.... Bunlar yaşamamalı........

Bebeğin kız olduğu gerçeği erkek olsa bence o kafada biri dövmezdi Ataerkiliz ya erkek çocuk istiyor ya doğulular peh

Tek bir saniyelik görüntüde kahrolup videoyu kapattım. Sabahtan beri aklımda. Çok canım yanıyor. O yavruya inşallah yardım edilmiştir ve korumaya alınmıştır. Allah’ım sen korumasızları koru..

Kadın planlı hareket etmiş, yani görüntüler sayesinde içeri almışlar. Ben olsam yapamazdım sanırım. O çocuk orada dayak yerken araya girer, dayağı ben yerdim herhalde. Şüphesi bile yeterli olurdu galiba. Çocuğu alıp kaçardım, sonra da gelir bulurdu tabi. Of empati yapmaya çalışıyorum, tüm senaryolar nasıl felaketle biter ya? Bu noktaya geldik sonunda.
Tokatlar çok fena, kocaman kadınım o şekilde bana vursalar ben kaldıramam. Bebeğin yaşaması bile şans yani.
Bir de niye ya? Üç aylık bebekten ne istemiş olabilir ya? Anlayamıyorum.
Gecen gün de bebeğin manasına zehir koyan biri vardı. Neymiş tam rahat edeceği sırada bebek olmuş, onun için yapmış.
Offf

Benide etiket yap

Gecenlerde suraya cekirdek citleyen emoji koyulsun diyodum o hakkimi tukuren bi kadin emojisi olsun

Allah elbette bunlarin hesabini soracak
Hani burada bile diyolar ya anne ve babanin cocuk ustunde hakki var diye cocugunda hakki var.
Sinir krizi diye rapor alip cikarsa hic sasmam
Instagramda hesabi hacklenmis yeni gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…