- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Bende normalde bakmam ama denk düştü. İnsan olan değil inan bak git bu yavruyu bir köpeğe ver o daha iyi bakar.İnsan denemez öylesine. Ne istiyorsun minicik bebekten, bir de baba olacak. Anne, babalık ehliyete bağlanmalı ya.
Ben izlemiyorum diye bu olaylar yok olmuyor ama ben videoyu açmadım. Tvde görsem değiştirirdim. Aklımdan çıkmaz çünkü 50 kat daha fazla üzülürüm. Kendimi biliyorum.
Bugün radyo dinlerken bir dinleyici spikere göndermiş o da izlemiş bulunmuş. Kadın bir ağladı programda. Onunla ben de ağladım. Kendine gelemedi yayından çıktı.
Kim bilir neler yapıyor serefsz
Evlatlarımıza bunu yapmaya hakkımız var mıydı peki ? Bu psikopatların bebekleri de büyüyünce ne görüyorsa onu yapıyor.Ben de izledim maalesef. İzlerken dehşete kapıldım, gözlerim dolu dolu izledim yarıda kestim zaten. Ben şaşırmıyorum artık. İnsanların %70i manyak. Normal %30un içinde delirmemeye çalışıyoruz.
İnsan denemez öylesine. Ne istiyorsun minicik bebekten, bir de baba olacak. Anne, babalık ehliyete bağlanmalı ya.
Ben izlemiyorum diye bu olaylar yok olmuyor ama ben videoyu açmadım. Tvde görsem değiştirirdim. Aklımdan çıkmaz çünkü 50 kat daha fazla üzülürüm. Kendimi biliyorum.
Bugün radyo dinlerken bir dinleyici spikere göndermiş o da izlemiş bulunmuş. Kadın bir ağladı programda. Onunla ben de ağladım. Kendine gelemedi yayından çıktı.
Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Ay ne bileyim , yeğenim kolik bebekti 3-4 ay aynı bu şekilde ağlıyordu. Belki ondan dolayı… yok ya nolur işin içinde anne olmasınEvleri o kadar büyük olamaz onlari duymamak icin. Birde bir bebek öyle dövülse muhakkak izi kalir. Daha önce de vurmussa görülmemesi mümkün degil. Belki annenin günahini aliyorum, ama kayit alacak kadar süphelendiyse vardir birseyler
İnsta da önüme düştü.. bende haber izlemiyorum. Kalbim kaldırmıyor cidden artık…ben artık haber ızlemıyorum
aklımı kacırıcam yoksa sinir hastası olup cıldırıcam dıye korkuyorum
ben en son emıne bulut olayında haberlerı ızlemeyı bıraktım
bırde bır aıleyı katlettıler tek evden kız büşra sag cıktı alengırlı bır konu baska sehırdekı ogulları doktor osman once katılı aradı sonra ısler karıstı falan orada da benım ıcın konu kapandı ızlemıyorum
hanı kıyamet falan kopar yer gok ayrılır bırbırıne karısırsa haberım oyle olacak
kendı ruh saglıgımı korumak ıstıyorum
Ay ne bileyim , yeğenim kolik bebekti 3-4 ay aynı bu şekilde ağlıyordu. Belki ondan dolayı… yok ya nolur işin içinde anne olmasın
Annenin açıklamalarını okudum. Ağlama sesi duydum anahtar deliğinden baktım, sonra içeri girip kucağıma aldım şüphelendirmedim annemden telefon istedim diyor daha önceki sefer için. Allah göstermesin, büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle bir şeye şahit olacağım o adama neyle dalarım, elimden nasıl alırlar bilmiyorum. Belli ki kadını da dövüyor korktu diyeceğim ama evlat bu ya, insanın gözü döner.Bende instagramda az önce denk geldim maalesef. Ben o annenin de sadece süphelendigine inanmiyorum. O sesi o cigligi duymamak mümkün mü?!
Ben idam istemiyorum. Aynı şekilde muamele görsünler istiyorum. Hemen bir solukta ölmesinler. Keşke bunların hepsini bir kafese koysalar. Ekmek , su olmadan !Bunlarda birbirini gebertse .Bu tarz konularda idam dile getirilir genelde, ilk söyleyen de ben olayım istedim.
Çocuğa, hayvana eziyette suçu bu şekilde sabit, kanıtlı görüntülü, suç üstü olan insanların idam edilmesi taraftarıyım. Evet, çağ dışı. Evet belki doğrudan çözüme yönelik değil. Her türlü eleştiriye evet ok.
Ben vergilerimle böyle bir canavarın içeride beslenmesini istemiyorum.
Böyle ne olduğu belirsiz mahlukatların ıslahı için ayırılacak bütçenin, kurban ve kurban ailesinin yaralarının sarılmasında kullanılmasını istiyorum.
Bu ve bunun gibi ......ların (Dilediğiniz küfrü getirebilirsiniz noktalı yerlere) şu dünyaya bir faydası olması adına, idam şeklinin de organlarının kendisinden alınıp bağışlanarak gerçekleştirilmesi yahut deneylerde kullanılan zavallı hayvanların yerine bunların kobay olmasını istiyorum.
Ama bu konuşmalar afaki, nitekim şu saydıklarımı düzenleyip yapabilecek babayiğit nerede? Yok. İnsan haklarını yemişim, benim için bunlar insan değil, hakkını da insanını da ....
Ha totalde en fazla ne dileyebiliyorum, umarım içeride götünden kan alırlar, şişelere oturturlar, kanlı canlı doğrarlar.
Öyle sakim giriyor ki içeri. Belli ki bu ilk değil. Ne diyelim yaw neeeeee.Annenin açıklamalarını okudum. Ağlama sesi duydum anahtar deliğinden baktım, sonra içeri girip kucağıma aldım şüphelendirmedim annemden telefon istedim diyor daha önceki sefer için. Allah göstermesin, büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle bir şeye şahit olacağım o adama neyle dalarım, elimden nasıl alırlar bilmiyorum. Belli ki kadını da dövüyor korktu diyeceğim ama evlat bu ya, insanın gözü döner.
Kocasına çaktırmıyormuş, şüphelendiğini anlamasın diye salak yapıyormuş ama olacak iş mi? Adam dan dan vuracak bebeğe ben sakin sakin noldu diyip kucağıma alacağın tövbe tövbe. Yavrucak beyin kanaması geçirmiş zaten.Ama kadın gelince ne oldu anneciğim falan diyor. Ay bilmiyorum inanmak istemiyorum ya.. eşim sesini yükseltse ağzına ediyorum ben.
Ben bu kadar büyük konuşuyorum aynını yaşasam kocamın boğazını keserim. Allahın belaları.Kocasına çaktırmıyormuş, şüphelendiğini anlamasın diye salak yapıyormuş ama olacak iş mi? Adam dan dan vuracak bebeğe ben sakin sakin noldu diyip kucağıma alacağın tövbe tövbe. Yavrucak beyin kanaması geçirmiş zaten.
Muhtemelen o videoda bıçakla onu gebertiyorken görülürdüm ben en son olarak. Nasıl şüphelendirmiyor öyle sakin giriyor içeri kedimi öyle döven birini gorücem Allah büyük konuşturmasın cinayetle biterAnnenin açıklamalarını okudum. Ağlama sesi duydum anahtar deliğinden baktım, sonra içeri girip kucağıma aldım şüphelendirmedim annemden telefon istedim diyor daha önceki sefer için. Allah göstermesin, büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle bir şeye şahit olacağım o adama neyle dalarım, elimden nasıl alırlar bilmiyorum. Belli ki kadını da dövüyor korktu diyeceğim ama evlat bu ya, insanın gözü döner.
Ben de izlemedim. Asla unutamayacaktım çünkü. Haberi okumam bile yetti ama, o zavallı yavrunun yalnızlığını, çaresizliğini, savunmasızlığını düşünüp ağladım ben deİnsan denemez öylesine. Ne istiyorsun minicik bebekten, bir de baba olacak. Anne, babalık ehliyete bağlanmalı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?