- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Nasılsın canım şimdi, ne yaptın anlattın mi Annenlere durumu?12 de yatmaya hazırlandık uyuyacaktık YouTube’dan müzik açtı yüksek sesle telefonundan hem de hiç tarzım olmayan bi müzik kapatır mısın uyuyacağız dedim böyle yatalım dedi ilk zamanlarda ben de bi kere açmıştım sen yatamıyorum dedin kapatır mısın dedim hayır dedi ben de üçüncüsünde telefonunu alıp kapattım şarkıyı döndüm arkamı yattım belime bir tekme attı yataktan düştüm saçımdan sürüye sürüye beni evden çıkarmaya çalıştı gecenin bu saatinde hala ağlıyorum ben de ona saldırdım ben ne yapıcam allah gerçekten bu adamın belasını versin rabbim görsün duysun şu çektiğimi yanına bırakmasın
Bendensin kardeşim...Hayır. Evlenmeden önce bir sürü planımız vardı böyle bir insan değildi gerçekten hepsine inandım kandım
Allah AllahGerçekten dua edin gerçekten yaşattıklarını yaşamadan kız kardeşlerinde görmeden ölmesin lütfen
Ama bunun adı mizah
Her daim
Her kişiyle aynı
Herhangi bir cümle yazsam
Ben tatmin olmam ki
Yorumumu filtresizce yapıyorum
Format +79 sanki
Ben sınırı deliyorum :))
Oha guneykarimkure yazıyormuş şimdi farkettimcok degisik yaa..
Guney yarım kure diye okuyorum kendisini halen..
Tuz ruhunu kastediyor olabilir. Geçen gün biri dökmüştü kadının yüzüne.Yine yaptın yapacağınıdeterjan ne alaka la, tovbe tovbe
Amin böyleleri kendi kanından canından olanlarda görsün bunun ne demek olduğunu.Gerçekten dua edin gerçekten yaşattıklarını yaşamadan kız kardeşlerinde görmeden ölmesin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?