Allah bu adamın belasını versin!

Nasılsın canım şimdi, ne yaptın anlattın mi Annenlere durumu?

Konularına baktım da daha 5 aylık evlisiniz inanamadım Tamam şiddetin zamanla bir ilgisi Yok tabiki ama 5 ayda nasıl bu hale gelebildiniz?

Gerçekten dua edin gerçekten yaşattıklarını yaşamadan kız kardeşlerinde görmeden ölmesin lütfen
Allah Allah
Yapmışsın bir salaklık çocuk denecek yaşta -yanlis birine kanip evlenmişsin.
Evden kovulmuş , kapıya atılmış, dayak yemiş olduğun halde hala evliliğini sürdürmüş, aynı yatağa girmişsin.
Bunların hepsi senin peşpeşe yaptığın yanlış secimlerin yuzunden(Ayrilmadigin her gün şiddetin dozu artacak) Şimdi de
olayda hiçbir suçu olmayan, yüksek ihtimal de aynı evde kaldigi süre boyunca o iğrenç adamdan dayak yemiş olan kız kardeşlerine 'aynısı basina gelsin' diye beddua ediyorsun!
Bence sen de iyi değilsin konu sahibi. Beddualar yerine git önce darp raporu almaya sonra mahkemeye , adama da tazminat davası aç. Zaten kazandığı üç kuruşunu her ay seninle paylaşmak zoRunda kalsın. İnan ki kardeşi dayak yediğinden daha çok üzülür

Halen evliysen şaşardım doğrusu adamın kadına karşı bir öfkesi var nasıl yetiştirildiyse artık bence senin canın dahi tehlikede en iyisi böyle
YObazdan kurtulmak

can güvenliğinizin tehlikede olduğunun farkında mısınız?
diğer konularınızı bilmiyorum ama tahmin ediyorum belki okumuşumdur bile.

kadın sığınma evlerini bir araştırın lütfen polise falan gitmeyin sığınma evlerinde inanın insan olarak daha değerlisiniz . internete girebiliyorsanız bir şekilde ulaşırsınız. çıkın o evden.. içim sızladı düşündükçe tekmelemek ne demek

ümraniye de kocası tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen kadının videosunu izleyin ve kararınızı verin .

Televizyonda gördüğümüz ve her defasında lanet okuduğumuz kadın cinayetletleri sadece medyaya yansıyanlar. Her gün evlerde yüzlerce kadın ölüp ölüp diriliyor. Yazık, 20 yaşında. Hamile olsaydın ne olacaktı? Yatakta müzik açmak ne demek? Bele tekme atmak ne demek? Hele saçından sürümesi...
Sen bir hava al, bir uzaklaş o ortamdan.

Adam normal degil bi kere.. ya sakat kalsan kalici hasar biraksa? Boyle yapan adam ya uyurken sana zarar verse?

Senin yazdigin
Ama bunun adı mizah
Her daim
Her kişiyle aynı
Herhangi bir cümle yazsam
Ben tatmin olmam ki
Yorumumu filtresizce yapıyorum
Format +79 sanki
Ben sınırı deliyorum :))

Benim okuduğum..
Her daim hekdnhudjbdkdld nnzmkjdbehdujdbd jjsndjdjndndjd jhdjdidjdn format+79 gjjednnend :)

Valla anlamadım

Konu sahibi daha 20 yaşındasın çok gençsin önünde uzun bir hayat var bu hayatı bu cani ile heba etme kendine yazık etme lütfen

Bence eşiniz evliliği ciddiye alamıyor maalesef.Siz çalışmadığınız için size para harcamak istemiyor gibime geldi.Hani sanki eskiden derlermiş ya "kaşık düşmanı" diye çalışmayan kadınlara.Yanlış anlaşılmasın , bu çok yanlış bir düşünce elbette.Ama eşiniz böyle düşünüyor gibime geldi çünkü size para harcatmaması , bir tane lahmacuna laf etmesi hep bundan.Sözün özü size değer vermiyor bence.Açıkçası düzeliceğini de düşünmüyorum.Çünkü daha 5 ayda bu hale gelmiş.Siz yavaştan kendi yolunuzu çizmeye çalışın.Ne ailenize ne de eşinize güvenin.Kendinizi kurtarın bir meslek edinin ya da eğitiminize devam edin.Muhtaç olmayın eşinize de ailenize de.

Yaşınız çok küçük. Çocuk yoktur umarım. Lütfen bir an önce kurtulun bu varlıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…