- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Haliyle sorunun bende olmadığı aşikar :)Senin yazdigin
Benim okuduğum..
Her daim hekdnhudjbdkdld nnzmkjdbehdujdbd jjsndjdjndndjd jhdjdidjdn format+79 gjjednnend :)
Valla anlamadım
HahahHaliyle sorunun bende olmadığı aşikar :)
Biliyorum çok zor biliyorum karar vermek te uzun bir zaman alabilir.herkes hemen kestirip atamaz bazı şeyleri ama canım seninki çok fazla.daha fazla yıpratma kendini ve ben kolay kolay ayrıl demem ama ayrıl bence.12 de yatmaya hazırlandık uyuyacaktık YouTube’dan müzik açtı yüksek sesle telefonundan hem de hiç tarzım olmayan bi müzik kapatır mısın uyuyacağız dedim böyle yatalım dedi ilk zamanlarda ben de bi kere açmıştım sen yatamıyorum dedin kapatır mısın dedim hayır dedi ben de üçüncüsünde telefonunu alıp kapattım şarkıyı döndüm arkamı yattım belime bir tekme attı yataktan düştüm saçımdan sürüye sürüye beni evden çıkarmaya çalıştı gecenin bu saatinde hala ağlıyorum ben de ona saldırdım ben ne yapıcam allah gerçekten bu adamın belasını versin rabbim görsün duysun şu çektiğimi yanına bırakmasın
Ee 4 dakikadır konuna bakıyorsun12 de yatmaya hazırlandık uyuyacaktık YouTube’dan müzik açtı yüksek sesle telefonundan hem de hiç tarzım olmayan bi müzik kapatır mısın uyuyacağız dedim böyle yatalım dedi ilk zamanlarda ben de bi kere açmıştım sen yatamıyorum dedin kapatır mısın dedim hayır dedi ben de üçüncüsünde telefonunu alıp kapattım şarkıyı döndüm arkamı yattım belime bir tekme attı yataktan düştüm saçımdan sürüye sürüye beni evden çıkarmaya çalıştı gecenin bu saatinde hala ağlıyorum ben de ona saldırdım ben ne yapıcam allah gerçekten bu adamın belasını versin rabbim görsün duysun şu çektiğimi yanına bırakmasın
O zaman sizin tavırların sizi bu hale getirdiEvlenmeden önce kör kütük aşıktı ya da öyle görünüyordu bir kere beni üzdüğünü hatırlamıyorum size yemin ederim
Darp raporu aldım.
Evi terk etti.
Ben 2 gündür kalıyorum.
Babamgil tabii ki beni suçlu buldular ne varmış müzik dinlese diye.
Kendi başının çaresine kendin bak dediler.
Bilmiyorum umarım hiç gelmez eve
Babana bakma. Asıl ne varmış kapattıysan? Konularını yanlış hatırlamıyorsam eşinin işe yarar tarafı yok. Yol yakınken dön bence.Darp raporu aldım.
Evi terk etti.
Ben 2 gündür kalıyorum.
3 tane insan vücudu yan yana darp edilen yerleri işaretliyorlariyi yapmışsın.
baban dayağı haklı buldu yani öyle mi?
birde ben merak ediyorum hep darp raporunda ne yazıyorlar ?
3 tane insan vücudu yan yana darp edilen yerleri işaretliyorlar
Darp eden kişinin adı yazılıyor
Darp süresi
Darp saati
İşe girmem lazım bir kaç ay maaşımı hiç elletmeden çalışmam birikim yapmam lazım yoksa ortada kalıcam keşke altınımı bileziğimi sattırmasaydımBabana bakma. Asıl ne varmış kapattıysan? Konularını yanlış hatırlamıyorsam eşinin işe yarar tarafı yok. Yol yakınken dön bence.
Doğru altınlar da gitmişti. Kadun sığınma evine gitsen? Orada para biriktirirsin. Bu adam darp raporuna hırslanmasın. Barışınca nasıl olsa bir şey olmuyor diye şiddetin dozunu arttırabilir.İşe girmem lazım bir kaç ay maaşımı hiç elletmeden çalışmam birikim yapmam lazım yoksa ortada kalıcam keşke altınımı bileziğimi sattırmasaydım
Çok büyük geçmiş olsun sanirim kocanizin psikolojik sorunlari var bir kadına nasıl tekme atar namusunu gecenin yarisinda sacindan nasıl sürükleyip kapıya atmaya calisir yazıklar olsun böyle insanlara...Babanızın size sahip cikmamasina çok üzüldümDarp raporu aldım.
Evi terk etti.
Ben 2 gündür kalıyorum.
Vicudundaki morluklara bakıyorlar tek tek atıyorum kolunda morluk bacağında morluk kafasinda yara ayağında bilmemne bu şekilde tek tek yaziyorlariyi yapmışsın.
baban dayağı haklı buldu yani öyle mi?
birde ben merak ediyorum hep darp raporunda ne yazıyorlar ?
Senin adı a sevindim sakin geri adım atma baban ne derse desin devlet kadının yanında gerekirse yanlız savasirsin sakin o adamı eve alma ve bitir dayakla 5 sene surdurdum evliligimi şimdi çok pismanim keşke en baştan kurtulsaydim asla duzelmeyecek hayatını mahfetme hazır cocukta yok3 tane insan vücudu yan yana darp edilen yerleri işaretliyorlar
Darp eden kişinin adı yazılıyor
Darp süresi
Darp saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?