- 20 Mart 2008
- 5.900
- 8.418
- 723
- Konu Sahibi Merdumgirizz
Yine yaptın yapacağınıdeterjan ne alaka la, tovbe tovbe
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine yaptın yapacağınıdeterjan ne alaka la, tovbe tovbe
![]()
O kadar sıradışı bi üye ki kendisi..Ay koptum gece gece deterjan ne alaka hakkaten
:F bi espiri var da ben mi anlamıyorum yoksa gerçekten anlaşılmaz mi :F![]()
Deterjan olunca noluyor ki?
Cevizin kekremsi tadı ve keçiler zaten çok tanıdık geldi ne ki bu diye kafa yorduguma eminimO kadar sıradışı bi üye ki kendisi..
Espri yaptigini sanmiyorum.. Hatta bazen hic anlamiyorum ama yine de kopuyorum yorumlarina hahahah
Asitli, toksikli bir şey işteDeterjan olunca noluyor ki?
Cevizin kekremsi tadı ve keçiler zaten çok tanıdık geldi ne ki bu diye kafa yorduguma eminimartık takipteyim kendisini
![]()
Ciddi ciddi okurken deterjan kelimesine gelince bir gūlme aldiAsitli, toksikli bir şey işte
Deterjan yazıverdim
Yüzruhu vs anımsayamadım
Yüzruhu değil tuz ruhu
Ama bunun adı mizahO kadar sıradışı bi üye ki kendisi..
Espri yaptigini sanmiyorum.. Hatta bazen hic anlamiyorum ama yine de kopuyorum yorumlarina hahahah
:))Ciddi ciddi okurken deterjan kelimesine gelince bir gūlme aldi
Bir de yūzruhu ne ola ki diye dūşūnūrken konudan koptum![]()
Asitli, toksikli bir şey işte
Deterjan yazıverdim
Yüzruhu vs anımsayamadım
Yüzruhu değil tuz ruhu
Gıyabımda yapılan geyikten de ban almam herhaldeBenden de özlü sözlü banlar gelecek geyik olursa.
Genelde yorumlarda bi turlu anlam veremediğim bi cumle var mutlakaAma bunun adı mizah
Her daim
Her kişiyle aynı
Herhangi bir cümle yazsam
Ben tatmin olmam ki
Yorumumu filtresizce yapıyorum
Format +79 sanki
Ben sınırı deliyorum :))
Konu içeriği komik mi sizlere göre? Gülen herkese soruyorum ciddi ciddi, eşinden şiddet görmüş bir kadının topiği burası, saçından sürüklenmiş hani.Gıyabımda yapılan geyikten de ban almam herhalde
eğlenerek okudu mu yazılacak ceza nedeni?
Onun gıcıklığı tutmuş. Keşke sen başka odaya gitseydin.
Beni de rahatsiz etti, geyige döndü ama konu sahibiyle hic alakasi yoktu gercekten, arkadasin yorumuna yorum yazarken birden koptum konudan.. Konuyla geyik niyeti yoktu ama sabote oldu evet.. Ozur diliyorum konu sahibinden..Konu içeriği komik mi sizlere göre? Gülen herkese soruyorum ciddi ciddi, eşinden şiddet görmüş bir kadının topiği burası, saçından sürüklenmiş hani.