Allah bu adamın belasını versin!

Belinize bir tekme atti ve yataktan mi dustunuz ! !

Evliliginizin daha oncesini veya varsa daha onceki konularinizi bilmiyorum, bu yuzden hemen bosanin veya bosanmayin diyemem. Ama birsure onu tek basina birakip biraz olsun gururunuzla basbasa kalin derim.. kendinizi lutfen onemseyin bu hareket az birsey degil :(

Bi erkeği bu kadar laçka hale getiren kadın bence...Kadın değerini bilmeli..Bu hareketlere izin veren sensin malesef..Adamın gözünde o kadar değersiz olmuşsun ki artık...Çok yazık

Ya bu eş nasıl bi insan!! Okumuştum bütün konularını. Bu adam evlişik adamı değil. Yani aslında insan bile değil.

Yaşadığın hiçbir kötü muameleyi haketmiyorsun. Sen değerlisin. O saygısız ve beş para etmez. Dünya iyisi olsa şiddet işin içine girince olmaazzz :duduk:

12 de yatmaya hazırlandık uyuyacaktık YouTube’dan müzik açtı yüksek sesle telefonundan hem de hiç tarzım olmayan bi müzik kapatır mısın uyuyacağız dedim böyle yatalım dedi ilk zamanlarda ben de bi kere açmıştım sen yatamıyorum dedin kapatır mısın dedim hayır dedi ben de üçüncüsünde telefonunu alıp kapattım şarkıyı döndüm arkamı yattım belime bir tekme attı yataktan düştüm saçımdan sürüye sürüye beni evden çıkarmaya çalıştı gecenin bu saatinde hala ağlıyorum ben de ona saldırdım ben ne yapıcam allah gerçekten bu adamın belasını versin rabbim görsün duysun şu çektiğimi yanına bırakmasın
Biliyorum çok zor biliyorum karar vermek te uzun bir zaman alabilir.herkes hemen kestirip atamaz bazı şeyleri ama canım seninki çok fazla.daha fazla yıpratma kendini ve ben kolay kolay ayrıl demem ama ayrıl bence.

12 de yatmaya hazırlandık uyuyacaktık YouTube’dan müzik açtı yüksek sesle telefonundan hem de hiç tarzım olmayan bi müzik kapatır mısın uyuyacağız dedim böyle yatalım dedi ilk zamanlarda ben de bi kere açmıştım sen yatamıyorum dedin kapatır mısın dedim hayır dedi ben de üçüncüsünde telefonunu alıp kapattım şarkıyı döndüm arkamı yattım belime bir tekme attı yataktan düştüm saçımdan sürüye sürüye beni evden çıkarmaya çalıştı gecenin bu saatinde hala ağlıyorum ben de ona saldırdım ben ne yapıcam allah gerçekten bu adamın belasını versin rabbim görsün duysun şu çektiğimi yanına bırakmasın
Ee 4 dakikadır konuna bakıyorsun
Ne yazacaksan yaz

Darp raporu aldım.
Evi terk etti.
Ben 2 gündür kalıyorum.
Babamgil tabii ki beni suçlu buldular ne varmış müzik dinlese diye.
Kendi başının çaresine kendin bak dediler.
Bilmiyorum umarım hiç gelmez eve

Darp raporu aldım.
Evi terk etti.
Ben 2 gündür kalıyorum.

iyi yapmışsın.
baban dayağı haklı buldu yani öyle mi?
birde ben merak ediyorum hep darp raporunda ne yazıyorlar ?

Darp raporu aldım.
Evi terk etti.
Ben 2 gündür kalıyorum.
Babana bakma. Asıl ne varmış kapattıysan? Konularını yanlış hatırlamıyorsam eşinin işe yarar tarafı yok. Yol yakınken dön bence.

iyi yapmışsın.
baban dayağı haklı buldu yani öyle mi?
birde ben merak ediyorum hep darp raporunda ne yazıyorlar ?
3 tane insan vücudu yan yana darp edilen yerleri işaretliyorlar
Darp eden kişinin adı yazılıyor
Darp süresi
Darp saati

Babana bakma. Asıl ne varmış kapattıysan? Konularını yanlış hatırlamıyorsam eşinin işe yarar tarafı yok. Yol yakınken dön bence.
İşe girmem lazım bir kaç ay maaşımı hiç elletmeden çalışmam birikim yapmam lazım yoksa ortada kalıcam keşke altınımı bileziğimi sattırmasaydım

İşe girmem lazım bir kaç ay maaşımı hiç elletmeden çalışmam birikim yapmam lazım yoksa ortada kalıcam keşke altınımı bileziğimi sattırmasaydım
Doğru altınlar da gitmişti. Kadun sığınma evine gitsen? Orada para biriktirirsin. Bu adam darp raporuna hırslanmasın. Barışınca nasıl olsa bir şey olmuyor diye şiddetin dozunu arttırabilir.

Darp raporu aldım.
Evi terk etti.
Ben 2 gündür kalıyorum.
Çok büyük geçmiş olsun sanirim kocanizin psikolojik sorunlari var bir kadına nasıl tekme atar namusunu gecenin yarisinda sacindan nasıl sürükleyip kapıya atmaya calisir yazıklar olsun böyle insanlara...Babanızın size sahip cikmamasina çok üzüldüm :( Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda feraha çıkarsınız.

3 tane insan vücudu yan yana darp edilen yerleri işaretliyorlar
Darp eden kişinin adı yazılıyor
Darp süresi
Darp saati
Senin adı a sevindim sakin geri adım atma baban ne derse desin devlet kadının yanında gerekirse yanlız savasirsin sakin o adamı eve alma ve bitir dayakla 5 sene surdurdum evliligimi şimdi çok pismanim keşke en baştan kurtulsaydim asla duzelmeyecek hayatını mahfetme hazır cocukta yok

Ailen kendi ayaklarinin uzerinde durdugunu gorup mutlu oldugunu anlayinca ilk basta seni suclarken sonradan seni anlayacaklar merak etme. Savciliga didip uzaklastirma karari da cikartsaydin ki sana yaklasamasin. Gecmis olsun. Inan tek basina daha mutlu olacaksin. Ilk zaman zor olsa da sonradan oh be diyeceksin.

Back
X