Allah çirkin şansı versin

Belki karakterlerinden dolayı birlikteler? Nasıl bu kadar eminsiniz.
Aynı şekilde taş gibi hatunların yanında da onlara nazaran daha çirkin erkekler olabiliyor.
Evet erkekler için ilk zamanlarda en ön plandadır güzellik. Zamanla bunun yerini ona huzur veren , sevdiği , saygı duyduğu aynı şekilde saygı gördüğü kadın alır. Değilse dünyanın en güzeli olsan fayda etmez.

dogustan getirilen bi seyle ovunmek bana sacma geliyor ya da ustunluk istemek bundan oturu.bana orta cag avrupasini hatirlatiyor dogustan haklara sahip olmak gibi.guzellik dogustan gelen bisiyse ben guzelim deyip yakisikli adamlar benim olmali demek sacma ya hu ne alaka?!
ha sonradan kazanmissindir estetik vs ile bak onu takdir ederim al o zaman yakisikli adamlar senin olsun:)

Demek ki adamlar için soysal zeka, kültür seviyesi, okuduğunu gördüğünü isittigini anlama ve uygulama kapasitesi, hoşgörüsü, alçak gönüllülugu vs. gibi kişilik özellikleri önemli.

En fazla 15 yıl içinde sarkacak memeler, kırışık eller porsumus bacaklar için kibirlenen kadınları ne yapsın.

çirkin kadınlar hemen tırnakları çıkarmış her güzellik göreceli değildir kızlar, bilim insanları bazı güzelliklerin tescilli olduğunu söylüyor. birçok akademik makalede belli yüz ölçülerindeki kadınların ve erkeklerin güzelliklerinin göreceli olmadığı ve bilimsel olarak bunların güzel ya da yakışıklı olduğu söyleniyor. bu yüz oranlarına sahip insanlara çirkin diyenlerin büyük ölçüde kıskançlık sebebiyle öyle dediklerini iddia eden bir psikoloji profesörü bile var :)

Sürekli aynı konu mu açılıyor bana mı öyle geliyor??

Siz neden insanları güzellikle çirkinlikle kategorize ediyorsunuz ayıp değil mi?
Kadınların mal olarak vitrinden ibaret değerlendirilnesi zaten midemi bulandırıyor. Toplum yeterinxe ikiyüzlü bunu yapan bir de kadın olunca iyice tiksiniyorum

O çirkin dediğiniz insanlar birilerinin kızı, kardeşi, arkadaşı

Sizin annenizi, kızkardeşinizi tipiyle değerlendirip yüzüne çirkin deseler içinize oturmaz mı?? Bana göre de sizin anneniz yaşlı buruşuk yüzüne bakılmayacak bir kadın. Sizin içinse dünyanın en güzel kadını o. Gönül kimi seviyorsa en güzel o

Demek ki o erkekler sizin kadar sığ değil, tip çok da önemli değil. Eğitim, duruş, bilgi birikimi, kafayı sizin gibi güzel ama çiğ insanlara tercih ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…